Dodaj do ulubionych

rozstępy????

28.07.05, 23:37
jak dziewczyny ominęły was rozstępy bo mnie niestety nie na dole brzucha
kilka już mam fujjj wink
Obserwuj wątek
    • miodzio_k Re: rozstępy???? 29.07.05, 07:18
      Ja nie mam ani jednego całe szczęście. Niestety cellulit mnie nie oszczędził i
      pojawił się na udach ale po porodzie mąż obiecał się tym zająć.
      • kasikk Re: rozstępy???? 29.07.05, 08:35
        ja też mam, chociaż miałam nadzieję, że mnie ominie sad(
        • asia9617 Re: rozstępy???? 29.07.05, 08:44
          Ja mam straszne na pupie dosłownie całe pośladki mam w rozstępach,używam oliwki
          i kremu fissan,ale nic nie pomaga i na piersiach również ,ja nie wiem jak na
          wakacjach się pokaze z tak roztrzaskaną pupa,udami i całymi piersiamisad
          Koszmar!!!!
          • smeagoul Re: rozstępy???? 29.07.05, 08:50
            Oj ja mam od samego początku ciazy. Zaczęły sie na udach potem na pupie a teraz
            mam całe nogi az po łydki!!! oststnio wyskoczyło mi kilka powyżej pośladków a
            nawet po 2 mam na piersiach. jak narazie to nie mam jeszcze na brzuchu- co mnie
            bardzo dziwi- smarowanie tez mi nie pomogło, a celulitis to juz wogóle
            tragedia-Mam go wszedzie!!!-mam 25 lat a moje ciało wygląda gorzej niż mojej
            mamy która ma 52 lata. J powiem Wam że chciałabym mieć ich tylko kilka pod
            brzuchem...
            Ania
          • 1kinia1 Re: rozstępy???? 08.08.05, 20:59
            możemy na wakacje jechać razem - ja też mam zmasakrowany tyłek i piersi... wiem
            że marne pocieszenie.. ale zawsze... pozdro
    • gdanszczanka2 Re: rozstępy???? 29.07.05, 08:59
      Ja naszczęście jeszcze nie mam. Ze starszakiem wyskoczyły mi na piersiach
      straszne sad(( ale dopiero po porodzie. Na brzuchu "0". Ale cellulitis szkoda
      gadać. Już nie mogę patrzeć na swoje nogi. Tragedia.
      Pozdrawiam
      IZA
    • aloiram_m Re: rozstępy???? 29.07.05, 09:46
      nie pojawiły się żadne nowe. Mam tylko nabyte w czasie dojrzewania na piersiach
      i pupie. Używam Mustelli-podwójnie działający krem na rozstępy, od początku
      ciąży - nowe rozstępy sie nei pojawiły, stare nieco zbladły.
      Za to mam ochydny cellulit na udach sad(( Ale po ciaży i po karmieniu zafunduję
      sobie guam i mam nadzieję ze sie z nim pożegnam smile
    • kika_kika Re: rozstępy???? 29.07.05, 10:26
      Ja mam tylko te "wzrostowe" na wysokości kości krzyzowej na plecach. Na brzuchu
      skóra naciągnieta do granic możliwości ale smaruje NIvea - body balsamem
      nawilżającym i nic a nic nie mam i mam nadzieję że już nic się nie pojawi. A
      Cellulit niesttey wzmógł się i opanował pupe i uda ale... delikatnie. Jeszcze
      troche i ryzyko minie. A wogóle to ile macie na plusie?? bo ja jakieś 13kilo...
      a wydaje mi sie że 100 smile
      • miodzio_k Re: rozstępy???? 29.07.05, 10:41
        Ja mam na plusie bardzo malutko bo tylko 7 kg. Czyli dzidzia ponad 2 kg,
        łożysko, wody, piersi i takie tam inne. Ponoć z tyłu nie widać żebym była w
        ciąży ale ja widzę. Co z tego jak i tak czuję jakbym przybrała z 50 a dziś to
        już szczególnie.
        • miimiimii Re: rozstępy???? 29.07.05, 11:26
          u nas jakieś 6 kilo na plusie, rozstępów nie ma, ale celulitna dupsku a i
          owszem.. jestem załamana! miałam takie pięne, zadbane ciało.. a walka z
          cellulitem to podobno dramat..sad no ale cóż.. z tyłu też niby nie widać, tyle
          tylko, że nie ma czegoś takiego jak talia.. yyy a co to jest talia???!! hehesmile
          • e.kadziela Re: rozstępy???? 29.07.05, 12:47
            Hej,
            nic się nie martwcie - na cellulitis świetnie pomagają zabiegi z alg. Chodziłam
            na nie jeszcze przed ciążą i może dlatego teraz mnie nie dopadło!!!
            Rozstępy też mam tylko z okresu dojrzewania i żadne nowe się nie pojawiły, a
            stare zbladły - smaruję się od początku Gerberem.

pozdrawiam
            Ewa z Mają
            tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20050903/dt/7/k/89cd/preg.png
      • aloiram_m Re: rozstępy???? 29.07.05, 12:29
        Na ostatniej wizycie 3 tygodnie temu miałam na plusie 7,5 kg. teraz nie wiem bo
        nie mam w domu wagi
    • jadis76 Re: rozstępy???? 29.07.05, 12:01
      ale Wam zazdroszczę, jesteście chudziny po prostu
      u mnie 35 tc i + 14 kg
      rozstępy na razie mnie ominęly, ale od poczatku ciąży używam mustelli na
      brzuch, piersi i pośladki
      chociaż w taki upal ciężko mi ją stosować, bo czuję się potem jak wysmarowana
      klejem wink
      dobrze, że to już końcówka...
      • mala67 Re: rozstępy???? 29.07.05, 13:57
        ja mam jakies 13kg na plusie, rozstepow narazie zadnych , nie wiem czy to
        zasluga mustelli (watpie), ale cellulit-Maatko!porazka wygladam jak kobitka z
        obrazu Rubensasadaz mi wstyd w samych gatkach przy mezu paradowacsad
        ewa
        • patoga Re: rozstępy???? 29.07.05, 19:04
          No to ja jak większość z Was, rozstępów na brzuszku 0 (narazie, ale mam nadzieje
          ze sie nie pojawia) na piersiach wyskoczylo mi kilka jakby sinych preg, ale
          slyszalam ze to schodzi, za to ten celulit, okropnosc sad uda,tylek, nawet ramiona!
          • canis_1976 męskim okiem 30.07.05, 10:35
            Dziewczyny, nie przejmujcie się rozstępami i celulitem - w3asi faceci i tak was
            kochają. Moja kochana żonka na szczęście nie ma rozstępów - przynajmniej
            żadnego nie widzę, no ale oczywiście celulit ją nie ominął a i tak wygląda
            ślicznie i jest baaaaaardzo atrakcyjnasmile

Pozdrawam wrześniówki
            D.
    • alicjatrybus Re: rozstępy???? 30.07.05, 12:53
      mam dobra wiadomosc dla zacelluitowanych dziewczynsmile to podobno specyfika
      ciazy, ze tak nieszczesliwie odklada sie woda w naszych organizmach i w czasie
      karmienia wszystko powinno sie w najgorszym wypadku zredukowacsmile nie wiem,
      zaciazylam po raz pierwszy ale to zawsze jakies pocieszeniewink a co do
      rozstepow...sad pomimo codziennego smarowania kremem z avonu od 3 m-ca mam kilka
      na dole brzucha i na udach. raz je widac bardziej raz mniej ale przy dalszym
      rozciaganiu sie skory robia sie coraz wiekszesad a tak bylam przywiazana do
      swojego cialasmile ale olac to! sa wazniejsze sprawy!
      pozdrawiam goraco!
    • kachasmok Re: rozstępy???? 04.08.05, 14:20
      jak czytam ile przybrałyście to pestka..ja mam prawie całą ciązę leżacą jak
      foka i przytyłam 18 kg a t0 33 tydz. Fakt rozstępów nie mam nowych nigdzie,
      pare starych na udach, no ale cellulit standardowo na tyłku i udach..
      pozdrawiam i oby dzidzie były w formie!! smile
      kacha

• sylwia_zi Re: rozstępy???? 04.08.05, 14:35
      nie jestem więc wyjątkiem, ze najbardziej martwi mnie cellulitis, az czasem
      wstyd usiasc, spod krotkiej sukienki na udach dramat... Rozstepy ponoc
      malutkie, ledwo widoczne na pupie - ja sama nawet ich nie moge zauważyć, ale
      są... Smaruję się ziają mamma mia, stwierdziłam, że tu będzie źródło moich
      oszczędności - miała być Mustella. Ziaja odpowiada mi konsystencją. Szczerze
      polecam, i jest tania. Uzywałam też sanosanu i fissanu - ten ostatni jest
      fatalnie tlusty. Mialam avon, i cala mase innych specyfikow, ale ostatnio non
      stop ta ziaję kupuje. Przytyłam 15, 37 tydzien trwa i mam nadzieje, ze max
      jeszcze 2-3 kilo. A walka z cellulitisem - po ciazy...
      • mag-da Re: rozstępy???? 08.08.05, 23:00
        Cześć , ja wyglądam jak potwór w czerwone szlaczki. Brzuch jeszcze jako tako
        ale uda i pośladki - koszmar. Na wakacje będę jeżdzić w góry.
        Pozdro
    • qbolina Re: rozstępy???? 09.08.05, 08:49
      no niestety.... ale wiedziałam że tak bedzie, bo każde przytycie zostawiało mi już takie ślady. sad Smaruje specyfikiem od kolezanki kosmetyczki - i chyba pomaga, bo nie jest ich dużo, generalnie w dole brzucha (niestety wyszły juz przed zakupem...). No cóz, trzeba to jakos znieść, juz niedługo, 6tyg. Potem się będę martwić wybielaniem. wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka