kaka1982 14.04.06, 14:45 Warto się zaopatrzyć w takowy?Ciekawa jestem czy jego noszenie daje jakies rezutaty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniatomek3 Re: Pas wyszczuplający 14.04.06, 14:48 miałam i nie często korzystałam bo mnie denerwował i uciskał... ale może i u Cieie zadziała, ponoć kobieta po porodzie może mieć mniejsze biodra niż przed zajściem w ciążę, więc jeśli komuś bardzo zależy spóować można... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania_czarna Re: Pas wyszczuplający 14.04.06, 14:53 Właśnie dostalam taki pas poporodowy i zastanawiałam sie. Chyba spróbuje nosićNie zaszkodzi.. W jakim czasie po porodzie najlepiej juz go założyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Oj nie piszcie takich rzeczy...:D 15.04.06, 10:16 Mój mąz mi przez ramię rano podczytuje forum...niby się nie interesuje babskimi sprawami ale...właśnie przeczytał o tych wąskich biodrach...i właśnie jęczy:"kupisz?kupisz?" Zawsze miałam wąskie biodra dosyć ale jakby były jeszcze węższe...wiecie taka mała pupka w jeansach to byłby raj po tylu miesiącach grubaskowego tyłeczka...i na nic tłumaczenie,że nie mogę robic konkurencji córci w pampersie wkońcu to dla niej teraz trzeba będzie szukać kawalerów..echh... : Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Są szpitale, że po cc proszą o zakładanie pasa... 15.04.06, 11:39 Ja taki pas mam i mam zamiar zaraz zacząć nosić Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
ania_czarna Re: Są szpitale, że po cc proszą o zakładanie pas 15.04.06, 15:27 A jak!Grubym brzuchom i tyłkom, juz po, mówimy zdecydowanie nie Odpowiedz Link Zgłoś
maga202 Re: Pas wyszczuplający 15.04.06, 23:01 Ja mam dwa: jeden większy na tuż po porodzie a dokładnie po cc (podobno pomaga w gojeniu rany) i drugi mniejszy na później. Zamierzam nosić. Podobno daje efekty ale do tego tzreba jeszcze ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dlaagi Re: Pas wyszczuplający 16.04.06, 19:11 Mi na szkole rodzenia lekarz odradzał mówiąc, ze oslabia mięśnie. Jestem więc w kropce. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka1982 Re: Pas wyszczuplający 18.04.06, 16:09 No to ładnie,już nie wiem w końcu co robić.A może jakaś doświadczona mamusia podzieli się doświadczeniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: Pas wyszczuplający 25.05.06, 13:06 Podnoszę wątek Sama zastanawiam się nad takim pasem i już nie wiem, nosić, czy nie? A jak u Was dziewczyny, nosicie, jeśli tak to jaki i czy daje efekty. Słyszałam różne opinie, ale moze któraś z Was już sama spróbowała i doradzi. Znam tylko jeden rodzaj pasa i to tylko wyszukany w internecie, pas Pani Teresy. Dajcie znać. No i jakie kremy używacie. Ja miałam cc, więc może polecicie coś na blizny i luźny brzuszek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malusia4 Re: Pas wyszczuplający 25.05.06, 13:12 Ja kilka lat temu miałam zabieg. Bliznę mam dokładnie taką samą jak po CC. Wiele osób mi polecało i ja także teraz moge polecić krem CEPAN (do kupienia w aptece). Zapach moze nie jest najfajniejszy, ale krem naprawde skuteczny. Odnośnie pasa sie nei wypowiadam, bo ja jeszcze w dwupaku Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: Malusia 25.05.06, 13:16 Mam pytanie od kiedy po cc mogę stosować tą maść? Odpowiedz Link Zgłoś
malusia4 Re: Malusia 25.05.06, 13:48 Hmmm....tego Ci niestety nie powiem ...spróbuj podpytać w aptece. Ja zabieg miałam kilka lat temu i też nie za bardzo pamiętam, ale wydaje mi się, ze ranka była już zagojona i nie było strupków. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1005 Re: finka 25.05.06, 14:33 ja też miałam cc i maść zacznę stosować jak już blizna się zagoi. Stosuje się ją na zabliżnione rany. A może wiecie od kiedy można sobie pozwolić na noszenie takiego pasa po cc?chciałabym zacząć od niego, a potem jak już dojde do siebie włączyć jeszcze ćwiczonka Odpowiedz Link Zgłoś
ania_czarna mam pas na sobie;) 25.05.06, 14:55 No własnie Siedze i pisze do Was w pasieSciskam cholerstwo dosć mocno, ale daje rade. Nosze juz 3 dzien i nie chce sobie wlewac, ale wydaje mi się,ze jednak zbiera ten brzuch do kupy Ja jestem po cc i w szpitalu pani doktor powiedziała,ze zaraz po zdjeciu szwwów moge nosić pas! Dzisiaj coś nawet nogą pomachałam w ramach ćwiczen...moze zacznę na poważnie Pozdrawiam ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
larakrofft Re:ile kosztuje ? 25.05.06, 15:13 i czy 6 tyg po porodzie to nie za pozno?bo moze i ja bym sie skusiła Odpowiedz Link Zgłoś
lila_m Re:ile kosztuje ? 26.05.06, 07:34 Lepiej pozno niz wcale ... Ja zaczełam nosic 2 tyg. po cc. Pas "pani teresy" kosztuje 40zł (ale widzialam tez za 50). Ja nosze takie b.obcisle majtasy, kosztowaly chyba 35 zl. Mozesz tez popatrzec na allegro. pzdr Lila Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: Pas wyszczuplający 26.05.06, 18:28 Z jakiej firmy sa te pasy? Ile kosztują? Gdzie można je kupić? Mi koleżanka poradziła, żeby obwiązywac brzuch bandażem elastycznym przez 3 miesiące. Podobno rewelacja. Jej poleciła to połozna. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: Pas wyszczuplający 26.05.06, 21:13 Tan pas to właśnie jak bandaż tylko lepszy bo się nie roluje. Ja kupiłam swój na allegro ale widziałam tez w moejej aptece przy domu, noszę go od kilku dni - jestem 2,5 tygodnia po cc. Odpowiedz Link Zgłoś