mala67 04.04.06, 18:43 wymyslcie cos mamy co sa na biezaco, please cena ok 50-100zl mile widziane allegro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamahanki Re: prezent dla 4-latki 04.04.06, 20:37 wlasnie moja corka skonczyla 4 lata, wiec moge ci zaproponowac: puzzle, ksiazeczki z literkami lub cyframi (moja mala litery zna ale z cyframi gorzej),z playmobile sa rozne rzeczy, zalezy czym sie intersuje np. male mebelki; jakies urzadzenia kuchenne dla dzieci,np mikser. Lub zabawki na dwor, moja mala dostala rakietki i lotki+ "pileczka tenisowa" z gabki, albo hustawka, drabinka ze sznurka (jezeli maja ogrod) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha34 Re: prezent dla 4-latki 04.04.06, 23:27 Ja też jestem mamą czterolatki.To co wyżej,puzzle,literki,cyferki,książki/Kubuś Puchatek/,kolorowe pisaki im bardziej błyszczące tym lepiej.Zaczyna się stroić więc- lalka z ubrankami do przebrania.Gry edukacyjne typu "przedszkolak"- właśnie ok 50 zł kosztuje taka elektroniczna-kilka planszy i dwa "pisaki",gdy dziecko dobrze dopasuje napis do obrazka to świeci lampka.Super zabawa i nauka,mojej Marysi zamierzam kupić przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś