Dodaj do ulubionych

90% z Was to wredne babska...

18.12.06, 16:17
...cierpiace na jakies chore kompleksy,moze niezaspokojone przez faceta(czesc
sie zali,ze seks jest do bani),jak czytam niektore wypowiedzi to robi mi sie
niedobrze,przykro,ze takie podle i nad wyraz wyedukowane baby maja radoche w
pseudodyskusjach na drazliwe tematy.Odechcialo mi sie kompletnie wchodzic na
to forum,kiedys co dzien tu zagladalam,a teraz wiem,ze jak wejde,to spotkam
kolejny watek wypelniony jadem,wysmianiem,licytowaniem
sie,wrogoscia,podswiadomym udowadnianiem,ze jest sie lepszym!Nudzi sie
niektorym mamusiom w domu jak widac,wiec jedyne co moge polecic tym
zdecydowanie madrzejszym,to prosze-zrezygnujcie z wdawania sie w tandetne
dyskusje o FP,Teletubisiach itp.Nie ma sensu przedstawiac swoich opinii i
dawac wredotom powody do dalszego jatrzenia.I jeszcze jedno-zjedzcie mnie
porzadnie,zebym miala dobra lekture przed swietami,bo z tego co zauwazylam na
nic innego niektorych Was nie stac jak tylko na krytyke i to tak obrzydliwa i
perfidna,ze sie w glowie nie miesci.Jak przystalo na zakonczenie pozdrawiam
bez ironii te, ktore slownik ortograficzny maja w malym palcu,jak i te,co
wola madrze cos napisac i czasem palna byka.Malina
Obserwuj wątek
    • zitke Re: 90% z Was to wredne babska... 18.12.06, 16:21
      nie wiem czy sie zaliczam do tych z jadem , w kazdym badz razie dobrze napisane smile)
      • ninjo Re: 90% z Was to wredne babska... 18.12.06, 16:27
        a mnie mialas na mysli, a mnie??? wink)))
        mozesz napisac na priva smile
        • malina.majka Re: 90% z Was to wredne babska... 18.12.06, 16:35
          Zitke i Ninjo,daleko mi od podejrzen,ze wredne z Was babsztyle winkNie chce
          odnosic sie personalnie do kazdej z Was,po prostu wierze,ze te ktore maja
          czyste sumienie nawet nie zainteresuja sie watkiem na zasadzie dyskusji i tyle.
    • sylwia_zi Re: 90% z Was to wredne babska... 18.12.06, 17:21
      smile
      poraz kolejny się z Tobą zgadzam. Bywają dni że nie zaglądam tu wcale, bo
      ostatnio nie ma tu mądrych tematów, tylko same bzury na mało ambitnym
      intelektualnie poziomie. no ale każdemu wolnoć tomku w swoim domku. Forum jest
      otwarte.
      Szkoda tylko ze jak mam problem to nie chce mi sie pisac bo na topie jest
      dyskusja o tym kto nie kupuje zabawek FP, a kto zaś je kupujewink
      Ja ostatnio metode mam taka ze jak cos napisze to juz potem nie zagladam, bo
      sensacji nie szukam, czy ktos to skomentuje czy nie... no ale ja mam mało
      czasu, i wolę spędzić go z dzieckiem, niż przy ekranie mojego laptopa. Bo w
      pracy zal mi czasu na to forum. Na każde inne zresztą teżsmile
      • hautnah Re: 90% z Was to wredne babska... 18.12.06, 18:04
        smile

mnie tez nudza glupawe dyskusje o FP. nie chodzi mi o to, aby bylo tu tylko
        prawienie se komplementow, ale zastanawiam sie, co to komu ma dac, czy jego
        dzieciatko bawi sie takimi zabawkami, a nie innymi lub oglada TV lub nie.
        chyba mamy juz za dobrze, bo dzieci "odchowane" na tyle, zeby zajmowac die
        pierdolami!
    • maretina Re: 90% z Was to wredne babska... 18.12.06, 19:22
      daj spokoj. nawet w najlepszej rodzinie przytrafiaja sie klotnie. po co od razu
      taki ostry tekst?
      fora na ktorytch jest tylko milo albo tylko zle umieraja. czasami mala sprzeczka
      moze wywolac cos tworczegosmile
    • sdomitrz Re: 90% z Was to wredne babska... 18.12.06, 19:34
      wydaje mi się, że być może i są tu wredne babska, ale 90% to chyba trochę
      przesadziłaś smile
      Ostatnio nie jest tu ciekawie, ale na ile zauważyłaś, kontrowersyjne wypowiedzi
      należą raczej do osób które stosunkowo niedawno pojawiły się na forum,
      widocznie nie czują się na nim dobrze i pewnie i stąd chcą jakoś się
      utwierdzić, żeby wszyscy je zapamiętali...
      Psmirk też mam nadzieję, że nie zaliczasz mnie do tych przepełnionych jadem smile
    • prakseda_ka Re: 90% z Was to wredne babska... 18.12.06, 19:51
      hehe smile
      ja juz nawet takich wątków FP itp nie czytuję smile
      a tutaj mi tak ładnie hyde parkiem zapachniało tongue_out

dla oczyszczenia atmosferki , hihi

tak trzymać malina smile

• azja811 Re: 90% z Was to wredne babska... 18.12.06, 20:10
      Wolę być wredna niż głupia i żałosna( kierujac sie twoim tokiem rozumowania
      rzecz jasna).

Zresztą to chyba tylko te mamy czuja sie głęboko urazone co tylko siedza w domu
      i nie mają nic lepszego do roboty jak wyolbrzymianie pewnych rzezcy i robienia
      z igły wideł...

PS. Zamiast zazdrosci innym wyksztalcenia trzeba było się uczyć a nie w szkołę
      kamieniami rzucać, teraz bys mogla przynajmniej wziaść udzial w dyskusji
      zamiast obrażać się na niektóre wątki
      • maretina Re: 90% z Was to wredne babska... 18.12.06, 20:22
        przyznaje, ze nie czytalam wszystkich watkow, ale co ma do rzeczy wyksztalcenie?
        czy jednakowe wyklucza roznice pogladow a rozne generuje klotnie? bez przesady.
        nie podoba mi sie tez ta uwaga do mama, ktore sa w domu. chca lub musza, to ich
        sprawa i uwazam, ze z tego nie mozna robic argumentu w rzeczowej dyskusji. to
        nie jest w porzadku.
        • guruburu Re: 90% z Was to wredne babska... 18.12.06, 20:26
          Azja - zgadzam się z Maretiną - z tymi kamieniami to przesadziłaś.
          Malino.majko - forum to nie święta krowa. Zresztą to nie koniec świata, czy jest
          się aż tak czym emocjonować?
      • hautnah Re: azja811 guza szuka n/t :) 18.12.06, 20:39
    • azja811 Maretina i Gburgburu 18.12.06, 21:25
      Chcialam zauważyc że to NIE JA pierwsza wytykam komus wykształcenie lub to że
      siedzi w domu, ja osob iscie bym sie do tego nie posuneła, moja odpoiwedz
      dotyczyla odpowiedzi malinymajki ze zacytują
      Nudzi sie
      > niektorym mamusiom w domu jak widac,wiec jedyne co moge polecic tym
      > zdecydowanie madrzejszym,to prosze-zrezygnujcie z wdawania sie w tandetne
      > dyskusje o FP,Teletubisiach itp.Nie ma sensu przedstawiac swoich opinii i
      > dawac wredotom powody do dalszego jatrzenia.I jeszcze jedno-zjedzcie mnie
      > porzadnie,zebym miala dobra lekture przed swietami,bo z tego co zauwazylam na
      > nic innego niektorych Was nie stac jak tylko na krytyke i to tak obrzydliwa i
      > perfidna,ze sie w glowie nie miesci.Jak przystalo na zakonczenie pozdrawiam
      > bez ironii te, ktore slownik ortograficzny maja w malym palcu,jak i te,co
      > wola madrze cos napisac i czasem palna byka.Malina
      • filimoni Nie ,no normalnie w szoku jestem 18.12.06, 22:30
        Często tu zagladam ,czasem się radzę, czasem sie żalę i zawsze nie mogę się
        nadziwić, że tu tyle fajnych , miłych i do tego mądrych bab się zbiera. To ja
        już nie wiem , może nie dokładnie czytam a moze jakas naiwna jestem...
        Pozdrawiam-Ania
        • malina.majka Azja itd 18.12.06, 22:38
          eh,i wyszlo szydlo z worka ..."po prostu wierze,ze te ktore maja
          czyste sumienie nawet nie zainteresuja sie watkiem na zasadzie dyskusji i tyle."
          Haslo"nadwyraz wyedukowane"jest typowa ironia bo nie wykszelcenie a madrosc
          mialam na mysli,a wszyscy wiedza ze sa i glupkowate studentki i panie mgr.A co
          do mamus,ktore sie nudza to moga to robic i w domu i w pracy i z laptopem na
          rodzinnym grillu.Nie ma reguly kim i gdzie trzeba byc,zeby byc wrednym.
          • azja811 Re: Azja itd 18.12.06, 22:58
            Juz wiele razy udowodnlaś ze dyskusja z toba nie ma sensu, tak jest i tym
            razem...nie potrafisz dyskutować, nie rozumiesz tego co czytasz to radze ci się
            doksztalcić. Wymiana zdań z toba do niczego nie prowadzi. Ja w swoich wątkach
            staram nie oceniac nikogo bo niemam takiego zwyczaju, pisze co myślę na dany
            temat, ty w swoim wątku obrazilaś 90% forum, jak ci źle to zabieraj zabawki i
            jazda do swojej pisakownicy bo do dyskusji to ty jeszcze nie doroslaś.

oczywiscie nie martw sie ja sie nie obrazilam co najwyzej roześmialam jak
            zobaczyla twoj infantylny wąteczek, bo tak wogóle to on nawet śmieszy nie jest,
            ale każdy popelnia wątki na jakie ma ochote i nawet twój mi w niczym nie
            przeszkadza. I dobra rada, okreś listę tematów które mogą i nie być poruiszane
            na forum, które tak bardzo źle na ciebie działają od których atmosfera sie
            psuje na forum, wtedy bedzie latwiej i kazdy kto zalozy watek prze,mysli czy
            aby nie urazi nadrazliwą maline majke...
            • minieczka Re: Azja itd 18.12.06, 23:29
              Powiem tak: uderz w stol, nozyce sie odezwa.I tak jest wlasnie w przypadku
              azji811, wlasnie swoja odpowiedzia udowodnilas ze zaliczasz sie do tych 90%. Ja
              rowniez zgadzam sie z malina majka, bo choc nie udzielam sie czesto, to czesto
              czytam to forum. A czytajc je od jakiegos czasu to mozna sie tylko nerwicy
              nabawic przez wypowiedzi wiekszosci pan.Nie wiem skad to sie bierze, ale radze
              sie powaznie nad soba zastanowic, bo moze niedlugo to forum przestanie
              istniec.A szkoda by bylo, bo ja jeszcze pamietam czasy ciazy, kiedy bylo tu tak
              sympatycznie i kiedy to tak wspaniale potrafilysmy sie wspierac.Pozdrawiam
              wszystkie - nie bojowo nastawiane mamy
            • malina.majka Re: Azja itd 18.12.06, 23:31
              azja,jak Ci ulzylo i juz ci lepiej,to dobranoc,a jak znajdziesz chwile to ze
              zwyklej babskiej ciekawosci,podaj mi te WIELE watkow dyskusyjnych,w ktorych
              bralam czynny udzial bo chyba mnie z kims pomylilas.A i jeszcze jedno,nie
              patrzysz na to obiektywnie bo jestes zalozycilka dziwnych watkow,moze gdybys
              miala szersze horyzonty to razily by cie posty swiadczace o niskiej kulturze
              osobistej.Albo inaczej-starczylaby zwykla delikatnosc i wrazliwosc aby
              zauwazyc,jak wielka przykrosc moze sprawic komus wytykanie jego bledow ort.na
              forum.Po prostu nie mozna nie zauwazyc,ze jest kilka kobiet na forum,co lubia
              sie wymadrzac.To tyle z mojej strony.
        • alfa36 do filimoni 19.12.06, 00:03
          Czuję zupełnie jak Ty. Pomyślałam to samo, co Ty tu napisałaś. Pozdrawiam Joanna
    • azbestowestringi Re: 90% z Was to wredne babska... 19.12.06, 08:41
      tak to jest gdy z nadmiaru wolnego czasu albo braku innych zainteresowan
      rzeczywistosc wirtualna staje sie ta jedyna, ktora czlowieka otacza.
      wspolczuje
      i zycze pogodnych swiat smile
      • szeko Re: 90% z Was to wredne babska... 19.12.06, 09:45
        azbestowestringi napisała:

> tak to jest gdy z nadmiaru wolnego czasu albo braku innych zainteresowan
        > rzeczywistosc wirtualna staje sie ta jedyna, ktora czlowieka otacza.
        > wspolczuje
        > i zycze pogodnych swiat smile

a moze sprawiła to bajkowa rzeczywistość Fisher Price ???

• azbestowestringi Re: 90% z Was to wredne babska... 19.12.06, 12:37
          big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          ja chyba z innej bajki jestem
          ;p
          • szeko Re: 90% z Was to wredne babska... 19.12.06, 21:29
            azbestowestringi napisała:

> big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            > ja chyba z innej bajki jestem
            > ;p
            >

bo widzisz azbestowa Ty nie dosc ze nie kupujesz FP to jeszcze nie kupujesz NIC
            plastikowego lub poliestrowego wiec nie ma takiej mocy zebys zrozumiala wlasnie
            ta bajke smile)))))) bo to jest bajka dla wybrancow smile
            • azbestowestringi Re: 90% z Was to wredne babska... 19.12.06, 21:31
              ide sie pochlastac ;p
    • maretina przestancie sie czepiac watku FP:) 19.12.06, 10:11
      blagam. w watku na kazdy temat mozna zachowac klase i byc kulturalnym, nawet
      jesli nie jest on po naszej myslismile
    • ania2425 czy te krwawe jatki się kiedyś skończą?... 19.12.06, 10:28
      powiem tylko, że zajrzałam wczoraj na forum pierwszy raz od bardzo bardzo
      dawna. wcześniej odpuściłam sobie na jakiś czas bo znudziło mnie już to
      słodzenie, niekończące się składanie życzeń roczniakom i ta wszechobecna
      słodycz dla mnie nie do przełknięcia. uważam że ostrzejsza wymiana zdań i
      róznorodność tematów są na forum potrzebne, choćby po to żeby nudnawo nie było.
      ale wymiana poglądów nie polega chyba na obrażaniu siebie nawzajem i obrzucaniu
      błotem. dziewczyny opanujcie się!!!!
      nie musi być laurkowo i słodko, ale apeluję do niektórych - zastanówcie się 3 x
      zanim napiszecie co wam ślina na język przyniesie. i tu zgadzam się po częśći z
      maliną, no może z tymi 90% trochę przesadziłaś i mogłaś znowu kogoś urazić smile)
      dziewczyny gadajmy o wszystkim, ale bez zbędnych złośliwości i bluzgów..
      no to się trochę wygadałam..
    • scotia Re: 90% z Was to wredne babska... 19.12.06, 12:48
      Kiedy zobaczyłam temat wątku byłam pewna, że to jakis żart. Jakże wielkie było
      moje rozczarowanie... Zaglądam tu dość regularnie, piszę rzadziej. Większość
      osób kojarzę, jedne mniej, inne bardziej, ale żadna z was jak dotąd nie wydała
      mi się szczególnie wredna, nie mówiąc już o 90%. Cóż, może mam inny próg
      wrażliwości na wredność. A może po prostu nie jestem przewrażliwiona?
      • tadziewczyna Re: 90% z Was to wredne babska... 19.12.06, 12:55
        No wlasnie scotia, tez mialam identyczne skojarzenie jak zobaczylam temat
        watku. Nie martwmy sie tymi 90% hehhehhee. Ja uwazam - jestem pewna na 100%
        hehhehe - ze autorka przeholowala z cyferkami.
    • kama755 Re: 90% z Was to wredne babska... 19.12.06, 13:08
      Nie rozumiem tej całej dyskusji. Forum nie jest dla nikogo obowiązkowe, nikt
      nikomu też nie każe czytać wszystkich wątków. Każdy ma prawo zacząć każdy
      temat, nawet jeśli pozostałym wydaje się on z księżyca, bądź złośliwym.
      Zaglądam tu często, czytam tematy, które mnie interesują. Cenię sobie zwłaszcza
      rady, jakie otrzymuję, gdy mam problem.
    • shamsa Re: 90% z Was to wredne babska... 19.12.06, 21:10
      no to teraz pojechalas. zapalalam sympatią do wszystkich wredziuch z tego forum,
      skoro potępia je taka doskonala i wyważona "mądrzejsza", pelna wdzięku i kultury
      osobistej ("90% z Was to wredne babska").

łaski nie robisz, nikt ci nie kaze tego czytac, jak mi sie tu nudzi to nie zagladam.
    • szeko Re: 90% z Was to wredne babska... 19.12.06, 21:26
      shamsa te procenty mnie tez rozwalaja smile
      wychodzi na to ze kolezanki zalozycielki watku to elita a reszta plebs

wychodzi na to ze azja zalozycielka kontrowersyjnych watkow (o ktore jest cala
      ta awantura - nie wiadomo dlaczego) zaczela tylko zywa dyskusje na dany temat
      nie majac na celu obrazic, atakowac czy krytykowac kogokolwiek

a "szanowna" zalozycielka watku pojechala po bandzie i obrazila 90%
      uczestniczek forum czyli zrobila to co zarzuca zupelnie bezpodstawnie azji

jest takie madre powiedzenie "sadze Ciebie wedlug siebie"

GRATULUJE !!! (to jest napisane z wielka ironia)

• justin301 Re: 90% z Was to wredne babska... 19.12.06, 22:25
        A ja po prostu najzwyczjaniej w swiecie poczułam się troszkę urażona. To takie
        podziały jak teraz są wszędzie modne - my jesteśmy tacy prawi a reszta to ZOMO
        czy co?
        Nie poznaję tego forum! Oczom własnym nie wierzę.

Na 100% jedna z wrednych należących do 90 %.
        • ariella Jestes masochistka??? 20.12.06, 20:15
          Zalozycielko watku, zaloz sobie wlasne forum to bedziesz mogla kontrolowac posty i usuwac te ktore ci
          sie niepodobaja. Co to za oceny, co za ton, co za bezszcelnosc. Pomysl nad soba i pozbadz sie grzechu
          pychy.
          I co ty wogole robisz na forum, na ktorym jest tyle wrednych bab? Masochistka jestes czy co???

• malina.majka Re: Jestes masochistka??? 20.12.06, 21:13
            Eh,procent zamiast malec to rosnie sad Faktycznie nic tu po
            mnie,Zitke,Sylwia.Zi,Ninjo,i te,ktore sie nie ujawnily publicznie-jakbyscie
            mialy ochote kiedys pogadac to zapraszam na priv albo gg.
            • monismonis aAmoże teraz by tak zablokować to forum?? 20.12.06, 22:28
              Przestań malina! Kurcze jest nas troszke te które to forum tworzyły od
              pierwszych dwóch kresek na tescie ciążowym, po skurcze i do dzisiaj jak nasze
              maluchy maja już skończony roczek smile Ja przestałam sie przjmować tymi głupimi
              wątkanmi i uwagami niektórych dziewczyn. Była kiedyś dyskusja na temat czy
              zablokowac forum i może gdybyśmy to zrobiły nie było by tutaj niektórych
              wrednych babek. Dołączyło do nas równiez troszke fajnych dziewczyn i z tego sie
              ciesze! Może zróby to teraz i atmosfera która kiedyś tu panowała znów powróci!!
              A tym którym to nie odpowiada poprostu stąd znikną!
              Moje szczęście majuż
              • wroba Re: aAmoże teraz by tak zablokować to forum?? 20.12.06, 23:12
                Monis wiesz też o tym myślałam, ale bałam się napisać, bo jestem z Wami od
                niedawna. Wydaje mi się, że forum zamknięte to dobry pomysł.
                • ariella Re: aAmoże teraz by tak zablokować to forum?? 21.12.06, 10:02
                  Moze macie dobry pomysl. Tylko zamkniete forum dla tylko wybranych, tych milych, zawsez prawych i
                  slusznych, jedynych i wybranych. Tych, ktore sa sola tej ziemi, jedna dziesiata spoleczenstwa, a reszta
                  idiotek niech spada na drzewo. Tym, ktore osmiela sie miec inne zdanie mowcie stanowcze nie. Te,
                  ktore zakladaja watki, ktore sie nie podobaja tez. Tu bylo normalnie, dopoki osoby typu malina nie
                  zaczely roscic sobie prawa do oceniania, krytykowania i wyszydzania innych, na dodatek twierdzac, ze
                  to ona czy one nie sa tymi wrednymi. Niestety jest odwrotnie. Zyj i daj zyc inny. Nie czytaj watkow ktore
                  ci sie nie podobaja,a nie dyskutuj z osobami ktorych nie lubisz albo z opinia ktorych sie nie zgadzasz i
                  znowu bedziesz miala milo. czy to takie trudne????? Przestan uprawiac ten kaczyzm. my moralna
                  odnowa, reszta to psuje i cieniasy co tylko szkodza.
                  Na tym forum jest np osoba, ktorej bardzo nie szanuje i ktorej poglady uwazam za szkodliwe. Raz czy
                  dwa razy sie scielysmy. I co? Po prostu omijam jej watki, kiedy odpowiada na zalozony przeze mnie to
                  nie komentuje jej wypowiedzi. Po prostu dla mnie nie istnieje. i to jest czysta sytuacja. Nikt sie nie
                  denerwuje, zwlaszzcza ja. Czego i wam zycze.
                  pozdrawiam. swiatecznie
                  • sdec Re: aAmoże teraz by tak zablokować to forum?? 21.12.06, 10:28
                    Zgadzam się w 100%. Jak mnie nie interesuje temat po prostu go nie czytam.
                    A propo np. wątków o zabawkach FP, itp. - często wypowiedzi te pomagają mi w
                    dokonaniu dobrego zakupu i cieszę się, że takie wątki są!
                    • ninjo Re: aAmoże teraz by tak zablokować to forum?? 21.12.06, 12:49
                      ja mam nadzieje, ze ta dyskusja przycichnie i niedlugo wroci wszystko do
                      normy. "Norma" jaka jest, kazdy widzi, ale mysle, ze nie jest taka znowu
                      najgorsza, calkiem ok smile))))
    • szeko Re: 90% z Was to wredne babska... 21.12.06, 10:27
      tak, tak zamknijcie sie na 4 spusty i kiscie we wlasnym smrodzie forumowej
      hipokryzji

ciekawa jestem kto zrobi selekcje tych 10 elitarnych procent do waszego nowego
      zamknietego forum?

• ania2425 Re: 90% z Was to wredne babska... 21.12.06, 11:19
        szeko ..dobre pytanie z tą selekcją smile)
        pewnie zostanie zawezwana jakaś szanowna komisja, a potem podkomisja....
        ufff big_grinD

te wydawałoby się nic nie znaczące spory stają się dla niektorych sensem
        życia...
    • sani14 Re: 90% z Was to wredne babska... 21.12.06, 11:14
      kolejna wredna zgłasza sięsmile
      mnie to wszystko bawi - wystarczy napisać coś kontrowersyjnego (patrz temat
      wątku) i na pewno znajdą się jakieś walczące do ostatniej kropli krwi za i
      przeciwsmile
      przyznam że wypowiadam swoje zdanie na dziwnych wątkach typu FP ale nie daję
      się prowokować do durnych dyskusji - szanuję jeśli ktoś ma inne zdanie i nie
      wmawiam mu że jest z tego powodu głupszy...
      teraz do tych które są tu od "dwóch kresek": olejmy te krzykaczki to w końcu
      uznają że nie podoba im sie "nudne" forum i same sobie pójdąsmile
      • smeagoul do Sani14 26.12.06, 23:26
        swięte słowa kochana!!!!
        jestem tu od "dwóch kresek" i to formu jest dla mnie świetne, bardzo Was
        wszystkie lubię i cenię Was- od dziś olewam takie kontrowersyjne wątki bo skoro
        ich pojawianie ma sie zawsze tak kończyc- to od razu mówie dziękuję!!!
    • naranykota Daruj se, kobito 26.12.06, 21:58
      No właśnie, jak w tytulebig_grin Chyba za bardzo się wczuwasz. Hmm, a może Ty jakąś
      "wyedukowaną socjolożką" jesteś i stąd te rozmyślania??? Hę?

P.S. Niech żyją fiszerprajsoewe wredne babybig_grinDD
    • e-go Re: 90% z Was to wredne babska... 30.12.06, 21:26
      myślałam że to żart uncertain

biorę się zaraz za wyszukiwanie wypełnionych jadem watków
      pozdrawiam wredne babska smile
      a swoją drogą ciekawe, że faceci nigdy nie ublizają facetom a kobiety jak w
      temacie... to smutne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka