sdomitrz 22.08.06, 12:06 Witaj, Asmi! Chyba już wróciliście z wakacji. Napisz może jak było. Trochę się martwię, bo jednak z mojego polecenia Czy jesteście zadowoleni? Pogoda Wam jednak trochę nie dopisała, ale jak poza tym? Czy wszystko w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asmi7 Re: melduję się! 22.08.06, 23:26 Cześć Sdomitrz! Od wczoraj jesteśmy już w domu (najpierw tydzień na MAzurach a zaraz potem tydzień u rodziny). Było super!!! Miejsce naprawdę rewelacyjne, na pewno pojedziemy tam jeszcze nie raz! Czysta woda, piasek,las... Wojtuś piał z zachwytu! Lin w śmietanie - mniam, mniam Warunki w "Rybitwie" - bez zastrzeżeń. No i pogoda też całkiem niezła (w tygodniu w którym byliśmyu tylko jeden dzień był deszczowy). Jak uporządkuję nasze fotki, to przeslę Ci kilka. Jest tylko jeden dość poważny problem..... ....nie wiem jak Ci się odwdzięczyć... wszak to właśnie dzięki Tobie mogliśmy tam być.... Buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: melduję się! 23.08.06, 11:34 Oj to cieszę się bardzo! Dla mnie nagrodą jest to że jesteście zadowoleni Nie było Cie na Forum dośc długo, dlatego zaczęłam się martwić, czy wszystko OK. Fajnie, czekamy na zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś