asia9617 06.07.05, 20:31 podam wam link,znalazłam go na allegro dość ciekawy,firmowy i tani,a może już macie coś takiiego,to podzielcie się wrażeniami Pozdrawiam Asia A to link:aukcja.onet.pl/show_item.php?item=56205258 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek81 Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 09:44 Ja co prawda z Października, ale często Was podczytuję Też mnie interesują opinie nt. owego śpiworka, gdyż zaczajona jestem na niego już dłuższy czas, ale wciąż brak mi odwagi na kupno, więc wszelkie opinie mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 10:04 Ja kupiłam podobny, z firmy 5-10-15. Ale nie wiem, czy bardzo się przyda - wszystko zależy od pogody.... No ale w końcu zawsze mamy Allegro i możemy później sprzedać to, co się nie przydało Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 10:09 Kupiłam ) Jest duzy i ślicznie wykończony - pod suwakami jest taśma z misiami w której sie zaaaaaaaaaakochałam ) Naprawdę, śpiworek jest fajny, od środka bawełenka w paseczki - brąz - ecru. Na łapkach ma takie zawijaski tak więc rączusie małemu człowieczkowi nie zmarzną. Spiworek może mieć złączone nóżki albo każą nogę osobno. Cena na metce: 16.99 euro. Po tyle są w Polsce letnie spiworki - na szelkach w HM. A czy przydatne?? Na jesień na spacerek albo do spania - jak jeszcze nie grzeją a w mieszkaniu już chłodno. POdobno dzieciaki się rozkopują z pościelki i lepiej połozyć misia w takim śpiworku. Ja osobiście polecam. Moja mama (która raczej krytycznie podchodzi do moich szalonych zakupów, pochwaliła śpiworek ) jako mądry zakup.) Odpowiedz Link Zgłoś
hana254 Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 10:59 Podzielam zdanie Kiki. Moje maleństwo urodzi się pod koniec września i myślę, że napewno sie przyda. Oprócz wszystkich względów estetycznych ma jeszcze bardzo praktyczne rozwiązania np. rękawiczki, które normalnie są wywinietym mankiecikiem, nogawki lub nie. Osobiście polecam. Aha jeszcze jedno rzeczywiście jest duży jak na 62, ale H&M ma po prostu większą rozmiarówkę. Wiem, że kiedyś był dostępny również w roz. 56. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Czy kupujecie taki polarek? 17.08.05, 14:24 Jak znajdziecie coś fajnego to dajcie znac. Nigdy tak nie kupowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylaba_01 Kika... 07.07.05, 11:28 ... a czy ten śpiworek jest w kolorze kremowym, bo ze zdjęć wynika, że kolory są dwa: kremowy i biały, a może ja juz niedowidzę? Napisałam maila do sprzedającego z zapytaniem, ale nie odpowiedział do dzisiaj. W opisie jest kremowy, ale zdjątka różne. Nie przyśle mi białego? Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Kika... 07.07.05, 11:33 Śpiworek jest taki ładniutki ecru. A biały.... bo zdjęcie prześwietlone, więc nic się nie martw, będzie kremowy Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Kika... 07.07.05, 11:34 Widziałam z tej serii ciuszki w h@m ostatnio,kolorki ecri- sa na nie przeceny, ja kupilam super komplecik kurteczka i spodenki na polarku za 39 zł. Jesli chodzi o te spiworki bez kroku to zwroccie uwage aby była dziurka miedzy nózkami na pasy w nosidełki, to bardzo wazne , podobnie w kombinezonikach, ta dziurka jest magiczna aby przełożyc pas Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek81 Re: Proszę jeszcze o sugestie w spr. rozmiaru... 07.07.05, 14:49 Dziękuję za wszelkie opinie - na pewno się skuszę, ale piszecie dziewczyny, że jest on dość duży jak na 62... Doradźcie proszę czy może lepiej kupić na 56? - mam termin na początek października, a chciałabym żeby dzidziuś się w nim w zimie nie topił. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Proszę jeszcze o sugestie w spr. rozmiaru... 07.07.05, 16:52 H@M ma dosc duzą numeracje, spioszki na 56 odpowiadaja 62 cm z innej firmy.Ale np na polarku kurteczke i spodenki kupilam na 62, bo to juz na pozną jesien i dzidzia urośnie Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Proszę jeszcze o sugestie w spr. rozmiaru... 07.07.05, 19:00 ja tez zmoawilam ten spiworek juz ze dwa miesiace temu i przyznam sie ze jak dostalam go to sie przerazilam moim zdaniem te 62 to jest conajmniej 74 a nie 62 takze poprosilam sprzedawce o wymiane i jako ze on sie zgodzil to wymienilam go na 56 i przyznam ze nawet ten rozmiar 56 tez jest wiekszy niz oczekiwalam uwazam ze to jest na pewnorozmiar 68 a nie 56. Niemniej jednak tak jak opisala go Kika spiworek jest przesliczny i gatunkowo jest naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 19:18 to ja tez zamawiam, nie ma co. musimy kiedys zrobic spotkanie naszych bobasow- wszystkie w tych polarkach ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 19:23 rzeczywiscie smiesznie by to wygladalo Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka8 Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 23:21 witajcie dziewczynki, ja też z miesiąc temu kupiłam ten śpiworek i jestem baaaaaardzo zadowolona. Jest rzeczywiście duży ( ja zamówiłam na 62 ale lepiej żeby był większy niż miałby byc za mały albo Dzidziuś miałaby go założyć raz czy dwa)ale prześliczny - w kolorze ecru i pięknie wykończony - no i bardzo praktyczny - raz dwa można z niego zrobić spiworek a potem kombinezonik. To jeden z moich najbardziej udanych zakupów na Allegro. I co najważniejsze - przyszedł paczką b. szybko - na trzeci dzień po złożeniu zamówienia. Pozdrowionka, Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 08:00 ale juz te 19 sztuk poszlo? buuuu(( czy zamowilyscie w nogaweczkami, czy ten laczony, czy to po prostu taka opcja zapinania i mamy albo tak, albo tak ?rodze dzidzie we wrzesniu i to moje pierwsze dziecie, wiec nie mam rozeznania... i jest teraz tylko rozm 62, wiec chyba za duzy? mam licytowac, bo podobno na maila sprzedawca nie odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 09:10 śpiworek ma takie triko że możesz zrobić nogaweczki albo połączyć je tak, by maluch mógł wierzgać nózkami i mieć je złączone - sporo miejsca. Myśle, że 62 będzie ok, najwyżej częściej będziesz maleństwu łączyć nózki. Licytuj, licytuj bo naprawdę warto. No i taki spiworek to wiadomo.... cos pod spód też możesz założyć przy wyjściu na spacerek czy coś tak więc... większy lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 10:03 dzieki Kika )) juz zamowilam i wlasnie te 62 cm, bedzie to moj pierwszy zakup na allegro - nie jestem wprawiona allegrowiczka, do tej pory, albo mnie przelicytowywano, albo zdarzalo sie, ze sprzedawca cos krecil, albo jego oferta byla usuwana przez administartora(( rozmawialam z Pania, i juz wyslalam pieniazki,biore ten zakup za dobry znak i poczatek udanych transakcji-mam nadzieje, u mnie na 90% córunia, ale kolorek pasujacy do obu płci jak otrzymam przesyłkę, potwierdzę dziekuje miedzy innymi za watek "allegro"-powinnysmy sobie polecac dobrych i uczciwych sprzedawców i tym bardziej fajne oferty pozdr cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 10:01 no taki rozmiar w koncu lepszy? ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 10:59 62 - zawsze lepszy większy niż w sam raz. No i zawsze jestmiejsce na ubranie czegoś pod spód.. na pieluchę... rekawki możesz podwinąć i już. Odpowiedz Link Zgłoś
hana254 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 11:04 Moim zdaniem lepiej większy, przecież ten śpiworek bedziemy zakładać na inne rzeczy, poza tym nigdy nie wiadomo jak duże urodzą się Nasze Maluszki Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 11:13 wlasnie zadzwonilam i pochwalilam sie Mamie, ze zakupilam takie cudenko-moj pierwszy zakup na allegro, zreszta uprzedzilam, ze przesylka przyjdzie na Jej adres - nadal tam jestem zameldowana i co...uslyszalam, ze ja to jestem odwazna bo tyle sie slyszy o oszustach itp, itd... fakt, zazdroszcze niektórym z Was tej pewnosci w zamawianiu na allegro, ja chyba teraz bede przez tydzien sie niepokoila, czy to w ogole dojdzie, smieszne prawda... opieralam sie na Waszych pochlebnych opiniach no i liczba kupujacych tez mówi sama za siebie; tak tylko chcialam sie troszke uzalić, bo Mama trochę zepsuła mi całą radość z tego kremowego cudeńka na poczatku przyszlego tygodnia ide na wyprawe do polecanej u mnie (Lodz) hurtowni i sklepu z calym asortymentem dla dzidzi i zobacze jak wygladaja ceny...ale na pewno beda duzo, duzo wyzsze no i w Lodzi dopiero od wrzesnia bedziemy miec H&M ale to jak wybuduja "Manufakture", a tam ciagle jakies zastoje, jakies wypadki na budowie... sorki, troche nie na temat w kazdym razie jeszcze raz dziekuje za link i polecenie zakupu)) Odpowiedz Link Zgłoś
hana254 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 14:12 Ja też na początku miałam takie obawy. Do tej pory kupiłam kilka a może już kilkanaście rzeczy na Allegro i jeszcze się nie sparzyłam. Zawsze czytam komentarze, które otrzymał sprzedawca. Na Allegro można znależć ciuszki w niższych cenach niż w sklepach (ale trzeba uważać bo są też w wyższych) no i takich firm, których u nas w Polsce lub bynajmniej w Poznaniu nie ma. Miłych zakupów na Allegro. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek81 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 11:19 Ja wzięłam ten na 56... - pod wpływem wypowiedzi którejś z forumek, że rozmiarówka jest BARDZO zaniżona. Kupiłam spiworek z myślą o zapinaniu w nim Maluszka w foteliku, a wiadomo że jak będzie dużo za duży to nie będzie jak go przypiąć, stąd decyzja na ten własnie rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 22:11 tak jak wspominalam powyzej rozmiarowka tych spiworkow jest BARDZO zanizona i ten rozmiar 56 spokojnie odpowiada rozmiarowi 68 cm. takze na poczatek wlasnie ten rozmiar 56 tez bedzie na pewno za duzy i bez problemu dzidzia pod spodem moze miec cieply dresik i tak dalej bo miejsca jest naprawde sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-81 Re: Czy kupujecie taki polarek? 09.07.05, 12:59 Też kupiłam. Wzięłam 56, myślę,że będzie dobry akurat na jesień Czekam teraz na przesyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: Czy kupujecie taki polarek? 09.07.05, 15:08 Też się na niego skusiłam. Moja mama poradziła mi rozmiar 62 bo dzidzia bardzo szybko rośnie więc mimo że będzie pływać w nim na początku to dłużej go ponosi Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Czy kupujecie taki polarek? 09.07.05, 16:52 ja mam taki kombinezonik, ale nie polarowy. dostalam od kolezanki. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: Czy kupujecie taki polarek? 15.07.05, 09:11 dziewczyny, potwierdzam przesyłka przeszła - tylko na Mamy adres, chyba nie wytrzymam i jade do niej zobaczyć toto na zywca)) ale z tego, co uslyszalam przez telefon jest b.b.ladny i faktycznie te opcje - nozki razem lub osobno, wywiniecie przy rekawku i mamy rekawiczusie jakby na łapki) na razie; ale sie cieszę, tym bardziej, ze to moj pierwszy zakup internetowy, wiec na dobry początek pozdrawiam wszystkie brzuchatki Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: Czy kupujecie taki polarek? 15.07.05, 12:30 A ja czekam i czekam i nic jak długo czekałyście na przesyłkę? Bo ja już cały tydzień, wysyłam maile ale się ta kobietka nie odzywa Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-81 Re: Czy kupujecie taki polarek? 15.07.05, 13:11 A do mnie dzis dotarła przesyłka.. Dokładnie po tygodniu od wplaty. Polarek jest śliczny, z całą pewnościa nowy, dobrze wykończony. Zamówiłam rozmiar 56cm i cieszę się, że nie większy,ponieważ ten jest dość długi A kobieta faktycznie nie odpowiadała na maile.. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: Czy kupujecie taki polarek?-do patoga 15.07.05, 13:16 Ja tez dostałam dokładnie w tydzień po wysłaniu pieniążków - akurat w piatek rano wysłałam pieniązki i dziś w kolejny piątek raniutko był pan z Poczty Polskiej, co do maili to p.Janina odpisuje ale z dużym opóźnieniem, ale za to jest pod telefonem komórkowym (ja jako , że to mój 1-wszy zakup, byłam przewrażliwiona i przed wysłaniem pieniązków, zatelefonowałam i się upewniłam, ze takie polarki są dostepne i jak dalej wygląda procedura); więc jesli minął ponad tydzień - może zadzwoń na telefon komórkowy, czy Twoje pieniązki przeszły i czy wysyłka już poszła? Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Czy kupujecie taki polarek? 15.07.05, 13:52 może się zdarzyc, że... nawaliła poczta lub przesyłka została niewłaściwie zaadresowana (u mnie notorycznie ludzie wpisują "I" - jako literka klatki i przesyłki albo nie dochodzą albo musze zwracać każdemu uwagę na to żeby wpisał "i" - bo po I to listonosz zanosi pod L albo pod J albo... odsyła jako adresat nieznany ) Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Uff na szczęście doszedł :) 15.07.05, 15:14 Dwie godzinki po napisaniu postu listonosz zapukał. Martwiłam się bo zwykle paczka była najpóźniej 3 dnia po wysłaniu pieniędzy, a tu się okazuje że wysłana została dopiero wczoraj (choć pieniądze na koncie były jużwe wtorek), no cóż lepiej późno niżwcale A ten rozmiar 62 jest faktycznie ogromny jak na moje oko, moja kruszynka będzie w tym pływać, ale za to na zimowe noce do łóżeczka idealny Aaa pytanie, jak się te nogawki montuje? Bo ja coś nie potrafię, mam teraz jako kombinezonik, a jakbym chciała zrobić dwie osobne nogawki to są poprostu dziury i nie wiem za bardzo jak je spiąć Czy któraś miała taki kłopot czy tylko ja taka zielona jestem Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Uff na szczęście doszedł :) 15.07.05, 15:20 Musisz całkiem rozsunąć suwaki - na początku cięzko, i spiąć przód z przodem i tył z tyłem i masz spiworek, a tył i przód - masz kombinezonik ) Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: Uff na szczęście doszedł :) 15.07.05, 21:38 Aż wstyd że taka "ciemna masa" ze mnie, nie wiedziałam jak się za te suwaki zabrać ale w końcu doszłam że jak się je rozepnie do końca to można ściągnać Trochę techniki i się człowiek gubi Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-81 do patoga :) 15.07.05, 21:41 hihihi... nie przejmuj sie.. js dopiero jak przeczytalam Wasze posty to sie zorientowalam o co w tym chodzi tez na poczatku widzialam tylko dziury To na pewno przez te upały ) Odpowiedz Link Zgłoś
sylaba_01 Kupiłam i... 16.07.05, 14:07 mam do Was pytanie: czy Wasze polarki też przyszły przybrudzone? Mój ma odciśnięty czarny paluch na rękawku i przybrudzone nogawki i teraz nie wiem: zwracać czy dać sobie spokój i wyprać? Prałyście już? Jeśli tak to w czym i jak materiał zachowuje się po praniu? Kobieta rzeczywiście nie odpowiada na maile, jeszcze nie wystawiłam komentarza, co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: Kupiłam i... 16.07.05, 14:22 Mój był czysty, ale znalazłam na nim trochę sierści Jeszcze nie prałam, wszystkie ciuszki będę prała gdzieś w sierpniu aby były świeże Skoro ta kobietka taka "nieodpowiadająca" to trzeba do niej dzwonić. Ze zwrotem decyzja należy do Ciebie. Jeśli plama wygląda na taką co nie zejdzie to odsyłaj. A w komentarzu hm, może wystaw neutralny i napisz w jakim stanie towar przyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
sylaba_01 Re: Kupiłam i... 16.07.05, 14:27 Sierść też była, biało-czarna, kota chyba? Wspominałaś o tym w komentarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-81 Re: Kupiłam i... 16.07.05, 17:47 Mój dotarł czysty i bez siersci, ale czytałam w jej komentarzach,że zdarza się wysyłać brudnawe.. Nie wiem jak sie zachowa po praniu, jeszcze nie próbowalam Odpowiedz Link Zgłoś
ptysiaczek_r Re: Kupiłam i... 22.07.05, 11:21 Właśnie odebrałam polarek i mam dokładnie ten sam problem co Ty, jest brudny. Napisz , czy udało Ci sie go doprać, czy tez mam go odsyłać. Tak poza tym polarek bardzo mi się podoba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanszczanka2 Kupilam 18.07.05, 08:40 Polarek jest prześliczny Przyszedł 5 dni od wysłania pieniędzy. Co prawda małam trochę problemów z zameczkami (ciasno chodzą) ale już jest OK. POLECAM. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 wersja kombinezonik 18.07.05, 20:52 a ja wrócę do sposobu zapięcia, mi tez wychodzi tylko śpiworek i jak chce kombinezonik z dwoma osobnymi nozkami to od srodka mam dziury??? chyba tez jestem za zielona, albo bojazliwa, nie chcę nic urwać; wg mnie suwaczki juz dalej nie pójdą, bo w kroczku jest takie podwinięcie od spodu... w którą stronę mam suwaki sciagnać; przy spiworku oba sa na dole - przod z przodem - jeden tył z tyłem - drugi ale jak zrobic nogaweczki???? pomocy, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-81 Do magggie :) 18.07.05, 21:23 Żeby zrobic nogaweczki musisz rozpiąć oba zameczki, tak żeby powstały "dziury". Wydaje się, że one juz dalej nie pójdą, ale idą.. Musisz pociągnąć wyżej i wtedy zamek całkiem się rozdzieli.. i wtedy łaczysz przednie i tylne części i masz kombinezonik.. Na pewno działa, mi za 1 razem bardzo ciężko szło ale jak teraz się komus chwalę to już jest łatwo ) A mnie się bardzo podobają te wywinięcia na schowanie łapek Maluszka ) Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: Do gusia-81 :) 18.07.05, 21:33 Gusia, wielkie buzki, udało się )) juz kika dawała instrukcję, ale chciałam się upewnić, że nic nie urwę; hurra, ale cudowny ten spiworek)) najlepsze są rekawisie, misie ukryte pod suwaczkiem; sama chętnie bym to cudo założyła na siebie hi, hi... kiedy w Łodzi będzie H&M, ja się nie doczekam((( Odpowiedz Link Zgłoś
justakr Re: Czy kupujecie taki polarek? 22.07.05, 14:07 Ja też zamówiłam polarek i jestem zadowolona, dotarł czysty, po 6 dniach, jest słodki. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: Czy kupujecie taki polarek? 09.08.05, 17:06 He he,ja tez w koncu kupilam,bo po poszukiwanich czegos w tym stylu w naszych sklepach okazalo sie,ze jak sa,to z dziurami na nogi a takich ala spiworek nie moglam namierzyc.Kupilam rozmiar 56,bo i tak moim zdaniem jest duzy (62cm od ramion do stop),poza tym na zime bedzie juz za cienki,bede go uzywac wrzesien-pazdziernik. Troche sie przestraszylam,ze brudne pani wysyla(!),czy ktoras z was juz go prala?I jak-OK? Tu link z aukcja:aukcja.onet.pl/show_item.php?item=60039010 Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Czy kupujecie taki polarek? 09.08.05, 17:18 Wlasnie dlatego ze na zime bedzie juz za cienki to tez wzielam rozm 56, malo tego najpierw zamowilam rozm 62, ale jak go dostalam to natychmiast poprosilam o wymiane na rozm 56 bo ten na 62 byl ogromny. Moj przyszedl lekko przybrudzony ale juz go wypralam i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: Czy kupujecie taki polarek? 09.08.05, 17:23 Uff-no to mnie pocieszylas!dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
ostrzynka Re: Czy kupujecie taki polarek? 10.08.05, 08:03 Ja też kupiłam (już jakiś czas temu) rozm. 56 - potwierdzam - jest śliczny! Odpowiedz Link Zgłoś
minieczka Re: Czy kupujecie taki polarek? 11.08.05, 10:31 Ja tez mam ten polarek, rozmiar 56.Zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia. Mieszkam w Hamburgu, wiec kupilam tu na miejscu w H&M. Rzeczywiscie jego cena tutaj to 16,99 EUR. Odpowiedz Link Zgłoś
ostrzynka Re: Czy kupujecie taki polarek? 11.08.05, 10:49 Mam pytanie. Czy kupujecie jeszcze śpiworek do wózka/fotelika? Czy może wystarczy tylko ubrać dziecko w ciepłe ubranka, na to włożyć ten polarkowy kombinezonik H&M, potem zakryć ciepłym kocykiem, no i osłonka na nogi (taka od wózka w komplecie)? Odpowiedz Link Zgłoś
asia9617 Re: Czy kupujecie taki polarek? 11.08.05, 11:35 Czesc Własnie wczoraj tez zamówiłam ten spiworek i czekam na przesyłke Co do spiworka to ja planuje mala ubierac w jakies cieplejsze ciuszki i spiworek i do tego ciepły kocyk,ale to tez duzo zalezy jaka pogoda bedzie,tak teraz to ciezko powiedziec,na pewno od razu nie kupuje spiworka takiego specjalnego na zime do wozka,mam juz zimowy spiworek dla malej,a jak bedzie mroz to oczywiscie dokupie ten specjalny ocieplany do wozka. Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Czy kupujecie taki polarek? 11.08.05, 11:19 Zachecona Waszymi opiniami poszukalam wczoraj na allegro i jeszcze byly aukcje tych polarkow! Ale juz tylko widzialam rozmiary 50 i 56. Zdecydowalam sie na 56, zeby byl od razu na jesien. Pozniej na zime mam juz cieply kombinezonik od kolezanki. Mam nadzieje, ze przyjdzie na czas... Ninjo z Natalka Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: Czy kupujecie taki polarek? 17.08.05, 12:47 Dzisiaj doszla paczka...Grrrrr...Po tygodniu W dodatku ten polarek smierdzi jakby ropa i jest strasznie brudny!!!Kurcze,troche mam niesmak,dobrze, ze w sumie bylam na to przygotowana.No i i tak bym go uprala.Oczywiscie ja tez nie moge dojsc jak to zrobic, zeby nozki rozdzielic Ide sie pomeczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: Czy kupujecie taki polarek? 17.08.05, 18:36 dziewczyny, jak czytam te uwagi to troche zaluje ze wystawilam "pozytywa", ale u mnie polarek byl czysciutki, tylko fakt paczka szla dlugo - ale byl to moj pierwszy zakup na allegro, i dopiero w przypadku laktatora od innego sprzedawcy, zrozumialam, co to szybka i dokladnie zapakowana przesylka. Pocieszę was tylko, moj polarek juz przeszedl pranie w pralce w 40stC z reszta ciuszkow dla mojej dzidzi i slicznie wyglada, mam nadzieję, ze wasz brud zejdzie. Moze zastanowcie sie nad neutralnym komentarzem... Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: Czy kupujecie taki polarek? 17.08.05, 18:49 Na szczescie ladnie sie upral,ale niesmak pozostal Ja to chyba sie powstrzymam od komentarza w ogole, przynajmniej na razie...Dobrze,ze nowy byl i z metkami- w sumie to najbardziej sie liczy...No i ta cena-cos za cos. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9617 Re: Czy kupujecie taki polarek? 18.08.05, 08:28 No ja też dostałam wczoraj ten polarek, na szczescie byłam nastawiona,ze moze czekac go od razu pranie,ale na szczescie jest czysciutki ale ide zaraz go wyprac.Ogulnie jestem zadowolona z tego zakupu Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla76 Re: Czy kupujecie taki polarek? 18.08.05, 08:58 Ja również nie miałam żadnych problemów z tym polarkiem. Paczka doszła dość szybko. Polarek był czysty, zamówiłam rozmiar 56, rzeczywiście jest duży i starczy na jesień lub dłużej. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Czy kupujecie taki polarek? 18.08.05, 10:22 ja zamowilam dokladnie wtedy, co Ty - 10 sierpnia, ale jeszcze nie dostalam no nic, bede cierpliwie czekac Odpowiedz Link Zgłoś
p_kol1 Re: Czy kupujecie taki polarek? 18.08.05, 16:31 A ja zamowilam 13.08 a zaplacilam 16.08 i dzien po wpalcie zobaczylam ze pani napisala ze realizacja zamowien po 27 sierpnia, szkoda tylko ze nie napisala tego wczesniej nim zdazylam zaplacic. To tez jest moj pierwszy zakup Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Czy kupujecie taki polarek? 18.08.05, 20:31 no to szkoda, ze nie napisala tego wczesniej... jak ja kupowalam 10/8, top na pewno nie bylo takiej notki. no nic to, trudno mamk nadzieje, ze mala sie nie pospieszy na swiat Odpowiedz Link Zgłoś