mala67 27.04.06, 15:40 jak u was dziewczyny/?macie pootwierane wszystkie czy zadne czy uwazacie na - rzeciagi..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati775 Re: otwarte okna 27.04.06, 15:47 nasza cala rodzina jest fanatyczna pod tym wzgledem wszedzie okna pootwierane wietrzy sie i wietrzy i wpuszczamy troche cieplego powietrza (bo mamy w domu zimniej niz na dworze) przeciagow nie ma chyba ze na dworze jakos tak mocniej wieje moze taki ustawny dom mamy ze nie robia sie przeciagi ? nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
liniosek Re: otwarte okna 27.04.06, 15:55 ja tez mam otwarte (raczej uchylone)i tez zwracam uwage by nie bylo przeciagu. Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: otwarte okna 27.04.06, 18:03 u nas to samo okno w kuchni mamy otwarte cały dzień a uchylone góra w nocy- balkon tez cały dzien uchylony - Mieszkamy w kawalerce, z pokoju wchodzi się do kuchni i powiem Wam ze juz się lepiej spi jak te okno w kuchni mam w nocy otarte- rewelka- strasznei mo tego zimą brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
hautnah Re: otwarte okna 27.04.06, 20:16 odkad spie przy otwartym oknie to b. dobrze sie w ysypiam i nie chce mi sie w nocy wstawac do malej, dlatego spi u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolagulka Re: otwarte okna 27.04.06, 20:52 U nas też cały czas otwarte. Na noc zamykam w pokoju, w którym śpimy z małym. W dzień mam uchylone i czasem otwarty balkon, a Dominik bryka na podłodze w samym body i w skarpetkach (jeśli ich sobie nie zdejmie). Ja mieszkam na południowym zachodzie (Opole) i jest to region, gdzie z reguły jest najcieplej. Na dworze ponad 20 stopni, a w domu zawsze mamy 19-20 (teraz wiecej, bo na dworze cieplej). Odpowiedz Link Zgłoś