patrycjabl79 25.11.05, 23:09 a jak majoweczki z waszym apetytem??? mi powoli mija i 3 -4 lyczki czegos powoduja iz czuje sie pelna, bardzo sie z tego ciesze poniewaz na poczatku moglam jesc caly dzien i nie wazne czy to slodkie czy kwasne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dawida25 Re: Apetyt 26.11.05, 09:31 a ja zaczynam więcej jeść. Podjadam sobie nie dużo, bo później mi nie jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: Apetyt 26.11.05, 10:39 U mnie nic się nie zmieniło, jem nadal tak jak wcześniej Brzuszek maleńki a maleństwo duże, chyba cały wcześniejszy zapas zabrał)) Zobaczymy jak będzie dalej, narazie na +2kg. Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
renata-anna Re: Apetyt 26.11.05, 18:13 Ja nie mam wcale apetytu i mi żelazo spada,dzisiaj dostałam od pani doktor coś na wspomaganie coby anemia się nie przyplątała,już mąż krzyczy żebym jadła,jak narazie mam 4kg na plusie i maleństwo ponoć duże!!tylko ja od zawsze nie miałam apetytu-może to się poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
aniak-i Re: Apetyt 27.11.05, 13:57 ja mam az za duzy apetyt, do połowy 3 m-ca schudłam-ledwo cos jadłam a teraz....!!! zgroza-w zasadzoe cały czas mogłabym podjadac. i cos waga sie zastraszjaco szybko podnosi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś