asia_mod 22.12.06, 11:19 Strasznie mi się dzisiaj dłuży, a jestem w pracy. Nie chce mi się też pracować, prawie wszyscy na urlopie. Okropność! Nie wiadopmo nawet czy wyjdziemy wcześniej do domu. No cóż...Dobrze, że chociaż mam net. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania2425 Re: Chcę do domu.... 22.12.06, 11:23 pociesze cie - nie jestes sama :0) ja tez dzis siedze w pracy ale tylko do 15 - hip hip huraaaaa i swieta! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mod Re: Chcę do domu.... 22.12.06, 11:30 Ja copdziennie siedze do 15, dzisiaj chciałabym wyjśc wczesniej. Pozdrawiam! PS. Fajnie ja dziś pracuje ciagle zaglądam na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ania2425 Re: Chcę do domu.... 22.12.06, 11:53 a ja siedze normalnie do 16:30, ale zaczynam pewnie pozniej niz ty. wiec dzisiaj wyjde cale 1,5 godz wczesniej!! szok DDD a po pracy pedze na lotnisko odebrac moich rodzicow i zaczynamy rodzinne swieta pelna para. przez to oczekiwanie tez mi sie straaaasznie dluzy i tylko ten net pomaga jakos przetrwac ) asia_mod trzymajmy sie, jeszcze tylko 3 godz u ciebie i u mnie az 4 do 15:00 . a swoja droga to ciekawe czy sa jeszcze jakies inne pracujace dzisiaj forumki? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mod Re: Chcę do domu.... 22.12.06, 12:07 No właśnie ciekawe??? Skończyłam robić to co musiałam i teraz chyba pobimbam, bo nic mi sie nie chce, oprócz wyjścia do domu oczywiście. Już nie mogę sie doczekać popołudnia, normalnie jak dziecko. A jutro choć troszkę, ze względu na juniora, się wyśpię. Trzymajmy się dzielnie. Ide coś przekoąsić. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mod Re: Jest nadzieja... 22.12.06, 12:43 dotarły do nas nieficjalne nowinki i może wyjdziemy o 14! Oby była to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
ania2425 Re: Jest nadzieja... 22.12.06, 12:58 no 14 to juz cos zaczynam ci zazdraszczac Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mod Re: Jest nadzieja... 22.12.06, 13:05 Ale pracuję od 7. Jeszce kierownik nie potwierdził. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mod Re: jest jest!! 22.12.06, 13:19 Właśnie wszedł kierownik, możemy powoli sie zbierać! Pa pa. W domu, to raczej nie będę miała czasu zajrzeć chyba, że wieczorem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś