Dodaj do ulubionych

Do aniapatryk

06.11.05, 16:19
Aniapatryk czy mogłabys mi napisać dawałaś maleństwu na ten katar i czy był
to katarek czy katarzysko( z wiadomym zabarwieniem i gęstością)bo nasza mała
(6,5 tg) ma już katar ponad 3 tg nie ma tez innych objawów. Pani dr w
przychodni zapisała jej antybiotyk !!! Ceklor, którego jej po konsultacji z
naszym lekarzem nie podałam. Mamy Nasivil, Tetrisal, Atecortin (zawiesina do
smarowania no i czyścimy. Naprawdę nie mam już siły mała sie już tyle
namęczyła a jak się zblizamy z frida to ma taka smutna minkę. Proszę napisz
jak przebiegało to u was.

Dzieki
Obserwuj wątek
    • aniapatryk Re: Do aniapatryk 07.11.05, 09:08
      u nas katar tak naprawde nigdy nie wyszedł na zewnątrz.na początku był napewno o
      konsystencji rzadkiej, bo to było słychac i nie przeszkadzał w nocy,potem po
      tygodniu gdzies sie zrobił gesty,w dzien było ok, najgorzej było około 3-4 w
      nocy zaczał zatykac małemu nosek.jak sciagałam frida to katar był gesty koloru
      zółtego a nawet zielonego.non stop latałam do lekarki, ale gardło ok, osłuchowo
      ok. teraz obecnie mały ma tez przytkany nos,tez około 3-4 w nocy, ale jak
      sciagam frida nic sie nie chce sciagnac. Lekarka mi powiedziała ze to tez moze
      byc od kaloryferów a i czesto dzieci maja taka sapke do 3 m-ca życia.
      jesli dziecko ma tylko katar to jakims absurdem jest podawanie antybiotyku,tak
      powiedziało mi 2 lekarzy.Dobrze ze nie podałas. ja uzywam tez tetristal, teraz
      Sterimar, ale my ogolnie leczymy sie homeopatia. u nas jest jeden problem co moj
      mały zaczyna zdrowiec to starszy z przedszkola znow cos przyniesie i tak w kołko.
      Obecnie tak jak pisze w dzien jest ok, tylko w nocy zaczyna mu cos przeszkadzac.
      Wazne zeby osłuchiwac dziecko czesto
    • anetary Re: Do aniapatryk 07.11.05, 11:59
      Dzięki za odp. My mamy dodatkowy problem - szczepienie. wydaje mi się że jest
      lepiej aczkolwiek nad ranem dochodza od małej dalej te przykre odgłosy i tez
      nie umiemy jej tego ściągnąć dopiero po tetrisalu trochę schodzi. W dzień jest
      wmiarę spokój. Jeszcze raz dzieki
      • aniapatryk Re: Do aniapatryk 07.11.05, 14:26
        Ja zaszczepilam z tym katarem zbadały go i powiedziały ze mozna szczepic.Nie
        rozwinela sie choroba po szczepieniu,fakt byl osowiały i miał temperature, ale
        na 2 dzien przeszło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka