Dodaj do ulubionych

pościel do wózka - jaka??

18.07.05, 13:40
www.allegro.pl/show_item.php?item=56864126
www.allegro.pl/show_item.php?item=57045289
www.allegro.pl/show_item.php?item=57498207
czy taka:
www.allegro.pl/show_item.php?item=56967925
te 3 pierwsze są bez wypełnień - tzn wypełnienie jest od razu przykryciem, a
ta czwarta ma wypełnienie i obleczki....
czy to na zime wystarczy?? uncertain (+ oczywiście jakiś spiworek smile i ciepłe
ubranko)
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: pościel do wózka - jaka?? 18.07.05, 13:42
      szkoda mi kasy. dostalam od tesciowej bardzo ladny, cieply polarowy kocsmile
    • kretoszczurek Re: pościel do wózka - jaka?? 18.07.05, 14:21
      Ja też mam zamiar zamówić w przyszłym tygodniu. Zainteresowały mnie te same co
      ciebie, chyba zdecyduję się na te białe z żyrafką (tak sobie zażyczył tatuś)
      szczególnie że mówisz że tylko te mają normalne poszewki (ja nie zwróciłam na to
      uwagi)
      • kika_kika Re: pościel do wózka - jaka?? 18.07.05, 14:25
        smile mi tez strrrrrasznie podoba sie żyrafka smile
        No a doczytałam własnie w opisach, że polarek/termofrotka jest od wierzchniej
        str a pod spodem podszyte jest to białą miękką bawełną - czyli całość.
        Ja też chyba zamówię ten biały komplet tym bardziej, że moja mama zamieniła
        wszystkie palce w igły i szyje pościelki, rożki i dziś przypomniała sobie o
        pościeli do wózka smile)
        • kretoszczurek Re: pościel do wózka - jaka?? 18.07.05, 14:41
          Fajnie mieć taką mamę moja mam nie tyka się igły drutów i innych rzeczy za to
          lta po sklepach i kupuje ciuszki i czasem przebąknie czy lekarz się nie pomylił
          i czy na pewno chłopak (bo by dziewczynkę chciała)wink)
    • malta25 Re: pościel do wózka - jaka?? 18.07.05, 15:51
      moim zdaniem ta pierwsza najładniejsza
    • agnieszkaela Oswieccie mnie, po co posciel do wozka? 18.07.05, 17:37
      No wlasnie, po co posciel do wozka? Planuje kocyk, spiworek, dziecko cieplutko
      ubrane. Posciel taka jak na zdjeciach ladna, ale jakos kompletnie mi nie pasuje
      do wozka. No i poduszka- a przeciez dzieciatko ma lezec plasko.
      • sdomitrz Re: Oswieccie mnie, po co posciel do wozka? 18.07.05, 18:13
        Też uważam, że jest to oczywiście bardzo ładne, ale niepotrzebne, tym bardziej
        że nasze dzieci rodzą się "w zimę" i takiego kompletu można będzie używać przez
        jakiś miesiąc-dwa góra. Zamierzam na zimę kupić typowy śpiworek ocieplany
        przeznaczony na mrozy (też koszt ok. 60-80 zł), więc jak narazie - kocyk i
        już...
        • maggie2229 Re: Oswieccie mnie, po co posciel do wozka? 18.07.05, 20:06
          kika, rodzimy we wrzesniu, a te pościelki białe w zyrafki to chyba na lato, no
          i tez nie przekonuje mnie w kazdym z tych kompletów podusia, po co kupowac cos
          co nie będzie wykorzystywane (a juz te grubasne z falbankami-niech dzidzi się
          zaplącze taka falbankasad;
          mamusie, których sie w tej kwestii radziłam, polecały porządny śpiworek i kocyk
          moja mama tez była zdziwiona jak wspomniałam o poscieli do wózka i to na zimęsmile
          • youngeva polecam cos innego 19.07.05, 09:48
            cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=23602&item=7335665249&rd=1
            w Niemczech to sie wklada do wozka albo kladzie na podlodze, to specjalne
            baranki niealergizujace, dla dzieci, dlugo sluza i maja wielkostronne
            zastosowanie. chyba kupie..
    • qbolina Re: pościel do wózka - ja nie kupuję 19.07.05, 10:00
      doszłam do wniosku, że nawet jeśli będą to jeszcze jesienne spacery, malutkiemu musi być ciepło - więc śpiworek jest niezbędny. Podusie może kupię (choc powinno się kłaść na płasko na początku), a na śpiworek ewentualnie jakis kocyk. Przyjdzie wiosna - lub okaże się że pościel jest jednak konieczna- to kupię wtedy.
      teraz za to mam poczucie, że troszkę oszczędzę.... wink)))
      pozdr, magda 31tc
      • miska28 Re: pościel do wózka 19.07.05, 10:11
        Ja zakupilam rozek z wypelnieniem i z poduszka , ale nie usztywniany bardzo
        firmy Gluck. Rozek jest na rzepy i rozklada sie tworzac od razu kolderke do
        wozka.
        Wprawdzie poduszka na razie sie nie przyda...ale do wozka dla lekko siadajacego
        dzidziusia na pozniej jak znalazl.
        Ale pewnie tak czy inaczej na zime sama posciel nie wystarcza wiec trzeba
        zakupic kombinezonik.
        • miodzio_k Re: pościel do wózka 19.07.05, 10:54
          Ja też na razie nie kupuję. Dzidzia i tak przez początkowy okres będzie w rożku
          i pod kocem. Napewno nie zmarznie, na zime zobaczymy jak przyjdzie zimno.
    • kretoszczurek Re: pościel do wózka - jaka?? 20.07.05, 15:52
      Właśnie przeglądałam allegro i znalazłam coś czego wcześniej nie było choidzi
      oczywiście o pościel do wózeczka
    • nelaw Re: pościel do wózka - jaka?? 20.07.05, 18:01
      w poniedzialek wieczorem zamówiłam tą w żyrafki wiec jak tylko dostane to
      napisze Wam jaka jest w rzeczywistości smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka