Dodaj do ulubionych

ale boli!!!co robić??

20.03.06, 10:39
okrutnie od rana boli mnie dół brzucha i krzyż jak na miesiączkę!Szyjka mi
się skraca? A może to normalne już teraz?Brzuch mi przy tym nie twardnieje!
Biorę fenoterol i isoptin.Nie wiem co myśleć i robić, wizytę mam dopiero za
dwa tygodnie!!Poradźcie, proszę!
Miladzia1
34,6tc
Obserwuj wątek
    • dacra Re: ale boli!!!co robić?? 20.03.06, 10:45
      jedz najlepiej, jak najszybciej do szpitala, sparwdza czy wszystko w porzadku
    • kovka Re: ale boli!!!co robić?? 20.03.06, 12:20
      ja mam bardzo często takie właśnie bóle. Mi przechodzi po podwójnej nospie
      (zalecenie lekarza). To mogą byż skurcze albo więzadła. Jeśli po godzinie nie
      przechodzi, ja bym pojechała do lekarza a przynajmniej do niego zadzwoniła.
      • miladzia1 ale boli!!!co robić?? 20.03.06, 12:34
        dzwoniłam do położnej, powiedziała, że w tak wysokiej ciąży nie można ignorować
        ciągłego bólu w dole brzucha i kazała mi pojechać na izbę przyjęć. Na razie nie
        jest źle, nawet trochę przeszło, więc leżę, nie chcę panikować, czekam do
        szesnastej na męża i nawet jak przejdzie całkiem to i tak podjedziemy do
        szpitala niech sprawdzą czy wszystko ok.
        pozdrawiam
    • lili2006 Re: ale boli!!!co robić?? 20.03.06, 12:39
      hej, też bym chyba tak zrobiła. Trzymam kciuki żeby było ok, ale bądź w stałym
      kontakcie telefonicznym z lekarzem! Ola
      • miladzia1 Re: ale boli!!!co robić?? 20.03.06, 12:44
        dziękuję wszystkim, jesteście kochane!!!!
        ściskam Was mocno i wasze dzidziunie
        będzie dobrze!!
    • borysek8 Re: ale boli!!!co robić?? 20.03.06, 15:38
      Kochana, ja bym dzwonila do lekarza.
      Mam nadzieje ze wszystko okaze sie OK, zycze z calego serca.
      Pozdrawiam cieplutkosmile
      • kapuhy_a miladzia.. 20.03.06, 21:00
        Napisz koniecznie czy wszystko ok.Trzymamy kciuki.
        • miladzia1 wróciłam!! 23.03.06, 10:32
          Bardzo dziękuję wszystkim za słowa otuchy!!
          Otóż tak jak pisałam w poniedziałek, nawet jak przestanie boleć to i tak
          podjedziemy na izbę przyjęć żeby sprawdzili czy wszytsko oki, żeby mieć
          spokojną noc...tak też zrobiliśmy. I wiecie co, zostawili mnie w szpitalu!
          Dobrze, że na wszelki wypadek spakowaliśmy najpotrzebniejsze rzeczy...Wczoraj
          już wróciłam do domu!W sumie to dobrze, że pojechaliśmy, przebadali mnie i
          maluszka z każdej strony, stwierdzili niedobór potasu i magnezu i, że to od
          tego te skurcze, podali mi kroplówke z potasem i magnez.Już jest wszystko ok i
          teraz jestem już bardziej spokojna, że wszytstko będzie dobrze. Tylko maluszek
          dalej dupką do dołu, kazali mi się szykować na cesarkę bo raczej już się nie
          obróci, i teraz to m i trochę spędza sen z powiek, ale cóż muszę się raczej z
          tym pogodzić i jakoś to przejść, w końcu synek jest najważniejszy.
          pozdrawiam wszytskie mamusie i życzę wszytskiego dobrego!!!
          • oli_2004 Re: wróciłam!! 23.03.06, 11:01
            Witaj
            Bardzo sie cieszymy że wszystko jest wporzadku smile smile smile a który to już tydzień?
            • miladzia1 Re: wróciłam!! 23.03.06, 11:13
              wczoraj zaczął się 35tc, 12 kwietnia odstawiam fenoterol i czekamy!!
              pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka