chaos222 17.10.06, 12:30 dzisiaj dopiero o 20.00 mamy wizyte i na pewno cos dostaniemy na katarek, bo nasz maly nosek wydaje dziwne dzwieki , czasami cos z niego wyciagniemy. Co z waszego doswiadczenia jest najlepsze??? z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni755 Re: co na katarek? 17.10.06, 13:26 Ja stosowałam wode morska a później odciagałam Fridą. Po wizycie u lekarza doszedł jeszcze Nasivin soft-katarek szybko ustąpił. Życzymy zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
matie31 Re: co na katarek? 17.10.06, 13:32 U nas podobnie: Sterimar, Frida i Otrivin dla niemowlaczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
smok18 Re: co na katarek? 17.10.06, 13:41 Proponuje oczywiście sól morską "sterimar" itp,dodatkowo olejek sosnowy do inhalacji-kilka kropelek na poduszeczkę lub do wody do nawilżania jeśli takowy posiadasz.No i witaminka c w kropelkach.Zdrówka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
emmilka Re: co na katarek? 17.10.06, 17:42 disnemar (woda morska), wyzej materacyk - ale nie bylo zadej goraczki ani innych objawow - dostalismy tez Nasivin, al enie dawalam, bo nie bylo potrzeby. nasza lekarka jest przeciwna odsysaniu czegokolwiek z noska - nie odsysalam i nie odsysam. Jesli jest u wyjscia noska to wyjmuje wacikiem dla niemowlat Odpowiedz Link Zgłoś
ahoff Re: co na katarek? 17.10.06, 18:55 My zamiast sterimaru uzywamy disnemar, jest łagodniejszy bo psika pod mniejszym cisnieniem. Sterimar to troche stres dla maluchow. Wystarczy wyprobowac na sobie. Disnemar ma taka sama skutecznosc. Nasivin tez mielismy przepisane, ale uzylam tylko raz - kiepsko sie aplikuje te krople. Ja jeszcze uzywam Olbas Oil, kilka kropel na poduszeczce pozwoli dzidzi oddychac Odpowiedz Link Zgłoś