zuzialalkanieduzia 11.07.05, 22:18 Pamietacie? To lecialo chyba na dobranocke i spiewali taka fajna piosenke, ktorej potem chcielismy sie uczyc w szkole na muzyce, ale baba nie znala slow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka1974 Re: Klub Chrup-Chrup 12.07.05, 00:21 czy tam przypadkiem nie występowały owoce i/lub warzywa? ----------------- Anka, 11/09/1974 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzialalkanieduzia Re: Klub Chrup-Chrup 12.07.05, 23:23 Chyba to bylo o jakis warzywach, owocach, ale nie pamietam dokladnie. Teraz mi tylko siedzi w glowie ta piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
tafasola Re: Klub Chrup-Chrup 01.09.05, 14:36 Taaak! A już myślałam, że tylko ja pamętam tę bajkę. Było o warzywach, piosenkę też pamiętam, to znaczy melodię, bo słów, poza początkowycm "nasz klub chrup- chrup" to oczywiście nie... Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: Klub Chrup-Chrup 01.09.05, 19:33 Pamiętam! A tuż przed (lub po? ale chyba przed) tą bajką leciała "Sonda", którą lubiłem znacznie bardziej niż wszelkie bajki... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Klub Chrup-Chrup 06.09.05, 22:22 Sonda była wspaniała. Bardzo żal mi tych ludzi. Mogli jeszcze tak dużo zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: Klub Chrup-Chrup 20.09.05, 23:54 Nasz klub chrup-chrup ogłasza że.... (nie pamiętam co ogłasza i potem): Zgadza się z ideą tą groch, cebula oraz por (melodię pamiętam...tworzyliśmy w przedszkolu prawdziwe dzieła malarstwa rysując kapusty, marchewki, cebule, itd) Odpowiedz Link Zgłoś