avana21 13.04.06, 20:48 Ale strasznie dzis moj synek szaleje wierci sie normalnie mam takie uczucie jakby biegal strasznie wysoko kopie i podnosi mi brzuch a w niektorych momentach widasc ksztalty stopki lub raczki jak ja sie cudownie czuje jestem szczesliwa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapuhy_a Re: Ale dzis moj maluszek szaleje :)a wasze? 13.04.06, 21:10 moja też kopie jak szalona może "barani dzień"wzięla dosłownie... Odpowiedz Link Zgłoś
avana21 Re: Ale dzis moj maluszek szaleje :)a wasze? 13.04.06, 21:31 chyba jakis " dzien barani " rano jeszcze tak nie kopal a teraz szaleje okropnie ale bardzo sie z tego cisze bo przynajmniej wiem ze nic mu nie jest i dobrze czuje sie w brzuszku mamusi kapuhy_a pozdrowienia dla ciebie i twojej corci Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a avana21 13.04.06, 22:17 a dziękujemy ipozdrawiamy kopniakiem czy też skokiem baranim bo raz Lena z jednej strony a az z durgiej ma plecki Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1976 Ale dzis moj maluszek szaleje :)a wasze? 13.04.06, 23:04 Hej, mój Filip też dziś strasznie szaleje, kopie ciągle i wystawia nóżki to tu to tam. Nie powiem czasem to zaboli, ale to taki ból który raczej sprawia przyjemność Pozdrowionka AGA Odpowiedz Link Zgłoś
borysek8 Re: Ale dzis moj maluszek szaleje :)a wasze? 13.04.06, 23:29 Dziewczyny nie uwierzycie, ale moja corcia tez dzis szalala. Nigdy tak nie wiercila sie, kopala i plywala, brzuch caly czas skakal. Az sie niepokoilam i juz chcialam jechac na ktg, bo myslalam, ze to niedobrze, ale skoro i wasze tak maja to uspokoilam sie. Moze to taki dzien, ale ja przez te jej harce, czulam jakis bol w podbrzuszu i juz do meza mowilam ze chyba dzis urodze, ale jakos sie uspokoila i teraz siedzi cichutko. A niech tam harcuje, kocham ja nad zycie i wszystko dla niej zniose. dobrej nocy zycze Odpowiedz Link Zgłoś