Dodaj do ulubionych

mały głodomorek

28.11.06, 15:58
Witam, moj mały Mis jest ogromnym glodomorem, mleko je co niecale 2 godziny
po 180, potrafi zjesc ogromny talerz zupy a po godzinie znow mleko, dzis na
deser zjadl 2 biszkopty, banana, troche gruszki i frutapure, smieje sie z M
ze nie wyrobimy na jedzenie dla Niego, bo oprocz normalnych dan, daje mu
jeszcze miedzy jego posilkami jak ja cos jem, np zoltko czy brokula, czy
Wasze Maluszki to tez takie glodomorki? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • cleo1976 Re: mały głodomorek 28.11.06, 16:13
      Hej, mój Filip to też mały żarłoczek, nie możemy jeść jak on widzi bo się
      wścieka i wymusza choćby był najedzony smile a ile waży twój mały bo mój jakieś
      9,5 -10 kg, nie wiem dokładnie bo ważony był prawie miesiąc temu i wtedy było 9
      kg.
      • gosiunia333 Re: mały głodomorek 28.11.06, 16:19
        jest z 7 maja, przy porodzie wazyl 3200 a teraz jakis miesiac temu 7,5 kg, duzo
        nie wazy, co mnie zaskakuje bo ogromnie duzo je, ale podobno juz w tym wieku
        (hehe) waga nie rosnie tak drastycznie, takze sie nie martwie, pozdrawiam
        • emmilka Re: mały głodomorek 28.11.06, 19:03
          paradoksalnie - troche mnie pocieszylas - ostatnio po obserwacji mi wyszło, ze
          Erw je co 2 godziny... cyś - to nie wiem ile, ale jeden słoiczek na jedno
          posiedzenie i jeszcze chrupkami nie pogardzi, z talerza tez by mi zjadł co mam...

a ostatnio mniej podrósł, bo już raczkuje, wiec spala... widocznie tak bywa smile
          • mamuletka Re: mały głodomorek 28.11.06, 20:15
            Michałek też głodomorek i grubasek, choć za mlekiem samym nie przepada i pije
            go mało bo rano 2*po jakieś 70ml może czasem trochę więcej, za to na noc zje
            mleko z kleikem jakieś 200ml za to uwielbia deserki i obiadki... waży 10,5kg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka