Dodaj do ulubionych

Sen, noc >> dobrze śpicie?

06.12.06, 18:03
Dziewczynki czy nie macie problemów ze snem w nocy? Ja od kilku nocy męczę
się sad tzn nie dlatego, że mi niewygodnie ale śpię np ok pół godzinki i budzę
się żeby się przekręcić na drugi bok, chociaż nie ze względu na to, że jest
mi niewygodnie tylko jakoś tak kręcę się i kręcę... męczy mnie to już- mam
nadzieję, że to ze względu na pełnię księżyca- zawsze miałam problemy ze snem
w okresie kiedy pełnia się zbliżała, w czasie pełni i zaraz po.

Jak tam mijają Wam nocki?
Obserwuj wątek
    • misia9944 Re: Sen, noc >> dobrze śpicie? 06.12.06, 18:24
      Ja niby spie, ale meczy mnie te wstawanie siku ciagle...co sie poloze to mam wrazenie ze znowu musze siku. Od paru dni spie na 2 duzych poduchach jakos mi tak lepiej.
      pozdr
      • dragonflyyy Re: Sen, noc >> dobrze śpicie? 06.12.06, 22:35
        Średnio 2 razy wstaje siku wink, nie mam problemu ze spaniem, spie całą noc i nie
        chce mi sie wstawać do roboty
    • mikasara Re: Sen, noc >> dobrze śpicie? 06.12.06, 19:05
      wieczorami jestem bardzo zmęczona i szybko chce mi się spać. a potem w nocy
      budzę się i po kilka godzin leżę..., a rano znowu bym spała. ciągle mi się chce
      do toalety i już nawet nie liczę ile razy muszę wstać. myślałam, że
      nieprzespana noce czekają mnie dopiero po porodzie, a tu już się zaczęły. każda
      ciąża jest faktycznie zupełnie inna, bo przy córci tak nie było. pozdrawiam
      życząc słodkich snów.
      • novinka_78 Re: Sen, noc >> dobrze śpicie? 06.12.06, 19:24
        No to podobnie do mnie smile

Może te nieprzespane noce teraz, to przygotowanie do tego, że po porodzie one
        nas czekają - hihi - to taka moja teoria wink

Kolorowych snów smile
    • mamapatryka Re: Sen, noc >> dobrze śpicie? 06.12.06, 22:56
      Niespecjalnie. Często budzę się ok 4-5 i nie śpię ze dwie trzy godziny. Wtedy
      necik, gazetka itp. Potem zasypiam i zmeczona wstaje o 8.00. Wcześniej budziłam
      się tak ok 2 -3 w nocy. W pierwszej ciaży tak nie miałam..

Agnieszka
    • ivvvo Re: Sen, noc >> dobrze śpicie? 07.12.06, 08:29
      Moje noce ciagna sie w nieskonczonosc (30tc) wink kiedy juz uda mi sie zasnac -
      po kilku godzinach przewrotow z boku na bok - wybudza mnie kazdy odglos, a juz
      z dokladnoscia zegarka budze sie miedzy 3.20 a 3.30 i zasypiam kolo 5.
      Oczywiscie najlepiej spi mi sie kiedy juz musze wstawac czyli w okolicach 6,
      ale do zlosliwosci losu zdazylam sie juz przyzwyczaic wink
      W pierwszej ciazy tego nie bylo.

pozdrawiam wszystkie spedzajace bezsenne noce smile
    • ewakosz Re: Sen, noc >> dobrze śpicie? 07.12.06, 10:41
      31 tydzien, ciagle sie budze, wstaje kilka razy na siku. czyli jk widac jest to
      standard.

e.
    • dziubasek_ona dziubasek_ona 07.12.06, 12:08
      Ja ogólnie noce przesypiam, wstaję często na sikanie, ale też szybko usypiam.
      Natomiast o 6:00, jak mąż wstaje do pracy, łapie mnie straszny ból - nie wiem
      czy to mostek czy serce sad Dziś to aż płakałam - tak bolało, mąż chciał mnie do
      lekarza wieźć, ale ja oczywiście odmówiłam sad Nie wiem co to jest i czemu tak
      boli przez 0,5h bezustannie.

Pzdr, Gosia.
      • my_cha1 Re: dziubasek_ona 07.12.06, 15:14
        A może jednak powinnaś pójść na konsulatację?
        Mnie moja lekarka wysłała, bo też mnie kiedyś złapał straszny ból w klatce
        piersiowej i długo trzymał (cały wieczór i noc). Ponadto czasem podskakuje mi
        tętno. Internista mnie osłuchał, miałam robione EKG i diagnoza: zespół serca
        hiprkinetycznego (czy jakoś tak), co podobno zdarza się w ciąży i nie stanowi
        podstawy do niepokoju. Ale podobno podczas ciąży mogą wyjść ukryte dotąd
        problemy z sercem. Ja myślę, żewarto się skonsultować, żeby niepotrzebnie się
        nie zamartwiać.

Pozdrowionka!
        • dziubasek_ona Re: dziubasek_ona 07.12.06, 16:06
          Zdarzał mi się taki ból kiedyś, ale to było bardzo dawno i po sporym wysiłku -
          mianowicie po całonocnej zabawie w dyskotece. Przychodziłam do domu, szłam spać
          i budził mnie właśnie taki sam ból uncertain Nie wiem co to może być, ale nie mi to
          oceniać tylko lekarzowi. Mąż ma rację - powinnam pójść do lekarza. Umówię się na
          przyszły tydzień.

Pzdr, Gosia.
          • donzab81 Oj źe,źle... 07.12.06, 19:26
            Niestety bardzo żle i to od samego początku ,albo wstaje na siusiu - albo nie
            mogę zasnąć-mała też potrafi teraz w nocy dać czadu ;no i jeszcze
            Oskaro .....kiedy ja się wyśpiesad
            --
            Nasze maleństwo

www.fotolog.com/donzab
    • niuta_s nie śpię :( 07.12.06, 23:24
      dramat, łażę co chwilę do łazienki, co zmienię pozycję, to się żmijka zaczyna
      wiercić, czasem udaje mi się przespać 3-4 godzinysad
    • aniulka-c Re: Sen, noc >> dobrze śpicie? 08.12.06, 01:26
      Oj, u mnie kiepsko ze spaniem, bo niewygodnie jak nie wiem co - dziewczyny już
      duże, mają mało miejsca, no i dokazują na całego.
    • pinacolada77 Re: Sen, noc >> dobrze śpicie? 08.12.06, 06:03
      Ja śpię nawet dobrze, byke nie zapeszyc. Za to mój małżonek gorzej. Ponoć
      chrapięwinkCo sie nigdy wcześniej nie zdarzało. Nie wiem moze mnie podpuszcza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka