dawida25 20.02.06, 10:08 podczas obrony Kuba stwierdził że go to nie interesuje i wypiął się tyłkiem do recenzentów hihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus-ka Re: no obroniłam się uff!! 20.02.06, 10:10 Gratuluję! Z doświadczenia wiem, że lżej na duszy się robi, że jeden obowiązek spada. A Kuba ma rację, bo swoją obronę jeszcze będzie mial) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Gratulacje:))) 20.02.06, 10:10 SUPER!!! Nic tylko pogratulować pozostaje. Bardzo się ciesze, a mały dobrze zrobił hihi. Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
lila_m Re: no obroniłam się uff!! 20.02.06, 10:19 Moje serdeczne gratulacje ! A jaki miałaś temat pracy? pozdrawiam, Lila Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: no obroniłam się uff!! 20.02.06, 10:22 no jako socjolog pisałam o monograficzny temat o mojej miejscowocści z uwzględnieniem nieszczęsnych notatek. Przy okazji recenzenci dowiedzieli się przypadkiem ode mnie, że ich kolega z Uniwersytetu kupił i nas dwór Byli ogromnie zaskoczeni hihi Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: gratulacje :) n/t 20.02.06, 10:46 gratulujemy !!! teraz to juz tylko jeden egzamin na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
floraservice GRATULACJE!!! 20.02.06, 11:20 Ciesze sie bardzo razem z Tobą... z Wami... Teraz juz mozesz skupic się na przygotowaniach do kolejnego ważnego momentu w Twoim zyciu... ) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: no obroniłam się uff!! 20.02.06, 12:06 dzięki dziewczyny, teraz z uśmiechem na twarzy sprzątam po remoncie, tydzień tak wszystko stało nawet nie ruszałam. Teraz się trochę pogimnastykuję Odpowiedz Link Zgłoś
lila_m Re: no obroniłam się uff!! 20.02.06, 12:34 Tylko nie przesadzaj z tymi porządkami, lepiej mieć trochę kurzu w mieszkaniu i bałaganu niż masz się przemęczyć i źle czuć! Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: no obroniłam się uff!! 20.02.06, 12:53 no muszę stwierdzić że porządki idą mi jak krew z nosa. Męczę się co chwilę i muszę odpoczywać. A to dopiero siódmy miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: no obroniłam się uff!! 20.02.06, 15:47 Gratulacje! No to teraz z górki Pozdr, Asia - 29 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś