Dodaj do ulubionych

będę miała synka

14.11.05, 09:36
w sobotę zaczełam plamić i pojechałam przerażona do szpitala.
okazało się że wszystko jest ok...ale dlaczego te plamienia? strasznie się
boje ale lekarz wszystko dokładnie sprawdził każdy ogran każdą nóżkę i rączkę
no i okazało się że będzie synek....jestem w 15 tyg ciąży ....a cały czas
myślałam że to będzie Ola...nie mogę w to uwierzyc ale jestem
szczęśliwa...tylko te plamienia i posty mimoozy....pozdrawiam....Gosia...
Obserwuj wątek
    • kkatie Re: będę miała synka 14.11.05, 09:41
      to super, ze juz wiesz smile no i ze wszystko dobrze.
      co do tych postow, to baaardzo smutne co sie przytrafilo niektorym majowkom.
      bardzo im wspolczuje, ale staram sie tego niestety nie czytac, bo zaraz sie
      doszukuje u siebie jakis objawow. tak jak ktoras z dziewczyn napisala, poki
      objawy ciazowe sa (a ja mam dosc silne..wink), to wszystko ok. pozniej pojawiaja
      sie pierwsze ruchy, wiec tym bardziej wszystko w porzadku. oczywiscie trzeba
      byc wyczulonym i ostroznym, ale starajmy sie nie panikowac. stres nie sluzy
      dziecku.
      • pszczolka2 Re: będę miała synka 14.11.05, 09:47
        Bardzo się ciesze, że już wiesz. Ważne, że wszystko jest ok. Czasami takie
        plamienia są w dniu kiedy powinna pojawić się miesiączka lub połowa cyklu czyli
        owulacja. A posty smutne zawsze były, są i będą - nie dajmy się zwariowaćsmile

Pozdrawiam,Ola
    • dido_dido Re: będę miała synka 14.11.05, 09:57
      Gosiu, gratuluję synka! Chłopaki są super! Wiem coś o tym bo mam trzech synów!
      O plamienia się nie martw, mogą ale na szczęście nie muszą oznaczać coś złego.
      Jeżeli byłaś u lekarza a ten stwierdził, że wszystko w porządku to tak jest i
      koniec!
      Iwona
    • lila_m Re: będę miała synka 14.11.05, 11:13

Gratulacje!
      Niech rośnie zdrowo i pięknie! smile
      Ja już nie mogę się doczekać kiedy się dowiem czy to Asia czy Paweł ... smile
    • smok18 Re: będę miała synka 14.11.05, 13:01
      No to super Gosiu!Gratuluje i zazdroszcze takiej wiedzy.Wszystko bedzie
      ok,zobaczysz!ja własnie zaczynam 15 tydzień i w pon.21.mam kolejna wizyte.Nie
      moge się doczekać.Może tez już poznam płeć mojego Obcego.
      A napisz jeszcze do kogo trafiłaś w szpitalu? w Miejskim?Wiesz,jakby co...
      Pozdrawiam,Magda
    • chilli_xxx Re: będę miała synka 14.11.05, 13:10
      Serdecznie gratuluję! Zamiast Oli będzie Oluś?! Dzisiaj ja upewnię się czy moje
      maleństwo jest NIM czy NIĄ. Stawiam na synka, tym bardziej że od czwartku czuję
      w brzuch istne bombardowanie moich powłok brzusznych! Całuski dla Dzidzi.
    • mala781 dzięki dziewczynki 14.11.05, 13:22
      lepiej mi trochę i jestem dobrej myśli...
      trafiłam na lekarza w miejskim dr Szarejko robił mi USG...tam jest lepszy
      sprzęt niż u mojej lekarki więc można było obejrzeć klejnoty mojego
      mężczyzny ...nawet mam zdjęcie...
      • smok18 Re: dzięki dziewczynki 14.11.05, 13:38
        No to koniecznie jak znajdziesz chwile załącz zdjęcie twojego chłopaczka.jestem
        ogromnie ciekawa jak klejnoty wygladają jeszcze w życiu płodowym.Trzymaj się!!
        • aniak-i Re: dzięki dziewczynki 14.11.05, 19:47
          supersmile mi wszyscy jakos prorokuja synasmile ale nie wiem czy bedziemy chcieli
          wiedziec zanim sie urodzi. wiem ze to pomaga w zakupach ale jakos mnie korci
          zeby była niespodzianka na dzien mamy. smilesmile przynajmniej za 1 razem
          • larakrofft Re: dzięki dziewczynki 14.11.05, 22:24
            gratuluje synka ,ja dzis na usg byłam ale nic nie widac
            ale czuje że dziewczynaka bedzie smile tez moze na dzień mamy zrobi prezent smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka