Dodaj do ulubionych

gdzie Was boli?

02.05.06, 22:44
mnie boli/pobolewa kość łonowa i ogonowa crying a jak jest u Was?
Obserwuj wątek
    • magdakur Re: gdzie Was boli? 02.05.06, 22:48
      mam te same objawy przy zmianie boku, na którym leżę. Teraz dodatkowo doszły
      kurcze z pobolewaniem podbrzusza i krzyża... Mam nadzieję, że to już końcówa... smile
    • ania175 Re: gdzie Was boli? 02.05.06, 22:52
      Ja mam dosć silne pokłuwania w dole brzucha, najbardziej gdy mała sie wierci,
      tak jakby chciała wwiercić mi sie w szyjkę. Tam też często mam skurcze bolesne.
      • kapuhy_a Re: gdzie Was boli? 03.05.06, 06:33
        Mnie boli kośc łonowa jak chodzę..a przekręcanie się z boku na bok to prawie
        taki sam koszmar jak wstanie z pozycji leżącej....no i doszedł skurcz w prawej
        łydce...
        • apple_pie_76 Re: gdzie Was boli? 03.05.06, 22:59
          uff to mi ulżyło! ta kość łonowa mnie niepokoiła ale mnie uspokoiłyście.
          Przy przekręcaniu też mnie boli wink
          • patrycjabl79 Re: gdzie Was boli? 03.05.06, 23:19
            mnie tez boli kosc lonowa a zamiana pozycji w lozku to poprostu meka!!!
            do tego od 3 dni mam regularne bole podbrzusza tak jak na okres i dzis
            zauwazylam na wkladce jakby jakas galarete - kolor taki bialawy,
            czyzby to czop???
            • maarta23 Re: gdzie Was boli? 04.05.06, 08:21
              Patrycja ja mam to samo od paru dni w nocy najczesciej mam bóle takie jak przy
              okresie i czasami nawet bardzo bolesne no i ta dziwna wydzielina od wczoraj !!
              Myslisz ze to czop ? I ze to juz niedługo ????
            • bogusia030 Re: gdzie Was boli? 04.05.06, 08:39
              Ja też mam podobnie, skurcze od kilku dni i bóle podbrzusza , a od dwóch dni
              też śluz koloru białego. Może to już tuż, tuż. A termin mam na 18 maja.
              • ania_czarna wszystko..:( 04.05.06, 14:44
                Wiem, maruda ze mnie, ale musze ponarzekac tez..Tez boli mnie brzuch, krzyż,
                kręgosłup, rwa kulszowa w lewej nodze..Do tego sikam milion razy w nocy i boli
                mnie przy wstawaniu, przekręcaniu się w łózku i chodzeniu..
                Mam już dosyć i chciałabym juz być po..sad
                Pomarudziła i uciekasmile
                • menka12 Re: wszystko..:( 04.05.06, 14:58
                  dokładnie to samo, prócz tego siusiania (ze 2 razy w nocy). Dostałam skierowanie
                  na monitoring jutro, to już 40 tydzień......... litości - chodź już do mnie
                  maluszku!!!
    • magdacz1 Re: gdzie Was boli? 04.05.06, 14:59
      Mnie też czasami wszystko, a czasami jak np. dzisiaj nic mnie nie boli. Już
      sama nie wiem jak lepiej, czy ma boleć czy nie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka