Dodaj do ulubionych

Dostałam prezent od Hippa

28.12.05, 22:26
Jestem z tych waritek, co uwielbiają dostawać prezenty z różnych firm i jak
jest to produkt, którego czasem używam, to odwdzięczam się robiąc zakupki i
wybierając produkty tej firmy przez jakiś czas.
Właśnie dostałam paczkę od Hippa (zupkę, soczek i kaszkę)i jestem strasznie
zadowolona, bo to prezent niespodziewany. Na szczęscie używam ich produktów,
bo mała uwielbia ich deserki, więc sobie w sklepie poszaleję.
Mogliby, też zrobić jakąś nową zabawę i stylu zbierz 20 kodów, a nowy prezent
czeka na ciebie.
Pozdrawiamy (mamy 4,5 miesiąca)
Obserwuj wątek
    • lolita27 Re: Dostałam prezent od Hippa 28.12.05, 23:01
      Moja szwagierka tez dostala prezent od Hippa, również od Bobovity, ma juz 3
      rozne kaszki. Uwazam, ze jest to dobre dla mam bo bez kupowania zorientuja sie
      co maluszki toleruj, a czego nie.
      Takie male probki sa wysylane do mam, ktore wypelnily w szpitalu takie
      kupony.... Ja na Karowej nie dostalam paczki a i kuponu wkoncu ode mnie nie
      chciano.
      Wchodzilam na strone Hippa, ale nie ma tam mozliwosci zgloszenia prosby o
      probki. Niestetety.
    • miodzio_k ja też dostałam 29.12.05, 10:56
      zupka, kaszka i danie oraz łyżeczka do karmienia. Jednak jestem przywiązana do
      BoboVity ale z przyjemnoscią spróbuję co oni oferują. ja też lubie dostawac
      takie paczusZKi
      • alciafedo Re: ja też dostałam 29.12.05, 13:59
        my tez dostalismy
        soczek jablkowy, dynie z brzoskwiniami i kaszke
        fajnie fajnie
        • olik128 Re: ja też dostałam 29.12.05, 16:51
          My dzisiaj dostaliśmy prezencik- soczek, kaszkę, dynię z ziemniakami i
          łyzeczkę. Mojej córeczce bardzo smakowała zupka.
    • otaota Re: Dostałam prezent od Hippa 29.12.05, 17:31
      my tez dzis dostałyśmy prezenciksmile))
    • sylwia_zi Re: Dostałam prezent od Hippa 29.12.05, 23:40
      ja tez dostalam od hippa, bobovity i gerbera, ale ten ostatni nie przysłał
      próbek. Wiec dzis sama zjadłam bobovity i kaszke hippasmile bo nie zamierzam
      podawac malej nic z mlekiem krowim.
      Ale słoik i soczek hippa mała owszem dostanie. Tego juz nie skonsumuje mamusiawink
      najbardziej jestem zadowolona z poradników. Tu bobovita jest the best!
    • miodzio_k Re: Dostałam prezent od Hippa 30.12.05, 11:29
      Też uważam że poradnik BoboVity jest super, bardzo często do niego zaglądam i
      może właśnie dlatego trzymam się produktów Nutrici.
      • hanna26 Re: Dostałam prezent od Hippa 30.12.05, 23:51
        Z naszej paczki Hippa największą pociechę miała nasza starsza (2 i 10 msc.)
        córcia. Małej nie zamierzam na razie podawać niczego poza wodą i mlekiem z
        piersi. Dlatego pozwliłam zaopiekować się paczką starszej miśce. Soczek
        jabłkowy obciągnęła w dwie minuty. Słoiczek "marchewka + dynia" był za bardzo
        mdły, więc go musiałam wyrzucić.
        Gerbera i BoboVity jeszcze nie dostałam. Ale BoboVity i tak nigdy niczego nie
        będę kupować, uprzedziłam się do nich raz na zawsze. Natomiast do Hippa i
        Gerbera oczywiście wrócę, ale dopiero w okolicy szóstego miesiąca. Więc jeszcze
        trochę czasu mi zostało.
        • tin_t Re: Dostałam prezent od Hippa 02.01.06, 10:51
          ja tez dostałam od hippa, wszyscy pytaja, czy mam zamiar podawac, ale jakos
          jeszcze nie jestem przekonana... za tydzien 4 miesiace.
          • tin_t Re: Dostałam prezent od Hippa 02.01.06, 14:38
            no i przed chwilą dotarł jeszcze z BOBOVITY
            • anjaa00 Re: Dostałam prezent od Hippa 02.01.06, 15:12
              hmm...a ja nic...wypelnialam w szpitalu rozne ankiety i paczke dostalismy wtedy
              a akcesoriami do opieki nad niemowleciem ale nie produkty
              spozywcze...dostalyscie to poczta?moj synek za tydzien konczy 4 miesiace..moze
              to za wczesnie?a moze tylko w niektorych szpitalach sie dostaje?
              • majka.majka Re: Dostałam prezent od Hippa 02.01.06, 15:44
                Tak dostałam pocztą, mam nadzieję, że i Bobovita mi przyśle prezencik.
                • miodzio_k Re: Dostałam prezent od Hippa 02.01.06, 21:51
                  A ja dostałaj już drugą ksiażeczką BoboVity. Pierwsza zaraz po porodzie bo
                  wypełniłam kwestionariusz przez internet, a teraz znów z danych szpitalnych
                  • nukolada Re: Dostałam prezent od Hippa 02.01.06, 21:53
                    ja tez chcialabym dostac takie fajne prezenty
                    czy to uzaleznione jest od terminu porodu??
                    • majka.majka Re: Dostałam prezent od Hippa 03.01.06, 09:57
                      Nie mam pojęcia, ja rodziłam 15.08 w Płocku. Podobno niektóre dziewczyny z
                      Warszawy, mimo, że wypełniły ankietę nic nie dostały.
                      • monismonis Re: Dostałam prezent od Hippa 03.01.06, 10:24
                        dziewczyny! ja jeszcze tez nic nie dostałam ale to podobno po 4 miesiacu u mnie
                        w szpitalu (Bródnowski w Warszawie) przysyłają, ale jeśli chcece coś dostawac
                        od Bobovity to w gazecie Rodzice jest taki kupon do wypełnienia i po 4 miesiacu
                        przesyaja wam poradnik karmienia i próbki. Ja to mam zamiam wysłac mój synek
                        skończył dopiero 3 miesiące więc mam jeszcze troszke czasu! Pozdrawiam!
                        • madelaine6 Re: Dostałam prezent od Hippa 03.01.06, 12:02
                          Ja tez dostalam te wszystkie paczki.Tez lubie takie
                          "prezenty".Przynajmniej mozna sie zorientowac co dziecko
                          lubi choc troche.Fajna jest lyzeczka silikonowa Bobovity.
                          Zaskoczylo mnie tylko,ze paczki znalazlam na progu mieszkania-
                          pewnie do skrzynki sie nie zmiescily.No a jak by tak ktos
                          gwizdnal wink?
                          • hanna26 Re: Dostałam prezent od Hippa 03.01.06, 15:24
                            Ja też właśnie dostałam drugą, tym razem od Bobovity. Starsza córka ucieszyła
                            się, wypiła troche mleka i zjadła trochę kaszki. Maleństwo nic nie dostało, bo
                            do 6. miesiąca mam zamiar karmić wyłącznie piersia.
                            • asmi7 Re: Dostałam prezent od Hippa 03.01.06, 17:11
                              My też dostaliśmy już kilka prezentów. Właściwie wszystko wypiłam i zjadłam
                              sama (cii, nie mówcie nikomu smile). A jeden prezent utknął w skrzynce pocztowej -
                              listonosz tak go wcisnął, że nie mogę go wyciągnąć (pewnie kara za
                              łakomstwo smile).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka