martunia78 17.06.06, 21:29 mój mały dzisiaj mnie wykańcza!!! 5 min ssie, a potem sie złości, wierzga nogami, ze starszym tez tak miałam, ratunku!!! niby mleko jest ale może mu mało? Macie takie cyrki przy cycu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniak-i Re: Złość przy cycu! 17.06.06, 21:54 hmmm ja sobie to tłumacze pomaganiem przy robieniu kupki. ssanie wzmaga perystaltyke jelit wiec moze to z tego wynikac ale to tylko tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkowiec Re: Złość przy cycu! 17.06.06, 21:56 Tak. Mam tak czasami jak coś zjem czego nie powinnam Wystarczy cebula w kotletach mielonych, lub zbyt mocne przyprawy w obiedzie, lub jak sobie pozwoliłam na ciepłą bułeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: Złość przy cycu! 17.06.06, 22:27 Też tak mam. Biorę go wtedy na chwilę do góry, żeby odbił. Czasem zmieniam jego pozycję i pomaga, myślę sobie może mu niewygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
renowa Re: Złość przy cycu! 17.06.06, 22:39 Mój Rafałek tez tak ma. Tłumaczę sobie to zmęczeniem, nadmiarem wrażeń w danym dniu i upałem. Zdarzyło się tak do tej pory dwa razy, pierwszy jak byliśmy po raz pierwszy na polku i u lekarza i dziś bo byliśmy na badaniach. Przedostatnio pomogła też herbatka-pić mu się chciało i jak dopił( mimi iż jest na piersi tylko-w takie upały go dopajam) było spokojnie. A teraz w końcu zasnął. Odpowiedz Link Zgłoś
3anek Re: Złość przy cycu! 18.06.06, 09:25 mojemu Maciusiowi też się tak czasem zdarza - wtedy biorę go pionowo i czekam aż mu się odbije (jak to położna nazwała - to dyskomfort dla maluszka i warto w trakcie jedzenia przerwać, żeby odbeknął sobie Zazwyczaj to pomaga, a jak wierci się dalej po prostu przerywam karmienie i Mały się uspokaja (może czasem ma już dość tylko nie wie jak to okazać?) p.s. ładnie to nazwałaś - cyrki przy cycku - bardzo trafiona nazwa Odpowiedz Link Zgłoś
k_maja Re: Złość przy cycu! 18.06.06, 11:27 mój tak miał - leczyliśmy kolikę, a to był głód!!! Jak dostał flachę to się uspokajał i jadł jeszcze z 40 ml. Radzę sprawdzić a przy okazji odciągnąć resztę - może już mało mleczka i słabo leci. kasia Odpowiedz Link Zgłoś