bazylea1 03.10.05, 10:18 ja chcę kupic ale na razie nie oglądałam, zależy mi żeby się rozkładał całkiem płasko i miał dobre szelki (starszy braciszek może wywrócić...) jakie Wy macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budzik11 Re: macie leżaczki? 03.10.05, 12:26 Ja jeszcze nie mam, ale chciałabym mieć, fajnie, żeby dzieciaczka można było ze sobą nosić wygodnie po domu, żeby się mógł rozglądać swobodnie po otoczeniu kiedy mam np. robi coś w kuchni, zamiast wpatrywać się tępo w sufit nad łóżeczkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
konefka29 Re: macie leżaczki? 03.10.05, 12:30 ja mam lezaczek firmy renopol. Wydaje sie fajny, bo rozklada sie na plasko i na pol siedzaco. Mozna nim hustac jak i postawic podporke zeby stal w miejscu., ma raczki do noszenia ze soba i porzadne szelki, ale tylko dolne. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: macie leżaczki? 03.10.05, 15:04 Ja jeszcze nie mam, zamierzam kupic pozniej, chyba na sam poczatek nie bedzie potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: macie leżaczki? 03.10.05, 18:08 Ja mam identyczny jak opisuje Konefka. Tylko nie pamiętam jakiej firmy, ale być może nawet tej samej. Na razie siedzi w piwnicy (więc firmy nie sprawdzę), bo na początku nie będę go potrzebować. Mam go po starszej córce. Kolejny wydatek mniej Odpowiedz Link Zgłoś
asca25 Re: macie leżaczki? 03.10.05, 20:46 Jeszcze nie mam, planuję kupić po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: macie leżaczki? 03.10.05, 21:20 Ja miąłam pożyczony przy starszym synku, teraz nie mam, planuje na początku wykorzystać fotelik samochodowy w charakterze takiego leżaczka, chyba, że się nie sprawdzi, wtedy pomyślę o leżaczku, zakupie lub pożyczeniu. Synek bardzo krótko w nim bytował - może do 6 miesiąca. Był bardzo ruchliwy, wczesnie zaczął siadac, i raczkować, więc leżaczek tylko go denerwował. A zaczął się przydawać ok. 3 miesiąca. Kurcze - szkoda mi kasy na parę miesięcy - chyba, że okazę się niezbędny. Odpowiedz Link Zgłoś