Dodaj do ulubionych

Macie jakies dziwne dolegliwości?

30.08.06, 23:54
Kurcze ja mam jakies głupie dolegliwosci pierwsza to ze normalnie boli mnie zebro pod piersią. Najpierw myslałam ze to biustonosz bo uwiera, a teraz normalnie nie moge spac na plecach bo czuje jakby mi ktos stope cisnął na te zebra i mnie boli a jak sie przekrecam to normalnie boli jak szlak. Caly czas spie na boku-masakra.

Mąż sie śmieje ze mnie a mnie to strasznie wkurza, pytam gina -co to moze byc a on ze musi mi cos na nerw naciskac i to taki nerwoból i pewnie mi przejdzie.

Na jasne- przejdzie albo nie. Oni nie potrefią zrozumiec ze to takie denerwujace i jeszcze nie widomo co i jak ech teraz tylko czekac az przejdzie...

No i drugi dolegliwoschihi to drętwieje i mrówkuje mi sie kawłaek skóry na nodze a konkretnie na udzie. Naormalnie dziewczyny jakbym sobie skóre pokrzywami pojechała, najlepsze jest to ze to dosłownie wycinek skóry tak 20X20 cm.

mam takie chwile ze tak mi sie spina ta skóra w tym miejscu jak gęsia , mrowi mnie itp. Niby nic no ale czym to wytłumaczyć do cholery?

Mąż sie znowu smieje ze mnie że sie przebudowuje i to stądsmile a mnie szlak trafia bo strasznie mnie to mierzi.

A wy macie jakies takie schizy?
Obserwuj wątek
    • mo1717 Re: Macie jakies dziwne dolegliwości? 31.08.06, 13:30
      mnie kolka kuła, ale jakoś tak wysoko - pod zebrem - juz ustało na szczescie smile
      teraz nieraz jak się bardzo z czegoś smieję to mnie kłuje coś w brzuchu , ale
      mam nadzieję ze wiązadła sie naciągają intensywnie i stąd te bóle smile
      no cóż trzeba jakoś to wytrzymac... , w końcu przecież w ciąży jestesmy no
      nie???!!!
      • donzab81 Re: Macie jakies dziwne dolegliwości? 31.08.06, 13:39
        Ja to mam jakieś dziwne duszności-co jakiś czas musze zrobić głęboki wdech ,a
        do tego mnie stopa boli ,ale to chyba nie przez ciążesmile A pozatym to dziwne
        myśli w głowie ,głupie sny i to juz chyba wszystko.Buźka!!!
      • irima2 pytanie do mo1717 01.09.06, 11:26
        Mnie wczoraj zaczęła kłuć kolka - tak pod żebrami po lewej stronie. No i kłuje
        non stop - zaraz chyba zwariuje...Tobie samo przeszło czy coś może pomogło?
        • mo1717 irima2 01.09.06, 11:48
          mnie samo przeszło, nic nie brałam ,nawet nie zdążyłam się pożalić
          lekarzowi smile)) może u ciebie będzie podobnie smile ale jakby nie ustępowało to
          warto chyba zapytać gina o co z tymi kolkami chodzi....
          pozdrawiamy
          • irima2 Re: irima2 01.09.06, 18:36
            Dzisiaj miałam wizytę u gina - zapytałam go o te kolki. Powiedział, że to
            normalne i można brać no-spę - na pewno pomoże. Jak na razie mi przeszła, ale
            następnym razem na pewno łyknę no-spę, bo myślałam że zwariuję z tą kolką.
    • anhes Re: Macie jakies dziwne dolegliwości? 31.08.06, 15:19
      No i drugi dolegliwoschihi to drętwieje i mrówkuje mi sie kawłaek skóry na nodz
      > e a konkretnie na udzie. Naormalnie dziewczyny jakbym sobie skóre pokrzywami
      po
      > jechała, najlepsze jest to ze to dosłownie wycinek skóry tak 20X20 cm.
      >

mnie lekarz powiedział ze może to być wynikiem niedoboru potasu i przepisał
      aspargim i magnez z wit b6
      • magalik Re: Macie jakies dziwne dolegliwości? 31.08.06, 15:42
        czasami mam tak jakby mi nogi przeszkadzaly, ani to nie jest dretwienie, ani
        laskotanie, cokolwiek z nimi nie zrobie po prostu mam takie dziwne uczucie,
        jakby mi same chcialy chodzic. jest to tylko wieczorami
        • ambrozja Re: Macie jakies dziwne dolegliwości? 31.08.06, 17:29
          Ha ja nie mam dolegliwości które mnie zaskoczyły w ciązy i chyba pod tym
          wzgledem jestem statystyczna ciężarówa smile
          Za to sny dają mi popalić, majaki jakies mam jak dłuzej rano pośpie gdy do
          roboty nie ide, walcze z ogrami i innymi stworami sad ktos mnie goni, potem ja
          kogoś i jest ciekawie. Generalnie same takie sensacyjne sny, w stylu James Bond
          smile))
          Ale juz ten poniedziałek mnie rozwalił totalnie gdy snił mi się erotyczny sen o
          seksie grupowym. Boze jak moje dziecko też to widziało to spalam się ......
          • dakota123 Re: Macie jakies dziwne dolegliwości? 31.08.06, 19:29
            Coś rzeczywiście jest z tymi snami!!!Mi jakieś 2 tygodnie temu śniło sie że już
            urodziłam a dziś w nocy też miałam mega erotyczny sen o seksie z własnym
            mężem,zą się obudziłam.Niestety z seksu na razie nici,3 dni temu wróciłam ze
            szpitala.
            • marysiowamama Re: Macie jakies dziwne dolegliwości? 31.08.06, 21:47
              a mnie nawala błędnik...
              • pinacolada77 Re: Macie jakies dziwne dolegliwości? 31.08.06, 22:10
                Marysiowamamo mnie też!!! A już myslałam że to coś niezwykłego,
                I zauważyłam że strasznie mi serce szybko bije.
                No i te ciśnienie z rana, 80/40.

No i standardowe dolegliwości czyli wymioty i krew z nosa na zmianę a czasem na
                razsmile
                • marysiowamama do : pinacolada77 31.08.06, 22:48
                  zobacz co znalazłam przy opisie 18tc(ta akurat mój)
                  Pomoc w przypadku zawrotów głowy. Czy czasami kręci Ci się w głowie? Nic
                  dziwnego: Twoje serce pracuje 40 do 50 procent ciężej niż przed zajściem w
                  ciążę. Fakt ten, w połączeniu z uciskiem rosnącej macicy na naczynia krwionośne
                  może czasem powodować, że będziesz miała wrażenie jakbyś za moment miała
                  zemdleć, szczególnie wtedy kiedy zbyt szybko wstaniesz. Pamiętaj żeby często
                  odpoczywać. Kładź się kilka razy dziennie na kilka minut, na lewym boku aby
                  poprawić krążenie krwi. Zawroty głowy mogą być też spowodowane niskim poziomem
                  cukru we krwi. Aby utrzymać się na nogach i powstrzymać przed niepotrzebnym
                  obżarstwem zjedz kawałek owocu.
              • annazmaria Re: Macie jakies dziwne dolegliwości? 01.09.06, 11:21
                hmm, a ja regularnie wymiotuje TYLKO we czwartki i piątki - w inne dni od wielu
                tygodni mi sie nie zdarza. Myslalam ze w 19stym tygodniu bedzie juz po takich
                rewelacjach...
                • magda_stop86 Re: Macie jakies dziwne dolegliwości? 01.09.06, 13:12
                  ja na przykład mam straszne suchoty w nosie a jak juz cos z niego leci to krew,
                  oprocz tego to jeszcze zawroty i bole głowy a poza tym jest oksmile
    • anntenka Re: Macie jakies dziwne dolegliwości? 01.09.06, 14:02
      u mnie mega tragiczne bole glowy. czasami az wymiotuje z bolu.
      bo mdlosci i wymioty takie typowo coazowe sie mnie na szczescie nie chwycily.
      ale ta glowa...
      czasami mam ochote normalnie sobie leb ukrecic.
      • princessa1 Re: Macie jakies dziwne dolegliwości? 01.09.06, 17:37
        A ja wiele lat temu miałam usuniętego włókniaka z piersi, nic nigdy nie bolało
        do tej pory, że prawie o tym zapomniałam.
        A teraz masakra często boli mnie okropnie w tym miejscu i tylko w tym, reszta
        piersi spoko. Jakby coś mnie rwało od środka...
    • roka76 Re: Macie jakies dziwne dolegliwości? 01.09.06, 19:25
      * wieczorne nerwobole rak (jakby ktos mi chcial wyrwac cala reke)- biore apap i
      przechodzi
      * maly slinotok - niestety czasem mnie bierze jak z kims rozmawiam sad
      * okropne zatwardzenie (ale to juz z gatunku tych mniej dziwnych...)
      * no i najgorsze - saczenie sutkow - musze robic oklady, dzis kupilam
      krem "babydream" w rossmannie, zobacze, moze pomoze

Ludzik 02.02.07

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka