kropka1005 19.11.06, 20:36 My mamy 1 i kurcze zastanawiamy sie czy straczy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga2512 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 19.11.06, 20:42 My mamy 2 na zimę i jeden taki lżejszy na trochę cieplej ale to spadkowe więc dlatego tyle Odpowiedz Link Zgłoś
moni755 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 19.11.06, 20:43 Mamy 1 kombinezon i 1 kurteczke, bo wydaje mi sie, że do samochodu wygodniejsza. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenas10 polar i puchowe 2 19.11.06, 20:43 ja we wrześniu kupiłam zimowy kombinezon dla córci na 3-6mies. córka ma teraz 5,5 miesiaca.bałam sie ze w listopadzie juz będa mrozy dlatgo kupiłam taki w sam raz, jednak nie spodziewałam sie ze corka tak będzie przybierac..i miała go ubrany 2 razy i jest za mały.teraz jak nie ma mrozow to zakladam jej kombinezon "polarkowy króliczek" na 6-9 i ma gio w sam raz, a na zime kupiłam drugi.mierzyłam kombinezony na córce w sklepie bo przestałam wierzyc metkom. musiałam kupic na 1-1,5 roku..Rękawki ma ciut za duże a w nóżkach i w tułowiu w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenas10 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 19.11.06, 20:44 O kurteczce nie pisałam.mam jedna kurteczke i spodnie ocieplane.myslałam ze na jesien będzie, ale jesien dosc ciepła i nie wykorzystałysmy tego. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 19.11.06, 22:40 mam na teraz,drugi na za miesiac i jeszcze jeden na za okolo 2 m-ce. tak samo kurtki mam 2 -na teraz(powoli za mala) i wieksza , taka do 9 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
moli75 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 19.11.06, 23:30 Mam dwa kombinezony: jeden cieńszy bez stópek, drugi gruby ze stópkami i rękawiczkami w komplecie. Poza tym mamy dwie kurteczki, grube, tyle że w różnych kolorach. Do samochodu zakładam kurteczkę, do wózka kombinezon. Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1976 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 19.11.06, 23:51 Mamy 3 kombinezony (jeden spadkowy) i kurteczkę taką nie za grubą ale do auta super. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 20.11.06, 08:39 My jeden kombinezonik (nowiusi kupiny w lutym za 19,90zl po zimowej wyprzedazy ), a drugi spodnie na szelkach i do tego kurteczka juz w drozszej cenie bo kupowany niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 20.11.06, 08:52 Kropka a czemu ma ci nie starczyc? Ja gdybym nie miala tego co kupilam bedac w ciazy za "psie" pieniadze. Na pewno nie kupowlaabym dwoch. Przeciez kombinezony, kurtki itp nie brudza sie az tak. No chyba ze chodzi ci o klopot wyrosniecia dziecka z ciuszka? Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 20.11.06, 09:04 Ja mam jeden kombinezon. Kupiłam celowo za duży, bo nie chcę wydawac pieniędzy. Sprawdziłam w siatce centylowej ile mniej więcej urośnie do końca zimy i powinien nam starczyć. Wydaje mi się, że nie ma sensu kupowac drugiego kombinezonu. W mieszkaniu mam grzejniki na których moge suszyć ubrania, więc w razie czego upiorę wieczorem i na rano będzie suchy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1005 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 20.11.06, 09:26 no włałsnei u nas jest tak, kupilismy kombinezon= spiworek na 74, ala ma teraz ok 68, i zastanawaim sie cobedzie jak zima bedzie do marca... Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 20.11.06, 10:09 Ja mam 4, w tym 3 spadkowe, dwa grube w różnych rozmiarach i jeden cieńszy na teraz, a ten czwarty sama kupiłam na allegro, jest ciepły i w rozmiarze pomiędzy tymi spadkowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
monilka24 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 20.11.06, 10:40 ja mam dwa kombinezony.Jeden na rozmiar 68, a drugi sporo większy 74. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 20.11.06, 10:57 jeden, moim zdaniem wystarczy, przecie z gonić po śniegu nie będzie. Nie zamierzam mu też śniegu do wózka wsypywać ( wprawdzie nie ręczę za starszego, ale będę pilnować ;D). Jak się ubrudzi to wypiorę. Powinien wystarczyć wzrostowo, a jak nie to się będę później martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
izuniap78 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 20.11.06, 11:31 Ja mam jeden kombinezon (kupiłam na "ciuchach", ale jest jak nowy) i trzy kurtki (jedną kupiliśmy, jak byłam jeszcze w ciąży-na wyprzedaży; a dwie dostaliśmy, jedna z nich ma dopinany śpiworek- jest super) Odpowiedz Link Zgłoś
malusia4 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 21.11.06, 10:57 Kombinezon mamy jeden, ale na razie nie był używany. Mamy kilka kurteczek i póki co z nich korzystamy, bo są o wiele wygodniejsze. A kombinezon zostawimy na zimę Odpowiedz Link Zgłoś
rosieee77 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 21.11.06, 16:57 My mamy jeden i jedną kurteczkę. Wiem, że kolezanka kupiła małej kożuszek ale przylatuje dopiero w grudniu, będzie na MROZY. Kropka, jak wyrośnie to najwyżej kupisz cos na wyprzedazy, akurat będą za miesiąc A w H&M-ie czy kapphalu śliczne.. ale drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
babie_lato1 Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 22.11.06, 15:55 My mamy 3... Mama (moja) kupiła mu 2 na allegro, po tym jak już ja kupiłam w sklepie. Jednego jeszcze nie widziałam. Planowałam 1, ale ponoć od przybytku głowa nie boli - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
marlenka_p Re: macie 1 kombinezon na zimę czy więcej? 22.11.06, 20:57 My mamy dwa, ale raczej przypadkiem. Pierwszy kupiłam jak byłam w ciąży, a że nie myślałam że malutka będzie tak szybko rosła więc taraz jest w sam raz. drugi kupiłam niedawno, jest dwuczęściowy na regulowanych szelkach i na pewno starczy do końca zimy. Odpowiedz Link Zgłoś