Dodaj do ulubionych

Czy kupujecie taki polarek?

06.07.05, 20:31
podam wam link,znalazłam go na allegro dość ciekawy,firmowy i tani,a może już
macie coś takiiego,to podzielcie się wrażeniamismile
Pozdrawiam Asiasmile
A to link:aukcja.onet.pl/show_item.php?item=56205258
Obserwuj wątek
    • kasiulek81 Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 09:44
      Ja co prawda z Października, ale często Was podczytujęsmile
      Też mnie interesują opinie nt. owego śpiworka, gdyż zaczajona jestem na niego
      już dłuższy czas, ale wciąż brak mi odwagi na kupno, więc wszelkie opinie mile
      widziane.
    • sdomitrz Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 10:04
      Ja kupiłam podobny, z firmy 5-10-15. Ale nie wiem, czy bardzo się przyda -
      wszystko zależy od pogody....
      No ale w końcu zawsze mamy Allegro i możemy później sprzedać to, co się nie
      przydało smile
    • kika_kika Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 10:09
      Kupiłam smile)
      Jest duzy i ślicznie wykończony - pod suwakami jest taśma z misiami w której
      sie zaaaaaaaaaakochałam smile)
      Naprawdę, śpiworek jest fajny, od środka bawełenka w paseczki - brąz - ecru.
      Na łapkach ma takie zawijaski tak więc rączusie małemu człowieczkowi nie
      zmarzną. Spiworek może mieć złączone nóżki albo każą nogę osobno. Cena na
      metce: 16.99 euro. Po tyle są w Polsce letnie spiworki - na szelkach w HM.
      A czy przydatne?? Na jesień na spacerek albo do spania - jak jeszcze nie grzeją
      a w mieszkaniu już chłodno. POdobno dzieciaki się rozkopują z pościelki i
      lepiej połozyć misia w takim śpiworku.
      Ja osobiście polecam. Moja mama (która raczej krytycznie podchodzi do moich
      szalonych zakupów, pochwaliła śpiworek smile) jako mądry zakup.)
      • hana254 Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 10:59
        Podzielam zdanie Kiki. Moje maleństwo urodzi się pod koniec września i myślę,
        że napewno sie przyda. Oprócz wszystkich względów estetycznych ma jeszcze
        bardzo praktyczne rozwiązania np. rękawiczki, które normalnie są wywinietym
        mankiecikiem, nogawki lub nie. Osobiście polecam. Aha jeszcze jedno
        rzeczywiście jest duży jak na 62, ale H&M ma po prostu większą rozmiarówkę.
        Wiem, że kiedyś był dostępny również w roz. 56. Pozdrowionka.
      • alfa36 Re: Czy kupujecie taki polarek? 17.08.05, 14:24
        Jak znajdziecie coś fajnego to dajcie znac. Nigdy tak nie kupowałam.
    • sylaba_01 Kika... 07.07.05, 11:28
      ... a czy ten śpiworek jest w kolorze kremowym, bo ze zdjęć wynika, że kolory
      są dwa: kremowy i biały, a może ja juz niedowidzę? Napisałam maila do
      sprzedającego z zapytaniem, ale nie odpowiedział do dzisiaj. W opisie jest
      kremowy, ale zdjątka różne. Nie przyśle mi białego?
      • kika_kika Re: Kika... 07.07.05, 11:33
        Śpiworek jest taki ładniutki ecru. A biały.... bo zdjęcie prześwietlone, więc
        nic się nie martw, będzie kremowy smile
        • sylaba_01 Re: Kika... 07.07.05, 12:56
          Dzięki kika, lecę zalicytować wink
      • aniapatryk Re: Kika... 07.07.05, 11:34
        Widziałam z tej serii ciuszki w h@m ostatnio,kolorki ecri- sa na nie przeceny,
        ja kupilam super komplecik kurteczka i spodenki na polarku za 39 zł.
        Jesli chodzi o te spiworki bez kroku to zwroccie uwage aby była dziurka miedzy
        nózkami na pasy w nosidełki, to bardzo wazne , podobnie w kombinezonikach, ta
        dziurka jest magiczna aby przełożyc pas smile
    • kasiulek81 Re: Proszę jeszcze o sugestie w spr. rozmiaru... 07.07.05, 14:49
      Dziękuję za wszelkie opinie - na pewno się skuszę, ale piszecie dziewczyny, że
      jest on dość duży jak na 62... Doradźcie proszę czy może lepiej kupić na 56? -
      mam termin na początek października, a chciałabym żeby dzidziuś się w nim w
      zimie nie topił.
      • aniapatryk Re: Proszę jeszcze o sugestie w spr. rozmiaru... 07.07.05, 16:52
        H@M ma dosc duzą numeracje, spioszki na 56 odpowiadaja 62 cm z innej firmy.Ale
        np na polarku kurteczke i spodenki kupilam na 62, bo to juz na pozną jesien i
        dzidzia urośnie
        • kaliaa Re: Proszę jeszcze o sugestie w spr. rozmiaru... 07.07.05, 19:00
          ja tez zmoawilam ten spiworek juz ze dwa miesiace temu i przyznam sie ze jak
          dostalam go to sie przerazilam moim zdaniem te 62 to jest conajmniej 74 a nie
          62 takze poprosilam sprzedawce o wymiane i jako ze on sie zgodzil to wymienilam
          go na 56 i przyznam ze nawet ten rozmiar 56 tez jest wiekszy niz oczekiwalam
          uwazam ze to jest na pewnorozmiar 68 a nie 56. Niemniej jednak tak jak opisala
          go Kika spiworek jest przesliczny i gatunkowo jest naprawde super.
    • mala67 Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 19:18
      to ja tez zamawiam, nie ma co. musimy kiedys zrobic spotkanie naszych bobasow-
      wszystkie w tych polarkachsmilesmile
      ewa
      • kaliaa Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 19:23
        rzeczywiscie smiesznie by to wygladalo smile
    • aneczka8 Re: Czy kupujecie taki polarek? 07.07.05, 23:21
      witajcie dziewczynki,
      ja też z miesiąc temu kupiłam ten śpiworek i jestem baaaaaardzo zadowolona. Jest
      rzeczywiście duży ( ja zamówiłam na 62 ale lepiej żeby był większy niż miałby
      byc za mały albo Dzidziuś miałaby go założyć raz czy dwa)ale prześliczny - w
      kolorze ecru i pięknie wykończony - no i bardzo praktyczny - raz dwa można z
      niego zrobić spiworek a potem kombinezonik. To jeden z moich najbardziej udanych
      zakupów na Allegro. I co najważniejsze - przyszedł paczką b. szybko - na trzeci
      dzień po złożeniu zamówienia.
      Pozdrowionka,
      • maggie2229 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 08:00
        ale juz te 19 sztuk poszlo?
        buuuusad((
        czy zamowilyscie w nogaweczkami, czy ten laczony, czy to po prostu taka opcja
        zapinania i mamy albo tak, albo tak ?rodze dzidzie we wrzesniu i to moje
        pierwsze dziecie, wiec nie mam rozeznania...
        i jest teraz tylko rozm 62, wiec chyba za duzy?
        mam licytowac, bo podobno na maila sprzedawca nie odpowiada...
        • kika_kika Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 09:10
          śpiworek ma takie triko wink że możesz zrobić nogaweczki albo połączyć je tak,
          by maluch mógł wierzgać nózkami i mieć je złączone - sporo miejsca.
          Myśle, że 62 będzie ok, najwyżej częściej będziesz maleństwu łączyć nózki.
          Licytuj, licytuj smile bo naprawdę warto. No i taki spiworek to wiadomo.... cos
          pod spód też możesz założyć przy wyjściu na spacerek czy coś tak więc...
          większy lepszy.
          • maggie2229 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 10:03
            dzieki Kika smile))
            juz zamowilam i wlasnie te 62 cm, bedzie to moj pierwszy zakup na allegro - nie
            jestem wprawiona allegrowiczka, do tej pory, albo mnie przelicytowywano, albo
            zdarzalo sie, ze sprzedawca cos krecil, albo jego oferta byla usuwana przez
            administartorasad((
            rozmawialam z Pania, i juz wyslalam pieniazki,biore ten zakup za dobry znak i
            poczatek udanych transakcji-mam nadzieje,
            u mnie na 90% córunia, ale kolorek pasujacy do obu płci
            jak otrzymam przesyłkę, potwierdzę
            dziekuje miedzy innymi za watek "allegro"-powinnysmy sobie polecac dobrych i
            uczciwych sprzedawców i tym bardziej fajne oferty
            pozdr cieplutko
    • mala67 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 10:01
      no taki rozmiar w koncu lepszy?
      ewa
      • kika_kika Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 10:59
        62 smile - zawsze lepszy większy niż w sam raz. No i zawsze jestmiejsce na ubranie
        czegoś pod spód.. na pieluchę... rekawki możesz podwinąć i już.
      • hana254 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 11:04
        Moim zdaniem lepiej większy, przecież ten śpiworek bedziemy zakładać na inne
        rzeczy, poza tym nigdy nie wiadomo jak duże urodzą się Nasze Maluszki
        • maggie2229 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 11:13
          wlasnie zadzwonilam i pochwalilam sie Mamie, ze zakupilam takie cudenko-moj
          pierwszy zakup na allegro, zreszta uprzedzilam, ze przesylka przyjdzie na Jej
          adres - nadal tam jestem zameldowana i co...uslyszalam, ze ja to jestem odwazna
          bo tyle sie slyszy o oszustach itp, itd...
          fakt, zazdroszcze niektórym z Was tej pewnosci w zamawianiu na allegro, ja
          chyba teraz bede przez tydzien sie niepokoila, czy to w ogole dojdzie, smieszne
          prawda...
          opieralam sie na Waszych pochlebnych opiniach no i liczba kupujacych tez mówi
          sama za siebie;
          tak tylko chcialam sie troszke uzalić, bo Mama trochę zepsuła mi całą radość z
          tego kremowego cudeńka
          na poczatku przyszlego tygodnia ide na wyprawe do polecanej u mnie (Lodz)
          hurtowni i sklepu z calym asortymentem dla dzidzi i zobacze jak wygladaja
          ceny...ale na pewno beda duzo, duzo wyzsze
          no i w Lodzi dopiero od wrzesnia bedziemy miec H&M ale to jak
          wybuduja "Manufakture", a tam ciagle jakies zastoje, jakies wypadki na
          budowie...
          sorki, troche nie na temat
          w kazdym razie jeszcze raz dziekuje za link i polecenie zakupusmile))
          • hana254 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 14:12
            Ja też na początku miałam takie obawy. Do tej pory kupiłam kilka a może już
            kilkanaście rzeczy na Allegro i jeszcze się nie sparzyłam. Zawsze czytam
            komentarze, które otrzymał sprzedawca. Na Allegro można znależć ciuszki w
            niższych cenach niż w sklepach (ale trzeba uważać bo są też w wyższych) no i
            takich firm, których u nas w Polsce lub bynajmniej w Poznaniu nie ma. Miłych
            zakupów na Allegro. Pozdrawiam.
    • kasiulek81 Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 11:19
      Ja wzięłam ten na 56... - pod wpływem wypowiedzi którejś z forumek, że
      rozmiarówka jest BARDZO zaniżona.
      Kupiłam spiworek z myślą o zapinaniu w nim Maluszka w foteliku, a wiadomo że
      jak będzie dużo za duży to nie będzie jak go przypiąć, stąd decyzja na ten
      własnie rozmiar.
      • kaliaa Re: Czy kupujecie taki polarek? 08.07.05, 22:11
        tak jak wspominalam powyzej rozmiarowka tych spiworkow jest BARDZO zanizona i
        ten rozmiar 56 spokojnie odpowiada rozmiarowi 68 cm. takze na poczatek wlasnie
        ten rozmiar 56 tez bedzie na pewno za duzy i bez problemu dzidzia pod spodem
        moze miec cieply dresik i tak dalej bo miejsca jest naprawde sporo.
    • gusia-81 Re: Czy kupujecie taki polarek? 09.07.05, 12:59
      Też kupiłam. Wzięłam 56, myślę,że będzie dobry akurat na jesień smile Czekam teraz na przesyłkę wink
    • patoga Re: Czy kupujecie taki polarek? 09.07.05, 15:08
      Też się na niego skusiłam. Moja mama poradziła mi rozmiar 62 bo dzidzia bardzo
      szybko rośnie więc mimo że będzie pływać w nim na początku to dłużej go ponosi smile
    • pimpek_sadelko Re: Czy kupujecie taki polarek? 09.07.05, 16:52
      ja mam taki kombinezonik, ale nie polarowy. dostalam od kolezanki.
      • maggie2229 Re: Czy kupujecie taki polarek? 15.07.05, 09:11
        dziewczyny, potwierdzam przesyłka przeszła - tylko na Mamy adres, chyba nie
        wytrzymam i jade do niej zobaczyć toto na zywcasmile))
        ale z tego, co uslyszalam przez telefon jest b.b.ladny i faktycznie te opcje -
        nozki razem lub osobno, wywiniecie przy rekawku i mamy rekawiczusie jakby na
        łapkismile)
        na razie;
        ale sie cieszę, tym bardziej, ze to moj pierwszy zakup internetowy, wiec na
        dobry początek smile
        pozdrawiam wszystkie brzuchatki
        • patoga Re: Czy kupujecie taki polarek? 15.07.05, 12:30
          A ja czekam i czekam i nic sad jak długo czekałyście na przesyłkę? Bo ja już cały
          tydzień, wysyłam maile ale się ta kobietka nie odzywa sad
          • gusia-81 Re: Czy kupujecie taki polarek? 15.07.05, 13:11
            A do mnie dzis dotarła przesyłka.. Dokładnie po tygodniu od wplaty. Polarek jest śliczny, z całą pewnościa nowy, dobrze wykończony. Zamówiłam rozmiar 56cm i cieszę się, że nie większy,ponieważ ten jest dość długi smile

A kobieta faktycznie nie odpowiadała na maile..uncertain
            • maggie2229 Re: Czy kupujecie taki polarek?-do patoga 15.07.05, 13:16
              Ja tez dostałam dokładnie w tydzień po wysłaniu pieniążków - akurat w piatek
              rano wysłałam pieniązki i dziś w kolejny piątek raniutko był pan z Poczty
              Polskiej, co do maili to p.Janina odpisuje ale z dużym opóźnieniem, ale za to
              jest pod telefonem komórkowym (ja jako , że to mój 1-wszy zakup, byłam
              przewrażliwiona i przed wysłaniem pieniązków, zatelefonowałam i się upewniłam,
              ze takie polarki są dostepne i jak dalej wygląda procedura);
              więc jesli minął ponad tydzień - może zadzwoń na telefon komórkowy, czy Twoje
              pieniązki przeszły i czy wysyłka już poszła?
          • kika_kika Re: Czy kupujecie taki polarek? 15.07.05, 13:52
            może się zdarzyc, że... nawaliła poczta lub przesyłka została niewłaściwie
            zaadresowana (u mnie notorycznie ludzie wpisują "I" - jako literka klatki i
            przesyłki albo nie dochodzą albo musze zwracać każdemu uwagę na to żeby
            wpisał "i" - bo po I to listonosz zanosi pod L albo pod J albo... odsyła jako
            adresat nieznany uncertain)
            • patoga Uff na szczęście doszedł :) 15.07.05, 15:14
              Dwie godzinki po napisaniu postu listonosz zapukał. Martwiłam się bo zwykle
              paczka była najpóźniej 3 dnia po wysłaniu pieniędzy, a tu się okazuje że wysłana
              została dopiero wczoraj (choć pieniądze na koncie były jużwe wtorek), no cóż
              lepiej późno niżwcale smile
              A ten rozmiar 62 jest faktycznie ogromny jak na moje oko, moja kruszynka będzie
              w tym pływać, ale za to na zimowe noce do łóżeczka idealnysmile

Aaa pytanie, jak się te nogawki montuje? Bo ja coś nie potrafię, mam teraz jako
              kombinezonik, a jakbym chciała zrobić dwie osobne nogawki to są poprostu dziury
              i nie wiem za bardzo jak je spiąć smile Czy któraś miała taki kłopot czy tylko ja
              taka zielona jestem uncertain
              • kika_kika Re: Uff na szczęście doszedł :) 15.07.05, 15:20
                Musisz całkiem rozsunąć suwaki - na początku cięzko, i spiąć przód z przodem i
                tył z tyłem i masz spiworek, a tył i przód - masz kombinezonik smile)
                • patoga Re: Uff na szczęście doszedł :) 15.07.05, 21:38
                  Aż wstyd że taka "ciemna masa" ze mnie, nie wiedziałam jak się za te suwaki
                  zabrać ale w końcu doszłam że jak się je rozepnie do końca to można ściągnać smile
                  Trochę techniki i się człowiek gubi smile
                  • gusia-81 do patoga :) 15.07.05, 21:41
                    hihihi... nie przejmuj sie.. js dopiero jak przeczytalam Wasze posty to sie zorientowalam o co w tym chodzi smile tez na poczatku widzialam tylko dziury big_grin

To na pewno przez te upały smile)
    • sylaba_01 Kupiłam i... 16.07.05, 14:07
      mam do Was pytanie: czy Wasze polarki też przyszły przybrudzone? Mój ma odciśnięty czarny paluch na rękawku i przybrudzone nogawki i teraz nie wiem: zwracać czy dać sobie spokój i wyprać? Prałyście już? Jeśli tak to w czym i jak materiał zachowuje się po praniu?
      Kobieta rzeczywiście nie odpowiada na maile, jeszcze nie wystawiłam komentarza, co radzicie?
      • patoga Re: Kupiłam i... 16.07.05, 14:22
        Mój był czysty, ale znalazłam na nim trochę sierści uncertain Jeszcze nie prałam,
        wszystkie ciuszki będę prała gdzieś w sierpniu aby były świeże smile Skoro ta
        kobietka taka "nieodpowiadająca" to trzeba do niej dzwonić. Ze zwrotem decyzja
        należy do Ciebie. Jeśli plama wygląda na taką co nie zejdzie to odsyłaj. A w
        komentarzu hm, może wystaw neutralny i napisz w jakim stanie towar przyszedł.
        • sylaba_01 Re: Kupiłam i... 16.07.05, 14:27
          Sierść też była, biało-czarna, kota chyba? Wspominałaś o tym w komentarzu?
          • gusia-81 Re: Kupiłam i... 16.07.05, 17:47
            Mój dotarł czysty i bez siersci, ale czytałam w jej komentarzach,że zdarza się wysyłać brudnawe.. Nie wiem jak sie zachowa po praniu, jeszcze nie próbowalamsmile
      • ptysiaczek_r Re: Kupiłam i... 22.07.05, 11:21
        Właśnie odebrałam polarek i mam dokładnie ten sam problem co Ty, jest brudny.
        Napisz , czy udało Ci sie go doprać, czy tez mam go odsyłać. Tak poza tym
        polarek bardzo mi się podoba.
        Pozdrawiam.
    • gdanszczanka2 Kupilam 18.07.05, 08:40
      Polarek jest prześliczny smile Przyszedł 5 dni od wysłania pieniędzy. Co prawda
      małam trochę problemów z zameczkami (ciasno chodzą) ale już jest OK. POLECAM.
      Pozdrawiam
      Iza
      • maggie2229 wersja kombinezonik 18.07.05, 20:52
        a ja wrócę do sposobu zapięcia, mi tez wychodzi tylko śpiworek i jak chce
        kombinezonik z dwoma osobnymi nozkami to od srodka mam dziury???
        chyba tez jestem za zielona, albo bojazliwa, nie chcę nic urwać;
        wg mnie suwaczki juz dalej nie pójdą, bo w kroczku jest takie podwinięcie od
        spodu...
        w którą stronę mam suwaki sciagnać;
        przy spiworku oba sa na dole - przod z przodem - jeden
        tył z tyłem - drugi
        ale jak zrobic nogaweczki???? pomocy, proszę
        • gusia-81 Do magggie :) 18.07.05, 21:23
          Żeby zrobic nogaweczki musisz rozpiąć oba zameczki, tak żeby powstały "dziury". Wydaje się, że one juz dalej nie pójdą, ale idą..smile Musisz pociągnąć wyżej i wtedy zamek całkiem się rozdzieli.. i wtedy łaczysz przednie i tylne części i masz kombinezonik.. Na pewno działa, mi za 1 razem bardzo ciężko szło ale jak teraz się komus chwalę to już jest łatwo smile)

A mnie się bardzo podobają te wywinięcia na schowanie łapek Maluszka smile)
          • maggie2229 Re: Do gusia-81 :) 18.07.05, 21:33
            Gusia, wielkie buzki, udało się smile))
            juz kika dawała instrukcję, ale chciałam się upewnić, że nic nie urwę;
            hurra, ale cudowny ten spiworeksmile))

najlepsze są rekawisie, misie ukryte pod suwaczkiem;
            sama chętnie bym to cudo założyła na siebie hi, hi...

kiedy w Łodzi będzie H&M, ja się nie doczekamsad(((
    • justakr Re: Czy kupujecie taki polarek? 22.07.05, 14:07
      Ja też zamówiłam polarek i jestem zadowolona, dotarł czysty, po 6 dniach, jest
      słodki. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam smile
      • madelaine6 Re: Czy kupujecie taki polarek? 09.08.05, 17:06
        He he,ja tez w koncu kupilam,bo po poszukiwanich
        czegos w tym stylu w naszych sklepach okazalo sie,ze
        jak sa,to z dziurami na nogi a takich ala spiworek nie
        moglam namierzyc.Kupilam rozmiar 56,bo i tak moim zdaniem
        jest duzy (62cm od ramion do stop),poza tym na zime bedzie
        juz za cienki,bede go uzywac wrzesien-pazdziernik.
        Troche sie przestraszylam,ze brudne pani wysyla(!),czy ktoras
        z was juz go prala?I jak-OK?
        Tu link z aukcja:aukcja.onet.pl/show_item.php?item=60039010
        • kaliaa Re: Czy kupujecie taki polarek? 09.08.05, 17:18
          Wlasnie dlatego ze na zime bedzie juz za cienki to tez wzielam rozm 56, malo
          tego najpierw zamowilam rozm 62, ale jak go dostalam to natychmiast poprosilam
          o wymiane na rozm 56 bo ten na 62 byl ogromny. Moj przyszedl lekko przybrudzony
          ale juz go wypralam i jest ok
          • madelaine6 Re: Czy kupujecie taki polarek? 09.08.05, 17:23
            Uff-no to mnie pocieszylas!dzieki smile
            • ostrzynka Re: Czy kupujecie taki polarek? 10.08.05, 08:03
              Ja też kupiłam (już jakiś czas temu) rozm. 56 - potwierdzam - jest śliczny!
              • minieczka Re: Czy kupujecie taki polarek? 11.08.05, 10:31
                Ja tez mam ten polarek, rozmiar 56.Zakochalam sie w nim od pierwszego
                wejrzenia. Mieszkam w Hamburgu, wiec kupilam tu na miejscu w H&M. Rzeczywiscie
                jego cena tutaj to 16,99 EUR.
                • ostrzynka Re: Czy kupujecie taki polarek? 11.08.05, 10:49
                  Mam pytanie. Czy kupujecie jeszcze śpiworek do wózka/fotelika? Czy może
                  wystarczy tylko ubrać dziecko w ciepłe ubranka, na to włożyć ten polarkowy
                  kombinezonik H&M, potem zakryć ciepłym kocykiem, no i osłonka na nogi (taka od
                  wózka w komplecie)?
                  • asia9617 Re: Czy kupujecie taki polarek? 11.08.05, 11:35
                    Czescsmile
                    Własnie wczoraj tez zamówiłam ten spiworek i czekam na przesyłkesmile
                    Co do spiworka to ja planuje mala ubierac w jakies cieplejsze ciuszki i
                    spiworek i do tego ciepły kocyk,ale to tez duzo zalezy jaka pogoda bedzie,tak
                    teraz to ciezko powiedziec,na pewno od razu nie kupuje spiworka takiego
                    specjalnego na zime do wozka,mam juz zimowy spiworek dla malej,a jak bedzie
                    mroz to oczywiscie dokupie ten specjalny ocieplany do wozka.
      • ninjo Re: Czy kupujecie taki polarek? 11.08.05, 11:19
        Zachecona Waszymi opiniami poszukalam wczoraj na allegro i jeszcze byly aukcje
        tych polarkow! Ale juz tylko widzialam rozmiary 50 i 56.
        Zdecydowalam sie na 56, zeby byl od razu na jesien. Pozniej na zime mam juz
        cieply kombinezonik od kolezanki.

Mam nadzieje, ze przyjdzie na czas... smile
        Ninjo z Natalka
        • madelaine6 Re: Czy kupujecie taki polarek? 17.08.05, 12:47
          Dzisiaj doszla paczka...Grrrrr...Po tygodniu uncertain
          W dodatku ten polarek smierdzi jakby ropa i jest
          strasznie brudny!!!Kurcze,troche mam niesmak,dobrze,
          ze w sumie bylam na to przygotowana.No i i tak bym
          go uprala.Oczywiscie ja tez nie moge dojsc jak to zrobic,
          zeby nozki rozdzielic uncertain Ide sie pomeczyc.
          • maggie2229 Re: Czy kupujecie taki polarek? 17.08.05, 18:36
            dziewczyny, jak czytam te uwagi to troche zaluje ze wystawilam "pozytywa", ale
            u mnie polarek byl czysciutki, tylko fakt paczka szla dlugo - ale byl to moj
            pierwszy zakup na allegro, i dopiero w przypadku laktatora od innego
            sprzedawcy, zrozumialam, co to szybka i dokladnie zapakowana przesylka.

Pocieszę was tylko, moj polarek juz przeszedl pranie w pralce w 40stC z reszta
            ciuszkow dla mojej dzidzi i slicznie wyglada, mam nadzieję, ze wasz brud
            zejdzie.
            Moze zastanowcie sie nad neutralnym komentarzem...
            • madelaine6 Re: Czy kupujecie taki polarek? 17.08.05, 18:49
              Na szczescie ladnie sie upral,ale niesmak pozostal uncertain
              Ja to chyba sie powstrzymam od komentarza w ogole,
              przynajmniej na razie...Dobrze,ze nowy byl i z metkami-
              w sumie to najbardziej sie liczy...No i ta cena-cos
              za cos.
              • asia9617 Re: Czy kupujecie taki polarek? 18.08.05, 08:28
                No ja też dostałam wczoraj ten polarek, na szczescie byłam nastawiona,ze moze
                czekac go od razu pranie,ale na szczescie jest czysciutkismile ale ide zaraz go
                wyprac.Ogulnie jestem zadowolona z tego zakupusmile
                • kamilla76 Re: Czy kupujecie taki polarek? 18.08.05, 08:58
                  Ja również nie miałam żadnych problemów z tym polarkiem. Paczka doszła dość
                  szybko. Polarek był czysty, zamówiłam rozmiar 56, rzeczywiście jest duży i
                  starczy na jesień lub dłużej. Polecam smile
                • ninjo Re: Czy kupujecie taki polarek? 18.08.05, 10:22
                  ja zamowilam dokladnie wtedy, co Ty - 10 sierpnia, ale jeszcze nie dostalam
                  no nic, bede cierpliwie czekac smile
    • p_kol1 Re: Czy kupujecie taki polarek? 18.08.05, 16:31
      A ja zamowilam 13.08 a zaplacilam 16.08 i dzien po wpalcie zobaczylam ze pani
      napisala ze realizacja zamowien po 27 sierpnia, szkoda tylko ze nie napisala
      tego wczesniej nim zdazylam zaplacic. To tez jest moj pierwszy zakup
      • ninjo Re: Czy kupujecie taki polarek? 18.08.05, 20:31
        no to szkoda, ze nie napisala tego wczesniej... jak ja kupowalam 10/8, top na
        pewno nie bylo takiej notki. no nic to, trudno
        mamk nadzieje, ze mala sie nie pospieszy na swiat smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka