22.07.05, 09:34
Wiecie co....zawsze miałam biust pomiedzy A i B. Taki mały. Teraz jak
większości z was powiekszył mi się i zawsze chciałam mieć wiekszy
biust...teraz dochodzę do wniosku, że szorowanie nim po brzuchu to dla mnie
juz zadna frajda i zaczyna mi przeszkadzać.... eh...za ciężko mi już a pewnie
sie jeszcze bardziej powiększy. Przynajmniej wiem że biustu już bym nie
powiekszyłasmile)))
Obserwuj wątek
    • r.kruger Re: BIUST. 22.07.05, 10:23
      Ja wygrzebałam wszystkie bluzki z dekoldem i cieszę się póki mam smile potem
      jeszcze chwila karmienia i wracam do małego zgrabnego rozmiarku.Taka zmiana na
      chwile to jest dla mnie frajda smile
      • kocia_kotna Re: BIUST. 22.07.05, 10:36
        gdybym miała sposobnośc "wykorzystania" mojego biustu przed ukochanym mężczyzna
        to pewnie bym inaczej na to patrzyła. Teraz to takie....zjawiskowe.
        • bazylea1 Re: BIUST. 22.07.05, 10:43
          o kurcze, a ja bym chciała żeby mi zostal trochę większy. po karmieniu
          pierworodnego biust mi prawie zanikł sad teraz za to ma imponujące rozmiary,
          noszę tylko staniki do karmienia 75D ktore kupiałm w czasie nawału. ciekawe co
          będzie po porodzie? byle by tylko biust nie obwisł. na razie sterczy, tylko jak
          siedze to leży mi na brzuchu wink
          • konefka29 Re: BIUST. 22.07.05, 10:50
            ja tez mam ogromne bimbaly, ale niestety nie moge zalozyc bluzki z dekoltem, bo
            strasznie mnie wysypalo w ciazy. Twarz mam w tradziku jak nastolatka, a dekolt
            lepiej nie mowic. Bylam u dermatolozki, ale powiedziala, ze ja juz taka mam cere
            i nie wiele mozna z tym zrobic. Dala mi cos na zaleczenie, ale ma razie nic nie
            pomagasad
    • ciapek7 Re: BIUST. 22.07.05, 11:10
      a ja ubolewam nad tym, bo na codzień nosiłam rozmiar C i zawsze było to dla
      mnie za dużo i niewygodnie, a teraz... załamka...a co będzie po porodzie... ?
      Jest szansa na zmniejszenie się ? sad((
    • madziagirl Re: BIUST. 23.07.05, 22:42
      znam ten bol niestey - piersi są ciężkie i zwizają - nie pomaga noszenie
      usztywniających biustonoszy sadsadsad
      • goshas3 Re: BIUST. 25.07.05, 11:58
        ja na razie staram sie doceniać,że biust urósł tylko o numer. Mam nadz.,ze to
        koniec,bo dźwiganie D to wszystko na co mnie stać. A nawiązując do operacji
        plastycznych,nigdy nie rozumiałam(a teraz tym bardziej) kobiet,które na własne
        życzenie obciążały sie rozmiarem DD. Przecież to kompletnie bez sensu.
        • r.kruger Re: BIUST.-nie poważnie 25.07.05, 12:34
          ideał kobiety do którego zbliżymy się po porodzie:
          wary do cyc(od krzyku) cyce do war(to po karmieniu) wary do ziemi(...)
          piersi nie są rozwleczone jeśli nie istnieje ryzyko przycięcia ich suwakiem od
          jeansów
          lub
          jeśli biegnąc bez biustonosza nie obijamy sutek kolanami smile))
    • farpakon Re: BIUST. 25.07.05, 12:43
      a moj biust z tych srednio-wiekszych. w poprzedniej ciazy tez mi go wywalilo zaraz na poczatku i byl bolesny. potem karmienie, w sumie ok, ale najgorsze byly dni gdzies 3 dni od porodu. jakby ktos wszyl mi kamienie. pamela anderson nie mogla sie rownac. ale powoli doszlo do ladu. po karmieniu wrocil do stanu przed ciazowego. szkoda, ze nie byl taki pelny.
      wlasciwie biust po I ciazy i rocznym karmieniu nie zmienil sie. chodzilam zawsze w staniku, czesto tez w nim spalam. po kapieli wklepuje balsam.
      obecnie wydaje mi sie, ze biust mi nie tyle urosl, co po prosu jest pelniejszy. no i sutki ciemnijesze.
      ja tam jestem zadowolona z rozmiarow (miseczka b/c). nauczylam sie nosic bluzki z dekoldem (lepiej wygladam), eksopnujac go maskuje brzuch (hehe, oczywiscie nie w ciazy, tylko tak ogolnie, mam tendencje do tluszczu na brzuchu).
      mam nadzieje, ze po tej ciazy nie bedzie tak zle i nie bede musiala sobie biustu zawijac do biustonosza!.
      dziewczyny, biust do przodu!
    • budzik11 Re: BIUST. 25.07.05, 14:02
      Mnie się biust powiększył minimalnie, na tyle, że noszę ciągle stare
      biustonosze. Jest tylko pełniejszy bardziej niż wiekszy smile
    • basik20 Re: BIUST. 25.07.05, 14:04
      A ja jestem bardzo zadowolona. Na początku się martwiłam że tak szybko rośnie
      ale teraz naprawdę fajnie wygląda. Przed ciążą miała C teraz prawie E. Ale
      piersi mam sztywne, nie wiszą mi. Koledzy mówią że wyglądam jakbym silikony
      sobie włożyła - duże, okragłe cycuszki. Mam nadzieję że po karmieniu coś mi
      zostanie i nie zwiotczeja na maksa.
    • kocia_kotna Re: BIUST. 25.07.05, 19:45
      Krugerowa jak zwykle zwaliła mnie tekstem z nóg! Skąd Ty to bierzesz
      dziewczyno?smile)) Dałaś..naprawdę dałaśsmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka