miodzio_k 18.04.06, 22:19 jesteś właśnie na bisie???? Coś tam nam się babra bo my obie tam chyba równocześnie jesteśmy. Prze chwilkę się przestraszyłam ze klasyka i elvis się skasowała ale jest. UFFFF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sani14 Re: doso!!!! 18.04.06, 22:27 to ja też myślałam że coś znika ale chyba to przez to że jesteśmy tam obie dosyłam obiecane Super Songs Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: doso!!!! 18.04.06, 22:31 ja wysyłam elvisa ale ciężko to idzie strasznie powoli. przed chwilką wysłałaś drugi raz 8-14, ale widze ze już skasowałaś. Mi został jeszcze 5 piosenek do wysłania. Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 Re: doso!!!! 18.04.06, 22:33 Nie bylo mnie, bo bylam na spacerze z psem. Ale mi sie tez raz cos takiego zdarzylo jak bylam sama na tym koncie, a po chwili wszystko znow wrocilo. A co do Elvisa, to jestem niepocieszona, bo niestety cos mi sie wydaje, ze jest z nim tak jak z moim Mozartem, czyli co ktorys utwor dziala. Pewnie tez ma jakies zabezpieczenia. Z tych Twoich to jak na razie nr 2 dziala u mnie, a 1 i 3 nie. Buuu..., bo bardzo sie napalilam na Elvisa Ale jesli mozesz to wysylaj prosze dalej, moze choc kilka utworow sie uzbiera. Aha, dobrze by bylo zeby jeszcze ktos inny sprawdzil czy u niego te same utwory nie dzialaja. Ja na dzisiaj juz koncze, bo obiecalam sobie, ze choc raz w miare wczesnie dotre do lozka. Pozdrawiam i kolorowych snow zycze Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 Elvis 18.04.06, 22:41 Utwor nr 5 dziala A teraz ide sie pluskac, ale pewnie przed snem jeszcze tu zajrze Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 Re: Elvis 18.04.06, 23:08 Spiesze doniesc, ze u mnie dzialaja jeszcze nr 4 i 7, a 6 niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sani14 Re: doso!!!! 18.04.06, 22:50 ja przesyłam sobie na firmową skrzynkę i jutro w biurze ściągnę na kompa (tam mam super łącze ) dam znać gdyby coś nie działało no i doślę skan książeczki z tekstami do super songs Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: doso!!!! 18.04.06, 23:08 zostały jeszcze 2 iosenki ale oczy mi się już kleją. Wyślę jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
sani14 Re: doso!!!! 19.04.06, 08:26 Elvis od 1-6 działa a z ballad mam problem tylko z pierwszą Odpowiedz Link Zgłoś