pszczolka2 10.10.05, 13:44 www.hli.org.pl/pl/obr_zycia/obr_zycia.html Miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martka.b pszczolka2 11.10.05, 11:07 Rewelacja Czy to nie jest największy cud świata??? Odpowiedz Link Zgłoś
mia80 Re: pszczolka2 11.10.05, 11:14 Przegapiłam pierwsze i ostatnie pół godziny filmu. A pierwsze 30 min. to te najważniejsze, bo dotyczą nas. Powtórka 28 i 30.10. Choćbym miała porzucić wszystkie inne obowiązki - muszę to zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: PEWNIE, ŻE TO CUD:))) 11.10.05, 11:17 Ja też muszę to oglądać, napewno to coś pięknego Choćbym miała z zapałkami w oczach siedzieć, to muszę to zobaczyć Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
maj_mego_zycia Re: PEWNIE, ŻE TO CUD:))) 11.10.05, 15:43 widzialam juz wczesniejj w/w filmiki w necie, i stad moja chec pojscia na usg 4d juz teraz ) (pisalam o tym w innym watku, tzn. o checi pojscia )) )... )) .... a ja kabel od tv mam przeciety i wyrzucony , wiec w tv niestety nie obejrze calego filmiku (((.... to chyba jedyny raz , kiedy zaluje tego, ze nie mam kabla ) Odpowiedz Link Zgłoś
monikajacka Re: PEWNIE, ŻE TO CUD:))) 12.10.05, 13:18 cudowne filmiki,pokazę mojej mamie za jej czasów nie robili Usg.Własnie mi dzis powiedziała,ze chetnie poszłaby ze mna na Usg zobaczyć naszego maluszka i przezywac to razem ze mna :0 Monika Odpowiedz Link Zgłoś