september_77 17.11.06, 21:46 I jak tam, udało Ci się dzisiaj rano pobrać córeczce mocz na posiew? Daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qamyczeq Re: do qamyczeq 18.11.06, 00:07 Hej, niestety nie udało się Natalka obudziła się wcześniej niż ja, więc pewnie rzeczywiście siku było od razu po przebudzeniu, bo choć niemal od razu "wzięłam się do dzieła", nic z tego nie wyszło. Dałam jej herbatkę i włączyłam suszarkę, a ona tak się przy tym śmiała, że od samego rana poprawiła mi humor, choć nie udało się zrobić tego, na czym mi zależało Miała niezłą zabawę Będziemy próbować w poniedziałek. Ja mam tylko nadzieję, że Małej nic nie jest. Była ostatnio bardzo niespokojna, słabo mi spała, wybudzała się często i wzrygała jakoś tak dziwnie podczas snu. Lekarka dała nam profilaktycznie skierowanie na posiew, żeby sprawdzić, czy wszystko ok. Małej wyszły górne dwójki, a teraz idą też jedynki - taka dziwna kolejność Zatem niemal wszystkie razem. Łudzę się, że jej zachowanie ma związek z ząbkowaniem. No ale i tak chcę koniecznie zrobić ten posiew, tak dla spokoju sumienia. Tylko czy się uda...? Liczę, że poniedziałek będzie tym dobrym dniem Pozdrawiam. P.S. Dziwne jest też to, że kiedy ja w końcu rezygnuję (z powodu czasu ) i zakładam pampersa, pojawia się w nim siku. Wygląda to tak, jakby Mała myślała, że siusiu można tylko do pampersa Odpowiedz Link Zgłoś
september_77 Re: do qamyczeq 20.11.06, 20:00 I jak tam, udało się??? Ja też próbowałam pobrać dzisiaj mojej Julce mocz na posiew i mi się nie udało... Pierwsze siku zrobiła jak nie przemyłam jej jeszcze riwanolem, drugie jak się zagapiłam, a trzecie jak ją myłam po drugim)) Po tym trzecim zrezygnowałam i spróbuję znowu jutro. Grzeczna ta Twoja córcia, że sika tylko do pampersa)) Nieźle ją nauczyłaś! Moja sika przeważnie w momencie zmiany pieluszki...)) Odpowiedz Link Zgłoś
malusia4 Re: do qamyczeq 21.11.06, 10:55 My też bawimy sie w zbieranie moczu. Oj potrzeba do tego duuuuużo cierpliwości .... W dniu, kiedy zbieramy mocz zawsze z mężem mamy napiętą atmosferę A Wy dziewczyny same łapiecie mocz?? Ja nie wyobrażam sobie jak miałabym to sama zrobić. U nas jest podział ról - ja trzymam córcie, mąż łapie do pojemniczka Odpowiedz Link Zgłoś
qamyczeq Re: do qamyczeq 22.11.06, 22:00 Ja próbowałam trzy dni z rzędu i nic A ten tydzień odpuściłam, bo męża nie ma w domu i ciężko mi to wszystko ogarnąć, zwłaszcza rano, i nie mam na myśli tylko polowania na siku Próbujemy znowu w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś