Dodaj do ulubionych

Wózek Coneco Solar czy......???????????????

21.07.06, 09:06
Chcę kupić wózek - spacerówkę coceco Solar, czy któraś z was ma ten
wózeczek???.
Mam wiele wątpliwości i pytań...
-czy dobrze się nim jeżdzi?
-czy zmieści się do małego bagażnika samochodu???
-ile ma pozycji oparcia, czy jest leżąca?
- i tak w ogóle jakie jest wasze zdanie i ocena ?

z góry wielki dzięki , zależy mi na czasie .
Obserwuj wątek
    • olkaaaa Re: Wózek Coneco Solar czy......???????????? 21.07.06, 09:14
      ja jestem posiadaczka tego wózka jestem bardzo zadowolona jeżdzi sie super jest
      bardzo ładny wykonany z super materiału nieprzemakalnego kola sa piankowe nie
      plastikowe wiec jest cichutki woghóle jest super jak dla mnie jak za ta cene to
      jest rewelacyjny mam go juz ze 2 miesiace a chyba nnawet 3 o niebo lepszy od
      mojego starego chicco 6 wd
      • renar78 Re: Wózek Coneco Solar czy......???????????? 21.07.06, 11:09
        Ja też jestem zainteresowana tym wózkiem, ale zastanawiam się jeszcze nad chicco
        ct0.4. Mam do Ciebie pytanie, czy mogłabyś mi podać wymiary tego wózka, tzn
        interesuje mnie szerokość i długość wózka rozłożonego i po złożeniu. Będę
        wdzięczna za pomoc, bo już nie wiem który z nich wybrać, a muszę sie dzisiaj
        zdecydowac.
        • olkaaaa Re: Wózek Coneco Solar czy......???????????? 21.07.06, 14:03
          na każdej stronie gdzie sprzedaja solara sa wymiary
        • kaliaa do renar 21.07.06, 14:22
          renar ja kupilam chicco ct 04, wyboru dokonywalam miedzy jane energy, inglesina
          trip i maclarenem i wybralam chicco. Jezdimy nim juz jakis czas wozeczek jest
          swietny, leciutki, a co najwazniejsze latwo i szybko sie sklada, tak latwo ze
          ja to robie z mala na rekah. Mala tez bardzo polubila ten wozek, takze ja
          zdecydowanie polecam to chicco.
    • kasiaa256 Re: Wózek Coneco Solar czy......???????????? 22.07.06, 10:54
      No ja wczoraj ogladałam ten wózeczek w hurtowni. Bardzo mi się podoba i pewnie
      go kupię. Na ulotce napisane jest, że waży 10kg, ale wydaje mi się, że jest
      cięższy, a poza tym super. Wymiary na ulotce: 102x58x76, a po złożeniu
      102x40x38. Dla mnie atutem jest to, że wózek po złozeniu sam stoi w pozycji
      pionowej, także będzie zajmował mało miejsca na korytarzu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka