karolcia86 26.01.06, 12:09 Posprzątałam dziś pół pokoju i tak się zmęczyłam, że musiałam się położyć. Normalnie jak jakaś schorowana staruszka! Co będzie dalej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dido_dido Re: Ale się szybko męczę!! 26.01.06, 12:19 Potem przy dziecku w tym samym czasie posprzątasz cały pokój, ugotujesz obiad, zrobisz pranie a dziecko będzie nakarmione i przewinięte. A Ty uśmiechnięta i zadowolona usiądziesz z gazetką i kawą na chwilę odpoczynku. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Ale się szybko męczę!! 26.01.06, 12:29 Ja też wątpię w tą kawkę i gazetkę. Teraz, kiedy mam 3 latke w domu "Twój styl" czytam przez cały miesiąc)) A co dopiero bedzie z dwójką? A, ze teraz się strasznie męczę to fakt. Kiedyś wbiegałam na drugie piętro, a teraz wchodzę powoli i muszę sie na półpiętrze zatrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Ale się szybko męczę!! 26.01.06, 12:38 Nie martw sie będzie dobrze. Ja z przy trzecim dziecku miałam dla siebie więcej czasu niż przy pierwszym lub tylko z dwójką. Dużo zależy od organizacji (także umiejętności zaangażowania męża) oraz priorytetów i trzeźwości oceny sytacji. Z drugim czy trzecim dzieckiem już się tak nie cackałam jak z pierwszym, byłam pewniejsza siebie i swoich decyzji. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś