niunka24 29.12.06, 18:03 Mnie pobolewa czasem jak na okres, czasem,jakby mnie coś gniotło,dosłownie w pachwinach,nawet nie brzuch sam na szczęśćie nie robi się twardy. niby położna uspokajała, ale... jak jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linda21 Re: a jak z Waszym brzuszkami? 29.12.06, 18:08 Witam!Mi niestety brzuch robi sie twardy i zaczyna sie rozwierac szyjka.Ale jestem dobrej mysli i ty rowniez badz.Musimy cos czuc bo przeciez mamy urodzic dzieciaczki.Organizm ma swoje prawa. Pozdrawiamy:Ja i moja córeczka z brzuszka Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 Re: a jak z Waszym brzuszkami? 29.12.06, 18:53 Ja właśnie wróciłam od ginki. Mnie też twardnieje brzuszek i mam skurcze ale na szczęście są bezbolesne i nie trwają długo, choć są dość częste w ciągu dnia ale co ważne szyjka długa i zamknięta. Trzymajcie się cieplutko. Przetrwamy Pozdrawiam ja i moja Alusia z brzusia Odpowiedz Link Zgłoś
dragonflyyy Re: a jak z Waszym brzuszkami? 29.12.06, 19:01 Mój od jakiegos czasu rosnie jak szalony, robi sie twardy tylko po orgaźmie ale to ponoć normalne, jak narazie skutecznie walcze z rozstępami więc przyzwoicie wyglada, czasami tylko coś mnie tam zaboli jak dzdzia mi przywali (ale sama nie wiem co) Wydaje mi sie że nie jest tak źle bo mam termin na końcówkę lutego, więc chyba wszystkie te przyjemności dopiero przede mną. Pozdrawiam trala Odpowiedz Link Zgłoś
gitara13 Re: a jak z Waszym brzuszkami? 29.12.06, 19:40 eehhh, biore od dwu tygodni Fenoterol p/skurczowo, bo tak to caly czas twardy. a;e na razie szyjka zamknieta, wiec jest dobrze. no i nie wspomne juz, ze leze przez wiekszosc dnia (( inaczej pewnie byloby nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re:boli żołądek:) 29.12.06, 20:13 A mnie boli ,tak jakby kłuje żołądek strasznie upierdliwy ból,wizyte u gin mam w środe więc już poczekam.A tak to brzuszek twardnieje ,ale nie boli.No niestety już jest mi cieżko -czuje ,że cała energia wyparowała Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 gitara 29.12.06, 21:19 a Ciebie to boli? czy tylko twardy się robi...? pozdrawiam,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
melory_nox Re: a jak z Waszym brzuszkami? 30.12.06, 00:26 Termin mam na 10 lutego, ale z powodu cholestazy będę miała poród wywoływany wczesniej. Zresztą mój organizm już chyba sie ostro szykuje ... główka bardzo nisko, małe rozwarcie ... Dwa dni temu już prawie jechałam na porodówkę, bo skurcze miałam już co 10 min (!!). Szczęście mineło .... i jak narazie cisza. Odpowiedz Link Zgłoś