nekokoneko 23.06.06, 09:16 dziewczyny..obudziłam się dziś rano i poczułam straszliwy ból w podbrzuszu....boli mnie cały czas- w niektórych momentach aż mnie zgina wpół co mogę zrobić, żeby tak nie bolało?no i co sie dzieje?to nie jest ból taki @ tylko duuuużo ostrzejszy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaapsik2 Re: boli:( 23.06.06, 09:33 witaj, jestem ze styczniówek,ale termin mam na 30 ,wiec czasem Was podczytuje, weź nospe,nawet dwie tabletki i leć do lekarza,nie czekaj. Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
nekokoneko Re: boli:( 23.06.06, 09:39 ojoj...nie wiem czy nie będzie to bezpodstawne udanie się do lekarza nie krwawię- nawet nie plamię. Nie mam jeszcze wybranego lekarza, więc musiałbym pojechać na izbę przyjęć do szpitala...może zadzwonie do mojej położnej i zapytam co ona na to, albo wezmę nospę i poczekam... aha- i jedno pytanie- czy Galospa to to samo co No-Spa? Odpowiedz Link Zgłoś
kania_kania Re: boli:( 23.06.06, 09:42 nekokoneko jesli nie chcesz jechac (moze to i dobra decyzja) wez nospe i zadzwon do szpitala. Opisz objawy i spytaj co powinnas zrobic. Ewentualnie zadzwon do przychodni w ktorej zamierzasz prowadzic ciaze i popros lekarza lub polozna do telefonu. Byc moze polezenie z nospa w domu i telefoniczna konsultacja beda najlepszym rozwiazaniem. Pozdrawiam, trzymam kciuki, zeby wszystko bylo OK i daj znac, jak sie czujesz Kania, Pawel 10 lat, Kasia 8 lat Odpowiedz Link Zgłoś
koziolkowa11 Re: boli:( 23.06.06, 12:33 leżeć, leżeć i jeszczze raz leżeć.... a jak nie przejdzie to jednak bym z kims skonsultowala i to niekoniecznie z którąś z nas Odpowiedz Link Zgłoś