boratyna 13.09.05, 19:19 Ile ciuszkow i w jakim rozmiarze gromadzicie? Rozmiar 62 na 100% sie przyda a ile tych mniejszych co to od zaraz beda za male? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.kruger Re: rozmiar ubranek 13.09.05, 21:05 zdecydowana większość dzieci rodzi się ze "wzrostem" od 50 do 56cm i ubranka w tym rozmiarze przydają się miesiąc, czasem dwa... różnie Mikołaj miał 53cm i używałam wielu ubranek w rozm.56, teraz przyjaciółka urodziła donoszoną dziewczynke też 53cm więc wszystkie moje i jej ubranka- pracuja a mam kilka nowiutkich rzeczy od koleżanki której synek miał 58cm... Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka1212 Re: rozmiar ubranek 13.09.05, 23:09 Ach, z tymi rozmiarami to kota mozna dostac. W weekend robilam zakupy ciuszkowe i po przyjsciu do domu stwierdzilam, ze np. ciuszki na 56 z H&M sa duzo wieksze niz 62 z innej firmy. I teraz szlag trafil moja "liste ciuszkowa" i plany ze "... kupie 3 komplety na 56 a reszta ciuszkow na 62", mam pomieszanie z poplataniem i dzidzia bedzie chyba w niektorych spiochach "plywac". No coz, poki nie ma sie wprawnego oka, trzeba sie z tym pogodzic. Pozdrawiam i zycze udanych zakupow! Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: rozmiar ubranek 14.09.05, 08:33 Mój synek mial 58 cm i ubranka na 56 były na wyjscie ze szpitala. Teraz kompletuję raczej rozmiar 62, 56 mam kilka sztuk i mam nadzieję ze wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś