pola333 28.04.06, 13:24 dajecie juz danonki albo jogurty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azja811 Re: danonki 28.04.06, 19:45 Danonki nie,ale jogurt z owocami Hippa tak.Najlepszy ten z truskawkami,Maksymilian go uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: danonki 28.04.06, 19:53 hipp z jogurcikiem julia bardzo lubi ale nie "duet" tyklko taki deserek. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla76 Re: danonki 28.04.06, 21:10 ja juz daje danonki. nie co dzien, ale co 2 - 3 dzien. znajoma dentystka powiedziala mi ze moge juz podawac, bedzie Patryk mial mocne zabki Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: danonki 28.04.06, 21:55 producent danonkow zaleca je dzieciom od 3 roku zycia ja nie wiem skad sie wziela ta masowa amba na te danonki ale koncern pewnie zaciera rece, bo kasa leci na mocne kosci polecac danonki to tez jakas masakr to jest sam cukier lepiej dawac naturalne jogurty po prostu przereklamowane swinstwo na maxa danokom mowie NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
magalik Re: danonki 29.04.06, 07:28 no ja tez bym nie dawala. tu mowi sie zeby na modyfikowanym mleku do 2 roku ciagnac (nie wiem czy az tak dlugo bede sie do tego stosowac) a danonki to na zwyklym przeciez. tez daje jogurciki hippa ale swoja droga to nic tam nie pisze ze na modyfikowanym sa robione Odpowiedz Link Zgłoś
inga75 Re: danonki 29.04.06, 17:46 Uwaga na danonki bo one tez sa wzbogacane witamina d a przeciez ja podajemy w kropelkach i jest tez w mleku modyfikowanym. Nadmiar jest bardzo szkodliwy dla dziecka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justin301 Re: danonki 29.04.06, 21:43 Też mi sie wydaje, że te danonki sa przereklamowane i nabijaja sobie kieszenie koncerny. Tak jak ludzie głupieją i kupuja jakiś idiotyczny actimel z wielokrotnie zawyżona ceną - tez się dawałam doić jakiś czas. Nie piszę tego dlatego że moje dziecko ma skazę białkową oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
liniosek Re: danonki 30.04.06, 16:02 ja tez danonka nie dawalam,podaje wszystko zgodne z jej wiekiem i nie kombinuje. Odpowiedz Link Zgłoś
helga76 Re: danonki 01.05.06, 08:21 ja bardzo sporadycznie podaję jednego danonka 50g wymieszanego z jogurtem naturalnym 100g, albo jogurt naturalny 100ml z 50g owocu <banan, lub cos innego>. Jogurt z Hippa również od czasu do czsu podaje, ale uwazam ze przesadzają z ceną. Odpowiedz Link Zgłoś