Dodaj do ulubionych

ciuszek na brzuszek:)

17.12.05, 23:12
gdzies wyczytałam taki zwrot i mi sie bardzo spodobałsmile

hmm ja jeszcze jakos sie upycham w biodrówki i stosuje dłuzszy
podkoszuleczek.-ale po swietach-mysle ze rusze cos kupic,
dzis byłam w H&M (w M1-Kraków)-tak przy okazjismile- i sama nie wiem- moze cos i
by sie wybrało ale nie ma rozmiarów M (same s i xl)
bluzki take extra ciazowe jeszcze za luzne-cos mi sie wydaje ze mam taki
przejsciowy najgorszy okressmile
Obserwuj wątek
    • vanilia25 Re: ciuszek na brzuszek:) 17.12.05, 23:15
      ja wlasnie podobnie, biodrowki jeszcze spoko (chociaz jak dlugo siedze to
      troche juz niewygodnie), a ciazowe za duze. kombinuje jak ty, kupilam dluzsze
      bluzki i sweterek i naciagam do biodrowek, lub nosze spodniczki do grubych
      rajstop i tez ok.pzdr
      • k_maja Re: ciuszek na brzuszek:) 18.12.05, 15:29
        oj, a ja to juz dawno tylko w ciazowe sie mieszcze - zwlaszcza spodnie. Brzusio
        sterczy jak w 6 miesiacu a to dopiero 19 tydzien sad Ale odkad zalozylam na probe
        ciazowki - bojowki takie ze sciagaczem na gorze, to juz nie chce nic innego -
        super wygoda! Naprawde polecam!
        kasia
        • xixx Re: ciuszek na brzuszek:) 18.12.05, 15:57
          Tez je nosze i potwierdzm, sa super wygodne i nosze je juz cały czas wiec mimo
          ze juz kupilam 2 pary, napewno jeszcze kupie conajmniej jedne. Ja polecam sklep
          9fashion, mają fajne ciuszki,nie worki a takie zgrabniutkie.

Pozdrawiam!
          • nitka111 Re: ciuszek na brzuszek:) 18.12.05, 18:32
            a cenowo jak?
            • xixx Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 09:47
              Cenowo właśnie ok, ja zapacilam za moje spodnie 138 zł za każde, ae w necie
              można wyszukać taniej, dziś jade po sukienke itunike (prezent pod choinke),
              ubranka naprawde ładne, i nie ceny jak w Pępku Świata, gdzie poza wzystkim wcale
              mi się rzeczy tak nie podobają.
    • agus-ka Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 09:08
      Hej,
      ja w sobotę kupiłam sobie sztruksy, bo już nawet moje obszerne bojówki ledwo
      się dopinają. Brzusio wyskoczył nagle no i byłam zmuszona natychmias kupić coś
      nowego. Spodnie są szyte jak zwykłe biodrówki + maja doszyty elastyczny pas.
      Póki co sa troszkę za duże, ale pewnie szybciutko do nich dorosnę. Polecam
      takie, są naprawde syper wygodna, wreszcie nic mnie w brzusio nie gniecie.

Nie wiecie czasem po ile sa spodnie w H&M? Mam trochę daleko do sklepu, bo w
      najbliższych dwóch nie ma kolekcji dla przyszłych mam, więc nie chce jeździć na
      darmo.

Aguska
      • finka11 Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 09:14
        Ja też się niestety nie mieszczę w "zwykłe" ciuchy, zakupiłam więc 2 pary
        spodenek i kilka bluzeczek. Ale kupowałam głównie na allegro, bo jest dużo
        taniej i łatwiej mi znaleźć coś dal wysokiej - 179cm. A co do cen to za spodenki
        (nowe sztruksy) dałam 71 zł, za spodnie H&M 67 zł, ale dotsałam do nich gratis
        tunikę ciążową, a bluzeczki kosztowałay mnie ok 25-35 zł od sztuki.
        Spodenki wyglądają tak: www.allegro.pl/show_item.php?item=75119094
        A tak bluzeczka z przeznaczeniem na maj:
        www.allegro.pl/show_item.php?item=74795077
        • agus-ka Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 09:29
          Ja zawsze mam dylemat czy będa pasować. Lubię dotknąc materiał i przymierzyć
          ubranie.
          Moje sztruksy kosztowały 100 zł, więc jednak sporo więcej. No cóż, trudno...
          • zebra51 Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 09:35
            Finko, bylas na Powstancow Śl w tym sklepie z ciuchami ciazowymi?? Jest tam cos
            fajnego??
            • finka11 Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 09:51
              Hej zeberko nie byłam. Byłam w H&M i w domu towarowym "Podwale", w H&M ogólnie
              bieda, a w tym drugim jest trochę fajnych ciuchów, ale ceny też są dość wysokie.
              Jak na razie jestem już "ubrana" bo dostałam trochę rzeczy od koleżanek i
              siostry, niewiele, bo są ode mnie niższe, ale zawsze coś.
              • zebra51 Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 09:55
                W sobote bylam w HM, nędza sad(
                O ile spodni mam sporo, bo dostalam, kupilam a nawet szylam smile, to gorzej z
                górą. Wszystko już maksymalnie opięte.
                A że krasnal ze mnie, to ubranie ciężko mi kupić sad(
            • xixx Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 09:54
              Podobno pod palacem w wawie jest soisko ciążowe, ktos wie gdzie dokladnie?
              • agus-ka Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 10:04
                Ja kupiłam moje spodnie w hali KDT (hala biało-niebieska), stoisko 59 alejka F.
                Znalazłam jeszcze pierwszej w alejce (pewnie alejka A), numeru niestety nie
                pamiętam, ale tam była gorsza obsługa i cena wyższa o 10 zł.
                Pani z stoiska F59 była bardzo sympatyczna, doradziła i co najwazniejsze
                wymieniła mi na drugi dzień spodnie, bo niestety te które wybrałam miały
                dziurkę czego nie zauwazyłam podczas przymierzania. Wymiana byla bez problemu,
                jeszcze mnie kobieta przeprosila za kłopot.

Niestety w H&M w galerii centrum i mokotów nie ma już stoiska dla młodych mam
                • finka11 Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 10:06
                  Jak mieszkałam w Warszawie to było stoisko ciążowe w H&M w Promenadzie na Pradze.
                  • xixx Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 10:23
                    Teraz jest napewno w HM w Arkadii, a dzis odwiedzę F59 w KDT, dzięki za namiarysmile
                    • agus-ka Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 10:32
                      o Arkadii i Forcie Wola słyszałam tylko troszke daleko ode mnie i nie bardzo
                      chce mi się jechać
    • k_maja Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 10:23
      Hej,
      moja siostra mieszka w Warszawie i robiąc świąteczne zakupy wypatrzyła jakieś
      stoisko z super ciążowymi ciuszkami na stadionie. Nie wiem tylko jak ceny, ale
      samymi ubrankami była zachwycona.
      kasia
      • xixx Re: ciuszek na brzuszek:) 19.12.05, 10:27
        To dowiedz się od niej dokładnie gdzie o jest, bo stadionjest wielki a wciązy
        strach się przepychac przez tłum smile
        • aniak-i Re: ciuszek na brzuszek:) 20.12.05, 10:09
          wiecie co?, cos mi za ciasno juz nawet w biodrówkach-uciskaja w dół brzusiasad
          myslałam ze jeszcze przez swieta dam rade-nie lubie robic zakupów w takim tłumie
          przedswiatecznym.I chce wychodzic cos ładniusigo i cos co starczy na długo-hihi

swoja droga -brzus rosnie jak na drożdzachsmile
          • aniak-i Re: ciuszek na brzuszek:) 20.12.05, 10:31
            aha jeszcze jesdno gdzie na alegro sa ciazowe ubrania????
            • xixx Re: ciuszek na brzuszek:) 20.12.05, 11:50
              Na allegro w dziale odzież i tamdochodzisz do kategorii ciążowe, bylam pod
              palacem ale moze trafilam na slaby dzien, malo rzeczy jesli chodzi ociuszki
              ciazowe, a te co były takie nijakie. 9fashion tez juz niestety nie polecam,
              spodnie zaczely mi sie prucna gumie na brzuch (po 2 tyg noszenia sad ), co
              prawda wymienilimi je w sklepioe 9 miesiecy na kabatach (sklep polecam, mają
              rozne firmy - duzy wybor, super obsluga!) ale sama firma 9 fashion, bo do nich
              zwrocilam sie najpierw, olal sprawde na calej linii.

Za jakiś czas wybiore się do HM w Arkadii ale to juz w styczniu, i dajcie znac
              z tym stadionem gdzie sa ubranka ciązowe i czy są fajne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka