kuncwotek 25.04.06, 18:16 Przeglądałam właśnie różne propozycje kulinarne dla 7 miesięczników i w niektórych przepisach dodaje się cukier. Myslałam, że to za wcześnie, a jeżeli już na słodko to raczej glukoza..hm a Wy podajecie cukier?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati775 Re: Co z cukrem? 25.04.06, 18:58 czytalam ze cukier i sol od roku a nie mozna po prostu tych przypraw nie dodawac niech potrawa ma naturlany smak skladnikow tak jak sloiczki ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_chlopczyka Re: Co z cukrem? 25.04.06, 19:21 ja dodaję glukozę, a soli odrobinę do zupek i obiadków, bo innych Staś nie chce jest... ale jest to odrobina... Odpowiedz Link Zgłoś
mloda25 Re: Co z cukrem? 25.04.06, 20:14 Ja nie dodaje cukru do niczego, soli rowniez.Jak najdluzej bede sie starala nie dawac, najwczesniej po roku. Odpowiedz Link Zgłoś
liniosek Re: Co z cukrem? 25.04.06, 23:54 ja uzywam herbatek bobovity,ale nie raz jak mi braknie to robie jej zwykla (bardzo slaba)i dosladzam odrobina cukru i nic sie nie dzieje.Zupek natomiast nie doprawiam ani nie sole. Odpowiedz Link Zgłoś
magalik Re: Co z cukrem? 26.04.06, 09:35 mamusia_chlopczyka napisała: > ja dodaję glukozę, a soli odrobinę do zupek i obiadków, bo innych Staś nie chce > jest... ale jest to odrobina... ja dokladnei tak samo Odpowiedz Link Zgłoś