Dodaj do ulubionych

Internetowe zakupy!

16.03.06, 14:44
Macie jakies doswiadczenia? Ktory sklep internetowy jest wg was najtanszy.
Niby allegro najtansze ale ja uwazam ze lepiej kupic te kilka rzeczy w jednym
miejscu i placic jeden koszt przesylki a nie kilka. A na allegro rzadko kiedy
ktos ma wiekszy asortyment.
Obserwuj wątek
    • bafilek Re: Internetowe zakupy! 16.03.06, 20:18
      Po raz kolejny dzisiaj przyszła do mnie paczka z www.jakobi.prx.pl. Nie mają
      tam "wyjściowych" rzeczy, ale body, kaftaniki, śpiochy itp. Polecam, bo dobre
      (nie rozwlekają się ani nie kurczą, miękka bawełna) i tanie. Zamawiam zawsze z
      jakąś koleżanką i płacę przelewem, żeby było jeszcze taniej.

Moja Weronika
    • a_gi Re: Internetowe zakupy! 17.03.06, 09:23
      Hej
      Ja wlasnie parę rzeczy zamowiłam przez internet na allegro.
      Własne czeka na dużą paczke - komplet poscieli (6 części), rożek, posciel do
      wózka. Wszystko kupiłam u jednego sprzedwacy- koszt przesyłki 10 zł- a towaru
      sporo, no i duzo taniej, niz jeśli miałabym kupować w sklepie normalnie - ponad
      35% taniej.Wcześniej zamówiłysmy z koleżanką pieluszki flanelowe- dzielimy sie
      kosztami przesyłkismile

Aga
    • mela24 Re: Internetowe zakupy! 17.03.06, 12:02
      Ja nie kupuję na allegro wyprawki i rzeczy dla Maluszka. U mnie w mieście są
      różne sklepy i hurtownia dla dzieci i większość rzeczy jest tańsza niż na
      allegro. Kupowałam jedynie parę ubranek używanych porządnych firm, głownie od
      jednej osoby, ktora ma świetne ciuszki. Nie płaciłam przesylki, bo dużo
      zamawiałam.
      Ale nożyczki, szczoteczki do włoskow, pieluszki, rożki, pościele itp...wszystko
      jest tańsze w sklepie i bez kosztów przesyłki.
    • shopperone Re: Internetowe zakupy! 25.11.14, 13:26
      Witam Państwa,
      Chciałbym zaprosić państwa do korzystania z nowego portalu www.shopperone.pl
      portal ten jest przeznaczony dla osób kupujących i sprzedających w Internecie
      portal ten jest całkowicie bezpłatny dla kupujących natomiast sprzedający płaca jedynie prowizje od sprzedanego produktu która w chwile obecnej nie wynosi więcej niż 5 zł
      zapraszamy do robienia zakupów na portalu
      WWW.SHOPPERONE.PL
      Niniejsze ogłoszenie nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka