maarta23 31.03.06, 10:03 Czy tez tak macie ??? Jest mi strasznie ciepło momentami az duszno !! Najlepiej czuje sie na dworze...Czy powinnam sie tym martwic?? Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_czarna Re: Jest mi goraco !!!!!! 31.03.06, 10:12 E tamJa mam to samo!!Czasami mam wrażenie,ze zaraz zemdleję..To ponoć nromalne w III trymastrze. Pocenie się, fale zimna i gorąca, dusznosci- same atrakcje Pozdrawiam wiec cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
aniatomek3 Re: Jest mi goraco !!!!!! 31.03.06, 10:14 o mi też strasznie gorąco fal zimna jakoś nie mam a szkoda Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
miladzia1 Re: Jest mi goraco !!!!!! 31.03.06, 10:13 myślę, że nie musisz się tym martwić, mam tak samo. Ciągle czuję, ze się pocę, okna nam ciągle pootwierane, bo wyrobić się nie da, grzejniki poskręcane od miesiąca, bo spać się nie da, cierpi na tym mój mężuś, bo straszny z niego zmarzluch, ale cóż musiał się dostosować, nawet teściowa powiedziała, że chyba więcej (póki ciągle mi gorąco) nie przyjdzie, bo ostatnio tak zmarzła, że kataru dostała, a ja latam w koszulce na ramiączkach i czuję, że się topię. pozdrawiam i nie martw się, to raczej normalka Odpowiedz Link Zgłoś
maarta23 Re: Jest mi goraco !!!!!! 31.03.06, 10:18 Dziekuje za odpowiedzi )W takim razie ide zakrecic kaloryfer))) Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: Jest mi goraco !!!!!! 02.04.06, 11:13 Witajcie, kolejną noc przeżywam mały horror. Tzn., jak w końcu uda mi się zasnąć, budzę się nagle zlana zimnymi potami, głowa mokra, plecy też. No i potem nie mogę zasnąć.. albo niby zasnę, budze się i znowu to samo... Już nawet przykrywam się lekko, założyłam M. cieniutką koszulkę, okno otwieram w innym pokoju na noc, i cały czas to samo.. Duszno mi, uderzenia gorąca.. Ciśnienie mam w normie, nawet czasem niskie. Jejku, będzie juz tak do końca, ze bedę się topic i przewalać z boku na bok więszkość nocy? Macie cos takiego? Pozdr, Asia - 34 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: co wyczytałam... 02.04.06, 11:56 Na forum kwietniówek, czy marcówek wyczytałam, że mają tak te kobitki, które maja dużo pokarmu. Tzn. te uderzenia gorąca są przy produkcji pokarmu w nocy.. Ciekawe.. Może jakieś mamusie mogłby powiedzieć czy takie coś Je dopadało? Mi co prawda jakas wielkie ilości siary nie lecą, ale brodawki sa obolałe, popekane i czasem kropla z nich wypłynie. Więc? Pozdr, Asia - 34 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_czarna Re: co wyczytałam... 02.04.06, 21:56 Ja mam takie same dolegliwosci W dzien i w nocy..Masakra..Nie śpię, w dzien co chwile musze poleżeć i poczekac, aż przejdzie, ale najgorzej jest mi w aucie-fuuuu..Co do pokarmu, to nic mi jeszcze absolutnie nie leci, wiec nie wiem czy ma to taki bezpośredni związek..Jutro zaczynam 36tc..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: co wyczytałam... 02.04.06, 22:24 Jejku, myślałam już, że tylko ja mam takie odczucia, i że nikt się nie odezwie. W dzień też mi sie zdarza, ale jest mniej naslone. Najgorzej w nocy, bo jak juz zbudzę się taka zgrzana, to praktycznie koniec spania, potem takie niby drzemki, ale po każdej budze się znowu spocona. Może to po prostu maleństwa są już spore, i uciskają coś tam w środku i taka reakcja organizmu.. Chyba wolałabym już wstawać do maleństwa... bo teraz jeszcze w między czasie latam na sikanie parę razy w nocy... Koszmar. Pozdr, Asia - 34 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
zukov Re: co wyczytałam... 03.04.06, 11:43 Ja też, ja też tak samo!!! ) 36 tyd. gorąco mi cały czas, fuhhhhh.....do tego jeszcze opuchniete dłonie, stopy, nogi( Ja też ani śladu że coś sie dzieje w kwestii karmienia. Nic nawet biust wygląda prawie jak przed ciążą.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkasw Do 1979ju 03.04.06, 09:04 Asiu, a u mnie to się potwierdza. Od 28 tygodnia ciąży leci mi siara. Czasem jak w nocy mam duże uderzenia gorąca to rano wstaję z duuużymi kółkami na koszuli, bo leciał mi w nocy pokarm. W dzień też mi się to przytrafia, ale wtedy zakładam sobie wkładki laktacyjne. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
maarta23 Re: Do 1979ju 03.04.06, 09:18 Ja mam takie dusznosci rano jak wstaje ale to chyba nie mam róznicy i chodzi o to samo...Tez leci mo siarka ale nie tak bardzo duzo tylko czasami...A w nocy to samo jak sie przebudze to juz koniec po spaniu jak sie przewracam na bok to mnie wszystko boli !!! zaczełam 33 tydzien i jak pomysle ze tak do konca ...mam czasami przynajmniej dwa razy na dzien taki ból brzucha jak przy okresie ... Czy to mogą byc juz jakies skurcze ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
magdacz1 Re: Jest mi goraco !!!!!! 03.04.06, 09:18 Oj mi tez jest gorąco, nie tylko w nocy. W dzień też, w mieszkaniu pootwierane okna, rodzina chodzi w polarkach i długim rękawie. A ja krótki rękaw i gołe nogi. Jeszcze puchna mi ręce i są takie ciepłe i wogóle nic prztyjemnego. Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: Jest mi goraco !!!!!! 03.04.06, 11:17 O, jest nas wiecej, jak "miło" ) Ja dzis spałam nawet, nawet, tylko raz sie obudziłam zlana, co jest sukcesem. Kurka myslę, że te dolegliwości są wynikiem nakładania się róznych zmian w organiźmie, i ucisku maluszków. Ja co prawda plam nie mam na koszulach od siary, ale czasem wypłynie samoistnie kropla, lub podczas pielegnacji biustu. Co do boleści jak na @, ja miewam takze ból kosci ogonowej. Dr mówił mi, ze to sa takie skurcze, ale póki nie sa mocno bolesne, regularne, długotrwałe, to nie ma się czym martwić. Mnie najczęściej dopada to tylko na chwilę, i puszcza - kładę sie wtedy i leżę. Pozdr, Asia - 35 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek47 Re: Jest mi goraco !!!!!! 03.04.06, 11:58 Witam w klubie )). Juz mam tak od dwoch tygodni - ciagle jestem spocona )). A noca wychodza ze mnie siodme poty. A co do spania to musze powiedziec ze lepiej sypiam teraz niz przed miesiacem. To fakt budze sie przy kazdym przewracaniu z boku na bok ale i tak nie jest zle. Aha po porodzie przez kilka dni tez tak bedziemy sie pocici. Odpowiedz Link Zgłoś