nekokoneko 28.08.06, 15:25 kurcze...poradzcie cos dziewczyny... co jakis czas swędzą mnie piersi- tzn skóra na piersiach..każdy mocny dotyk( lub podrapanie się) skutkuje czerwonymi śladami... co się dzieje? czy któraś z was odczuwa to samo??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marti_ka82 Re: piersi 28.08.06, 16:25 ja nic takgo nie czuje, ale może przez powiększanie się piersi skóra jest silnie podrazniona... sporób je smarować jakąs maścia ja polecam bepantothen napewno pomoze... to jest masc stosowana dla niemowlakow wiec nie zaszkodzi biedactwo,... Odpowiedz Link Zgłoś
nekokoneko Re: piersi 28.08.06, 17:09 pewnpo bede musiala kupic ten bepanthen czuje sie nieswojo- ale to raczej nei jest reakcja uczuleniowa..na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: piersi 28.08.06, 17:14 może naprawde to odczucie przez napięcie tej skóry i niedostateczne natłuszczenie czy nawilzenie... hmm chcialabym cos poradzic ale nie mam czegos takiego... no a ta masc jest dobra na rozne dolegliwosci skorne Odpowiedz Link Zgłoś