nacia76 Re: Krwinki białe w moczu! 11.04.05, 12:17 Za szybko kliknęłam. W badaniu moczu wyszły krwinki białe ok 20, przy normie do 4. Czy któraś miała podobnie i jakie leczenie zastosował gin? 18 tc. Odpowiedz Link Zgłoś
isia_50 Re: Krwinki białe w moczu! 11.04.05, 12:29 Miałam podobnie w 8 tc. Lekarz najpierw zrobił posiew z pochwy, okazało się, że mimo braku upławów mam infekcję. Dostałam globulki Macmiror. Po skończonej kuracji kolejne badanie moczu i wynik był już prawidłowy. Norma dla kobiet to podobno 4-8 w polu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Krwinki białe w moczu! 11.04.05, 18:47 Ja mialam tak w pierwszej ciązy, po globulkach mocz byl ok. Nie martw sie. Ja mam mocz teraz dobry ale czystosc IV grupe, tez jade na globulkach Odpowiedz Link Zgłoś
prakseda_ka Re: Krwinki białe w moczu! 12.04.05, 11:43 lekarz powinien ci przepisać jakies albo globulki albo tabletki, ja jeszcze miałam za dużo leukocytów - norma przekroczona o 20 razy! Dostałam jakies tabletki na F ( Feroginum czy cos takiego - nie drogie po 6 zł chyba) łykałam je przez 10 dni i po kłopocie. A walka była ostra, wymordowano wszystkie wiruski i wredne bakterie - bo siusiałam na czerwono Lekarz zaradzi, spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś