inga75 13.03.06, 20:45 ...jak jeszcze na nim kaszke zrobic? Wszystkie taki sa? Moj synio pije je przez smoka od kaszki bo przez 2 do mleka nie leci. Uzywamy hippa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murken Re: mleko 2- strasznie geste! 13.03.06, 21:05 Bebilon Pepti 2 ma taką samą konsystencję jak 1.Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
inga75 Re: mleko 2- strasznie geste! 13.03.06, 21:07 A moze ten hipp2 jest z kaszka...ale tam nigdzie nie jest to napisane Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: mleko 2- strasznie geste! 13.03.06, 21:10 moze to glupie ale sprawdz czy robisz dobrze proporcje )) aaaa przypomnialo mi sie przeczytaj ten watek - czy to jest mleko modyfikowane czy takie od kromy i daltego tluste? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25239&w=38339355 Odpowiedz Link Zgłoś
inga75 Re: mleko 2- strasznie geste! 13.03.06, 21:21 To mleczko to hipp2 ha bo moj malutki byl na nutramigenie z powodu skazy bialkowej wiec do zmiany mleczka wybralam hypoalergiczne jako bezpieczniejsze..ale dobrze je toleruje wiec nastepne chce kupic juz zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: mleko 2- strasznie geste! 13.03.06, 21:23 inga, moim zdaniem mleka nastepne sa gestsze. My mamy Humane 2 i ona byla duzo gestsza - automatycznie musialysmy zmienic smoczek na nastepny. Natomiast mam wrazenie ze hydrolizaty sa rzadkie jak jedynki. Natalka pila Nutramigen i byl bardzo rzadki. Odpowiedz Link Zgłoś
inga75 Re: mleko 2- strasznie geste! 13.03.06, 21:27 Wlasnie nutramigen byl rzadki i synio go lubil, a nowe mleczko tez by zaakceptowal gdyby nie to ze takie geste. Juz sam nie wiem robic mu rzadsze czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: mleko 2- strasznie geste! 13.03.06, 21:44 ale jak chcesz robic mu zadkie mleko ? musialbys proporcje zmienic wody do mleka a to chyba nie wyjdzie na zdrowie synkowi? a wiekszy smoczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
inga75 Re: mleko 2- strasznie geste! 13.03.06, 21:53 pojecia nie mam....pewnie jednak zmienie mleko. Tylko nie jestem pewna czy te inne tez takie nie beda. Wiem juz ze bebilon pepti2 jest rzadki ale obawiam sie ze tu gdzie mieszkam moze go nie byc Odpowiedz Link Zgłoś
inga75 Re: mleko 2- strasznie geste! 13.03.06, 21:54 smoka mamy trojprzeplywowego i pijemy na 3 no juz chyba wiekszych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: mleko 2- strasznie geste! 13.03.06, 21:57 polecam Bebiko - nasz pije je z "1" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: mleko 2- strasznie geste! 13.03.06, 22:23 ninjo a humana słodka?? bo bebilon nie bardzo i Maks woli hippa ale... hipp drrrrrrrrogi ( Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: mleko 2- strasznie geste! 13.03.06, 23:22 wiesz co, nie wiem za bardzo (nie probowalam innych oprocz Nutramigenu). Natalka pila tylko Nutramigen (ktory na odleglosc bylo juz czuc...), ale Humana tez pieknie nie pachnie. Mala nie miala innych doswiadczen mlekowych, wiec trudno mi powiedziec czy jej smakuje Humana bardziej niz inne. Na pewno bardziej niz Nutramigen Czasami robila strajk i potrafila przez pol dnia nie tknac Nutramigenu mimo ze byla glodna... Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: mleko 2- strasznie geste! 13.03.06, 22:22 Ja je właśnie niedawno odkrryłam - hipp 2 bio - jest gęste a mój synuś je uwielbia! Jest słodkie! Do tej pory pił bebilon2 - gęstszy od 1 ale już nie tak jak to. Też zastanawiałam się nad proporcjami - czy dobrze robię, ale... wszystko z aptekarską dokładnością i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś