asmi7 03.01.06, 17:07 Czy któraś z Was stosowała krem "Linomag bobo A+E" ? Polecacie? (www.linomag.pl/produkty/07_bobo.htm ) Czym natłuszczacie ciałko swoich maluszków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninjo Re: linomag 03.01.06, 20:14 ja uzywam zwyklego linomagu do pupy malej i jest super. A cialko smarujemy balsamem SVR (seria rozowa). Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: linomag 03.01.06, 21:36 ja też smaruję czasem zwykłym linomagiem- jest naprawdę dobry, ale ostatnio zaczęłam na pupe przy przewijaniu i po kąpieli na całe ciałko używać zwykłego kremu bambino(wcieram delikatnie -masując przy tym bobasa) nie ma żadnych zaczerwienień i pupcia i ciałko sa fajniusie.- polecam a wychodzi duużo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
milka1974 Re: linomag 03.01.06, 22:12 właśnie chciałam założyć podobny watek moje Słoneczko jest uczulone na sudokrem więc praktycznie od początku smarujemy pupę alantanem ale przyznam że dość dużo mi tego wychodzi... napiszcie coś więcej o tym linomagu, co to dokładnie jest i ile kosztuje... aha! jak długo się w ogóle smaruje pupy? dopóki dzieci noszą pieluszki? Odpowiedz Link Zgłoś