alfa36 14.10.06, 01:01 i nie mam gdzie sie położyć. Dziecko slodko spi z tatusiem. A impreza była z okazji Dnia Nauczyciela, bo choc jestem na urlopie zdrowotnym, to o mnie pamiętali. Dawno sie tak nie bawiłam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scotia Re: Wróciłam z imprezy 14.10.06, 11:31 To długa ta impreza jak na stateczne Grono Nauczycielskie ). Mnie z tej okazji dyrekcja szkoły zapraszała na wyjście do kina, a więc na "imprezę" stateczną właśnie, ale niestety nie miałam z kim zostawić Małego. W każdym razie nie miałam problemów z noclegiem . Odpowiedz Link Zgłoś
scotia Re: Wróciłam z imprezy 14.10.06, 11:32 Aha, i też jestem na "poratowaniu zdrowia" do końca marca. A Ty do kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Wróciłam z imprezy 15.10.06, 12:07 Jestem na zdrowotnym od września (wcześniej problemy ze zdrowiem i półroczne L4). Wziełam do 30 czerwca, ale mogę wrócić wcześniej (tzn. po feriach zimowych). I znów nie bede wiedziała, co zrobić. Nawet teraz nie wiedziałam, czy mi ten zdrowotny potrzebny. Czuję sie dobrze, więc gdyby nie dziecko, na pewno bym wróciła do pracy. Ale, jako że przez długi czas nie miałam siły zajmować się dzieckiem, to teraz mu to wynagradzam. Czasem mam dosc siedzenia w domu, poza tym teściowa sie zadeklarowała, ze od lutego może zająć sie Jakubem, więc odpadł porblem niani. A do pracy, w celach towarzyskich, bardzo lubię chodzić. Nie wiem, jak to będzie po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś