Dodaj do ulubionych

Łóżeczko

08.06.05, 11:17
Witam, mam pytanie.. Czy orientujecie się czy można kupić łóżeczka krótsze niż standardowe 120cm? Chodzi mi np. o 100 - 110cm długości.. Myślałam, że nie będzie z tym problemu i nie zamierzalismy jeszcze kupować (termin mam na 19 września), ale po wstępnych i na razie nie dokładnych poszukiwaniach nigdzie nie ma mniejszych łóżeczek uncertain Więc jesli któraś z Was wie coś na ten temat to proszę o pomoc smile)

Pozdrawiam Mamusie i Maluszki smile
Aga
Obserwuj wątek
    • sdomitrz Re: Łóżeczko 08.06.05, 11:33
      Wydaje mi się, że Ikea ma w swojej ofercie trochę (ale to rzeczywiście tylko
      trochę krótsze łóżeczka).
      Ale trzeba z tym uważać - materace są produkowane tylko na 2 rozmiary 120x60 i
      140x70, więc jeśli uda się znaleźc takie łóżeczko, trzeba w tym samym miejscu
      kupić materac.
      Mniejsze są chyba także łóżeczka turystyczne ARTI i Graco...

A nie myślałaś o kołysce, którą można zablokować?
      • jjulita Re: Łóżeczko 08.06.05, 18:55
        Wiem, że znajomy skracał łóżeczko(mają małe mieszkanko) i nie miał z tym problemu- dodam, że jest to osoba która ma więcej do czynienia z książką niż z piłą, więc raczej nie jest to strasznie trudna sprawa. Materac skrócić też nie problem. Chociaż pewno to ostateczne rozwiązane...
        • mamaanieli Re: Łóżeczko 08.06.05, 21:26
          Ikea to niestety straszna tandeta, ale rzeczywiście - krótsze. Ale zastanów się
          nad zamówieniem łóżeczka - wsiele zakładów stolarkich świadczy takie usługi. I
          nie jest to wcale droższe niż porządne sklepowe łóżeczko, i możesz sama je
          sobie zaprojektować. No i zazwyczaj jakość jest o niebo lepsza. Pozdrawiam.
          • gusia-81 Re: Łóżeczko 08.06.05, 22:13
            dzięki za radę, pomysł z tyn zamówieniem u stolarza jest super smile jesli nie znajdziemy nic w sklepie..
    • sdomitrz Re: Łóżeczko 09.06.05, 11:30
      Gusiu! Na Allegro dzisiaj znalazłam coś takiego -
      www.allegro.pl/show_item.php?item=53754095Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka