jasama3 26.10.05, 22:45 bo w wątku o gratisach podajesz strony www może powiedzieć gdzie co napisać żeby dostać próbki bo podobno otrzymałaś ? Dzieki z góry za odpowiedz Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia027 Re: basia027 !! mam pytanko 27.10.05, 02:15 Własnie dzisiaj otrzymałam 4 kolorowe próbki HUGGIESÓW [PAMPERSÓW]I próbki OILATUM [9 PRÓBEK -w tym 4 kremiki,3 płyny do kąpieli leczniczej i 2 szampony] Zaraz podam adresy z których otrzymałam najfajniejsze próbki: www.nivea.pl ---próbki płynów,kremów dla dzieci--ja dostałam 6 próbek, www.chicco.pl---próbki płynów,kremów dla dzieci + 2 katalogi, redakcja@huggies.com.pl---na ten adres email wysłałam tydzien temu prosbe o próbki pampersów i dzis otrzymałam 4 szt, humana@humana.pl---na ten adres pisałam o próbki mleka lub herbatek to narazie niemają ale mają mi przysłac jakis upominek dla dziecka, stiefel@stiefel.com.pl--na te adres pisałam prośbę o próbki OILATUM i przysłali mi 9 próbek, www.ziololek.pl--na tej stronie jest podany email do firmy i przysłali mi próbki LINOMAGU. A teraz cos dla mam: -www.ziaja.pl--trzeba wyszukac na stronie kontakt[adres email i napisac prosbe o próbki]ziaja przysłala mi około 5 próbek, -www.kolastyna.pl--wejsc na strone,znalezc trzeba adres email i napisac prosbe o próbki--kolastyna przysyła duzo próbek około 10, -dax@dax.com.pl-na ten adres pisałam i przysłali mi około 17 próbek. No to narazie tyle,jak cos dostane jeszcze to napisze.Przepraszam,ze tak chaotycznie pisze ale juz jestem padnięta. ps.Ale ja najbardziej jeste zadowolona z próbek OILATUM są super. Aha i na niektóre próbki trzeba cierpliwie czekac,bo jedne firmy przysyłają po 3 dniach a inne i po miesiącu mogą przysłac. Odpowiedz Link Zgłoś
basia027 Re: basia027 !! mam pytanko 27.10.05, 02:19 Ojej,ale nabazgrałam.Niewiem czy odczytasz,jak cos to jutro napisze. Idę spac,bo jestem padnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: basia027 !! mam pytanko 27.10.05, 09:54 siemka chciałam jeszcze się dowiedzieć w którym dokładnie miejscu na stronie (jakieś ankiety wypełnić czy na maila) czy możesz napisać taki przykład jak to powinno być napisane żeby przysłali Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
asca25 Re: basia027 !! mam pytanko 27.10.05, 23:41 Ja zaraz zaczynam "ryć" po tych stronach, hi hi hi )) Odpowiedz Link Zgłoś
basia027 Re: basia027 !! mam pytanko 27.10.05, 23:51 Jak wejdziesz na stronę ,klikasz w napis KONTAKT i na niektórych stronkach jest formularz do wypełnienia lub adres email.Ja przewaznie pisałam na adres email. A co pisałam?Nie rozpisywałam się tylko pisze ,ze jestem zainteresowana ich produktami i jezeli jest taka mozliwosc to chciałabym otrzymac bezpłatne próbki kosmetyków .Podaje swoje dane i to wszystko.Niektóre firmy odpisują a niektóre nie ,tylko odrazu przysyłają.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia027 Re: basia027 !! mam pytanko 28.10.05, 00:00 Polecam napisac o próbki HUGGIES-mi przysłali 4 szt,wszystkie elegancko zapakowane i bajecznie kolorowe, super tez są próbki OILATUM - mi przysłali 9 próbek w tym 3 płyny do kąpieli,2szt szamponów dla maluszków i 4 szt kremów. A i jeszcze z LINOMAGU fajne próbki przysyłają -4 saszetkowe próbki i 1 w tubce. Specjalnie podaje namiary na te "wyprawkowe" kosmetyki,bo wiem ze teraz się przydadzą.A i z HIPPU juz nie wysyłają próbek herbatek -chyba im się zapasy skonczyły na ten rok.Jak cos jeszcze dostane to adresik podam. Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: basia027 !! mam pytanko 28.10.05, 00:17 jak bedziesz coś miała to podaj koniecznie ja teraz cierpliwie czekam na listonosza Pozdraiwam Aha i jeszcze chciałabym próbki czegoś do prania ciuszków ;] może jeszcze poszperam w necie chociaż juz mi sie oczka kleją jak znajdę to dam znać może ktoś bedzie chciał skorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: basia027 !! mam pytanko 28.10.05, 00:55 nie znalazłam a ledwo juz widze na oczy dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś