otaota 16.05.06, 12:28 jakimi pracami ręcznymi się zajmujesz?bo ja sobie haftuję i takie tam karteczki robię na każde okazje, no i co mi do głowy przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika_kika Re: do kika_kika 16.05.06, 16:31 a ja decupażuje ) właśnie zrobiłam 2 doniczunie dla Maksia.... z teddym - są faaaaaajne chce jeszcze coś powyplatać... i na decu a co mi tam hihi. Bardzo chciałabym umieć szyć, ale niestety jestem totalny antytalent... a jak już będę miała więcej czasu... poszukam jakiegoś fajnego stolorza żeby mi zrobił skrzynie na zabawki dla maksia... a potem ją pomaluję a Ty jakim haftem "jedziesz"?? Bo ja troche richelieu a bardzo chciałabym krzyzykowac ale.... nie potrafię ( wogóle do igły jestem nieteges.... Odpowiedz Link Zgłoś
otaota Re: do kika_kika 16.05.06, 20:35 ja haftuję krzyżykiem jakbyś chciała łatwe wzorki to daj znać wyslę Ci na maila.Zaczęłam jak Julka była u mnie w brzuszku pierwszy raz i tak mi juz został.Pierwsze co wyhaftowałam to coś takiego: img501.imageshack.us/my.php?image=28080513374zz.jpg teraz jak Julka się na to patrzy to się usmiecha Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re:otaota 16.05.06, 21:48 sliczny ten Twoj obrazek na pewno Julka bedzie dumna ze ma taka zdolna mame. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: do kika_kika 17.05.06, 23:28 www.allegro.pl/item104891564_doniczka_teddy_bear_recznie_zdobiona_cudna_.html moje donisie .... A Twoje krzyżykowe hafty są śliczne! POdeślij mi coś proszę na gazetowego... a co mi tam ,będę krzyzykować Pozdrawiam, KIKA z Wisienkiem Odpowiedz Link Zgłoś