Dodaj do ulubionych

do swietlik111,govanka, basik20

07.07.05, 15:57
Dziewczyny, czy miałyście już połówkowe? Albo czy będiecie mieć wkrótce?
Jeśli tak, to jak wyszło? Ja mam za 1,5 godziny i siedzę jak na szpilkach...
Strasznie jestem niecierpliwa, chciałabym zobaczyć już maluszka, może pokaże,
jakiej jest płci...
Obserwuj wątek
    • govanka Re: do swietlik111,govanka, basik20 08.07.05, 17:39
      Hej świetliku,

dopiero dziś zajrzałam na forum, więc nie zdąrzyłam Cię podtrzymac na duchu
      przed USG smile... i co tam zobaczyłaś? jestem przekonana, że pięknego, zdrowego
      bobaska smile. Ja połówkowe miałam tydzień temu, we środę i juz się nie mogę
      doczekać, żeby znów zobaczyć moją małą, śliczną, kochaną rybkę (od zeszłej
      środy wiem, że to będzie chłopaczek smile)

Pozdrawiam cieplutko
      K. i Kajuś
      • govanka Re: do swietlik111,govanka, basik20 08.07.05, 17:42
        Sprostowanie... oczywiście: budziku, nie świetliku smile... chyba zaczynam
        szybciej pisać, niż myślec wink... ten upał w komplecie z ciążą nie działają
        najlepiej na moją koncentrację i lotnośc wink

pzdr
        K. i K.
        • swietlik111 Re: do swietlik111,govanka, basik20 11.07.05, 20:59
          smile)) hej dziewczyny smile
          dawno nic nie pisałam, bo jakos czasu teraz mniej mam na siedzenie przy kompie,
          a tu tyle postów, nie jestem w stanie tego nawet czytac wink

ja byłam u lekarza tydzień temu, to było równo skończone 23 tygodnie, no i jak
          zwykle miałam USG smile zobaczyłam moje Kochane maleństwo, ale nie poznałam płcisad
          dzidziuś był dobrze ułożony i pokazał co ma między nóżkami, ale nie mogliśmy
          oboje z lekarzem stwierdzić co to wink było coś malutkiego na kształt siusiaka,
          ale nie było jąderek i lekarz powiedział, że one mogą jeszcze zejść jeśli to
          chłopiec, póki co nie był w stanie określić płci ... a tak na to liczyłam smile

nie wiem czy to było połówkowe, on tego tak nie nazwał, ale chyba tak, bo
          trochę uważniej i dłużej przyglądał się serduszku, kręgosłupowi i czaszce
          dzidzi, mierzył nóżki smile powiedział, ze to długonogi człowieczek smile)) i bardzo
          ruchliwy smile)) wyraźnie to czuję, bo kopie mnie od rana do wieczora smile

najważniejsze, że wszystko jest dobrze, dzidziuś zdrowy i mama też dobrze się
          czuje smile morfologia mi się poprawiła, hemoglobina po Hemoferze skoczyla na
          11,6 smile łożysko na tylkej ścianie a płód położony główką - tak napisał w karcie
          ciąży.

Następnym razem czyli za 3 tygodnie mamy już tylko sprawdzić płeć smile

Brzuszek ładnie rośnie a ja robię wszystko i jest ok. Tylko nogi mi się męczą i
          duszno przy tych pogodach. Jestem szczęśliwa i odliczam już tygodnie do
          porodu wink)) nie mogę się doczekać kiedy przytulę moje Kochane Maleństwo !!!!

pozdrawiam WAS gorąco i całuję Wasze brzuszki smile*

Dominika (swietlik111) 24 tc - jutro zaczynamy 25 tydzień smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka