Dodaj do ulubionych

Jest mi goraco !!!!!!

31.03.06, 10:03
Czy tez tak macie ??? Jest mi strasznie ciepło momentami az duszno !!
Najlepiej czuje sie na dworze...Czy powinnam sie tym martwic??
Pozdrawiam Marta
Obserwuj wątek
    • ania_czarna Re: Jest mi goraco !!!!!! 31.03.06, 10:12
      E tamsmilesmileJa mam to samo!!Czasami mam wrażenie,ze zaraz zemdleję..To ponoć
      nromalne w III trymastrze. Pocenie się, fale zimna i gorąca, dusznosci- same
      atrakcjesmile
      Pozdrawiam wiec cieplutkosmilesmile
      • aniatomek3 Re: Jest mi goraco !!!!!! 31.03.06, 10:14
        o mi też strasznie gorąco fal zimna jakoś nie mam a szkoda
        Pozdrawiam
        Ania
    • miladzia1 Re: Jest mi goraco !!!!!! 31.03.06, 10:13
      myślę, że nie musisz się tym martwić, mam tak samo. Ciągle czuję, ze się pocę,
      okna nam ciągle pootwierane, bo wyrobić się nie da, grzejniki poskręcane od
      miesiąca, bo spać się nie da, cierpi na tym mój mężuś, bo straszny z niego
      zmarzluch, ale cóż musiał się dostosować, nawet teściowa powiedziała, że chyba
      więcej (póki ciągle mi gorąco) nie przyjdzie, bo ostatnio tak zmarzła, że
      kataru dostała, a ja latam w koszulce na ramiączkach i czuję, że się topię.
      pozdrawiam i nie martw się, to raczej normalka
      smile
      • maarta23 Re: Jest mi goraco !!!!!! 31.03.06, 10:18
        Dziekuje za odpowiedzi smile)W takim razie ide zakrecic kaloryfersmile)))
    • 1979ju Re: Jest mi goraco !!!!!! 02.04.06, 11:13
      Witajcie,
      kolejną noc przeżywam mały horror. Tzn., jak w końcu uda mi się zasnąć, budzę
      się nagle zlana zimnymi potami, głowa mokra, plecy też. No i potem nie mogę
      zasnąć.. albo niby zasnę, budze się i znowu to samo... Już nawet przykrywam się
      lekko, założyłam M. cieniutką koszulkę, okno otwieram w innym pokoju na noc, i
      cały czas to samo.. Duszno mi, uderzenia gorąca.. Ciśnienie mam w normie, nawet
      czasem niskie. Jejku, będzie juz tak do końca, ze bedę się topic i przewalać z
      boku na bok więszkość nocy? Macie cos takiego?

Pozdr, Asia - 34 t.c.
    • 1979ju Re: co wyczytałam... 02.04.06, 11:56
      Na forum kwietniówek, czy marcówek wyczytałam, że mają tak te kobitki, które
      maja dużo pokarmu. Tzn. te uderzenia gorąca są przy produkcji pokarmu w nocy..
      Ciekawe.. Może jakieś mamusie mogłby powiedzieć czy takie coś Je dopadało? Mi co
      prawda jakas wielkie ilości siary nie lecą, ale brodawki sa obolałe, popekane i
      czasem kropla z nich wypłynie. Więc?

Pozdr, Asia - 34 t.c.
      • ania_czarna Re: co wyczytałam... 02.04.06, 21:56
        Ja mam takie same dolegliwoscisad W dzien i w nocy..Masakra..Nie śpię, w dzien co
        chwile musze poleżeć i poczekac, aż przejdzie, ale najgorzej jest mi w
        aucie-fuuuu..Co do pokarmu, to nic mi jeszcze absolutnie nie leci, wiec nie wiem
        czy ma to taki bezpośredni związek..Jutro zaczynam 36tc..Pozdrawiamsmile
        • 1979ju Re: co wyczytałam... 02.04.06, 22:24
          Jejku, myślałam już, że tylko ja mam takie odczucia, i że nikt się nie odezwie.
          W dzień też mi sie zdarza, ale jest mniej naslone. Najgorzej w nocy, bo jak juz
          zbudzę się taka zgrzana, to praktycznie koniec spania, potem takie niby drzemki,
          ale po każdej budze się znowu spocona.
          Może to po prostu maleństwa są już spore, i uciskają coś tam w środku i taka
          reakcja organizmu.. Chyba wolałabym już wstawać do maleństwa... bo teraz jeszcze
          w między czasie latam na sikanie parę razy w nocy... Koszmar.

Pozdr, Asia - 34 t.c.
        • zukov Re: co wyczytałam... 03.04.06, 11:43
          Ja też, ja też tak samo!!! smile) 36 tyd. gorąco mi cały czas, fuhhhhh.....do tego
          jeszcze opuchniete dłonie, stopy, nogisad( Ja też ani śladu że coś sie dzieje w
          kwestii karmienia. Nic nawet biust wygląda prawie jak przed ciążą.Pozdrawiamsmile
      • aneczkasw Do 1979ju 03.04.06, 09:04
        Asiu, a u mnie to się potwierdza. Od 28 tygodnia ciąży leci mi siara. Czasem
        jak w nocy mam duże uderzenia gorąca to rano wstaję z duuużymi kółkami na
        koszuli, bo leciał mi w nocy pokarm. W dzień też mi się to przytrafia, ale
        wtedy zakładam sobie wkładki laktacyjne.
        Pozdrawiam
        Anna
        • maarta23 Re: Do 1979ju 03.04.06, 09:18
          Ja mam takie dusznosci rano jak wstaje ale to chyba nie mam róznicy i chodzi o
          to samo...Tez leci mo siarka ale nie tak bardzo duzo tylko czasami...A w nocy
          to samo jak sie przebudze to juz koniec po spaniu jak sie przewracam na bok to
          mnie wszystko boli !!! zaczełam 33 tydzien i jak pomysle ze tak do konca ...mam
          czasami przynajmniej dwa razy na dzien taki ból brzucha jak przy okresie ...
          Czy to mogą byc juz jakies skurcze ??????
    • magdacz1 Re: Jest mi goraco !!!!!! 03.04.06, 09:18
      Oj mi tez jest gorąco, nie tylko w nocy. W dzień też, w mieszkaniu pootwierane
      okna, rodzina chodzi w polarkach i długim rękawie. A ja krótki rękaw i gołe
      nogi. Jeszcze puchna mi ręce i są takie ciepłe i wogóle nic prztyjemnego.
    • 1979ju Re: Jest mi goraco !!!!!! 03.04.06, 11:17
      O, jest nas wiecej, jak "miło" smile) Ja dzis spałam nawet, nawet, tylko raz sie
      obudziłam zlana, co jest sukcesem. Kurka myslę, że te dolegliwości są wynikiem
      nakładania się róznych zmian w organiźmie, i ucisku maluszków. Ja co prawda plam
      nie mam na koszulach od siary, ale czasem wypłynie samoistnie kropla, lub
      podczas pielegnacji biustu.
      Co do boleści jak na @, ja miewam takze ból kosci ogonowej. Dr mówił mi, ze to
      sa takie skurcze, ale póki nie sa mocno bolesne, regularne, długotrwałe, to nie
      ma się czym martwić. Mnie najczęściej dopada to tylko na chwilę, i puszcza -
      kładę sie wtedy i leżę.

Pozdr, Asia - 35 t.c.
    • kropek47 Re: Jest mi goraco !!!!!! 03.04.06, 11:58
      Witam w klubie wink)).
      Juz mam tak od dwoch tygodni - ciagle jestem spocona wink)). A noca wychodza ze
      mnie siodme poty. A co do spania to musze powiedziec ze lepiej sypiam teraz niz
      przed miesiacem. To fakt budze sie przy kazdym przewracaniu z boku na bok ale i
      tak nie jest zle.
      Aha po porodzie przez kilka dni tez tak bedziemy sie pocici.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka