zitke 23.07.06, 17:59 www.youtube.com/watch?v=Sb1hKvGK6Xw&mode=related&search=drink%20drive Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otaota Re: pijani kierowcy 23.07.06, 20:06 to jest straszne, ale na takich kierowców to pewnie nie robi wrażenia tak jak bilbordy i zawarte tam hasła.Mój mąż ma kolegę który zawsze wraca po piwie albo i więcej do domu i nawet takie filmy mu rozumu nie zmienią Odpowiedz Link Zgłoś
zitke Re: pijani kierowcy 23.07.06, 21:37 hehe zdalam za pierwszym razem za 2 tygodnie odbieram prawko Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: pijani kierowcy 24.07.06, 08:13 gratuluję. wreszcie możesz jezdzić bez stresu Filmik fajny szkoda tylko ze ci co jeżdzą pijani nic sobie z tego nie robią Odpowiedz Link Zgłoś
w1paula Re: pijani kierowcy 23.07.06, 23:17 Jak dla mnie powinni zabierac prawko na zawsze. A sama jak widzę, że ktoś po piwku wsiada za kółko to komórka 112. Pare osób zapłaciło przeze mnie mandaciki ale może dzięki temu chociaz jednej zaoszczędziłam bólu i cierpienia a może i życie uratowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: pijani kierowcy 24.07.06, 09:49 no wlasnie, wszyscy powinnismy reagowac jak w1paula...a najgorsze jest to,ze bardzo wiele osob nie reaguje jak znajomi po imprezie wsiadaja do samochodu, albo co gorsza kierowcy,ktory wiadomo,ze nie bedzie nocowal prponuje sie alkohol tez bym zaostrzyla przepisy i dozywotnio odbierala prawo jazdy i zatrzymywala samochod... bo niestety prawo serii dziala, kto raz choc jechal po pijanemu..zrobi to kolejny raz Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: pijani kierowcy 24.07.06, 10:15 ja tez jestem za zabieraniem prawka dozywotnio + samochodu i oczywiscie reagowaniem jak ktos znajomy chce prowadzic po alkoholu.Jezeli perswazja nie dziala, dzwonic na policje i juz Odpowiedz Link Zgłoś