Dodaj do ulubionych

macie leżaczki?

03.10.05, 10:18
ja chcę kupic ale na razie nie oglądałam, zależy mi żeby się rozkładał
całkiem płasko i miał dobre szelki (starszy braciszek może wywrócić...) jakie
Wy macie?
Obserwuj wątek
    • budzik11 Re: macie leżaczki? 03.10.05, 12:26
      Ja jeszcze nie mam, ale chciałabym mieć, fajnie, żeby dzieciaczka można było ze
      sobą nosić wygodnie po domu, żeby się mógł rozglądać swobodnie po otoczeniu
      kiedy mam np. robi coś w kuchni, zamiast wpatrywać się tępo w sufit nad
      łóżeczkiem...
      • konefka29 Re: macie leżaczki? 03.10.05, 12:30
        ja mam lezaczek firmy renopol. Wydaje sie fajny, bo rozklada sie na plasko i na
        pol siedzaco. Mozna nim hustac jak i postawic podporke zeby stal w miejscu., ma
        raczki do noszenia ze soba i porzadne szelki, ale tylko dolne.
        • abiela Re: macie leżaczki? 03.10.05, 15:04
          Ja jeszcze nie mam, zamierzam kupic pozniej, chyba na sam poczatek nie bedzie
          potrzebny?
    • ariana1 Re: macie leżaczki? 03.10.05, 18:08
      Ja mam identyczny jak opisuje Konefka. Tylko nie pamiętam jakiej firmy, ale być
      może nawet tej samej. Na razie siedzi w piwnicy (więc firmy nie sprawdzę), bo
      na początku nie będę go potrzebować. Mam go po starszej córce. Kolejny wydatek
      mniejsmile
    • asca25 Re: macie leżaczki? 03.10.05, 20:46
      Jeszcze nie mam, planuję kupić po porodzie.
    • mrowka75 Re: macie leżaczki? 03.10.05, 21:20
      Ja miąłam pożyczony przy starszym synku, teraz nie mam, planuje na początku
      wykorzystać fotelik samochodowy w charakterze takiego leżaczka, chyba, że się
      nie sprawdzi, wtedy pomyślę o leżaczku, zakupie lub pożyczeniu. Synek bardzo
      krótko w nim bytował - może do 6 miesiąca. Był bardzo ruchliwy, wczesnie zaczął
      siadac, i raczkować, więc leżaczek tylko go denerwował. A zaczął się przydawać
      ok. 3 miesiąca. Kurcze - szkoda mi kasy na parę miesięcy - chyba, że okazę się
      niezbędny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka