nekokoneko 10.01.07, 09:14 zuzia byla z nami..ubieralam ją, myłam i karmiłam..jej jaki piękny sen!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_lub_marcin Re: mialam sen 10.01.07, 09:59 Zazdroszczę Ja mam w ciąży same koszmary,szczegolnie straszne te dziecmi.Dzisiaj sie zgubiłam w wielkim miescie,ale najpierw to do tego miasta z Marcinem i moja siostra na rowerach jechaliśmy- ja z brzuchem.Potem moja siostra wygrała w zdrapkę 3 tys i ruszyła w miasto, Marcin wyłączył tel i też gdzieś zginął a ja zagubiłam się gdzies na skraju miasta ,gdzie byly już za jakas brama tylko lasy i bagna.I nikt nie odbierał telefonu. A wczesniej spotkałam jakiegos zebraka co był podobny do tego aktora patryka jakiegos tam co grał w derty dencing i dostałam zjebe od jego ochrony, że nie dałam mu nawet 90 groszy.Potem mnie na szczescie w nieszczeciu skurcz rozbudził i kimalam tylko jak zajac pod miedza bez snów) Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: mialam sen 10.01.07, 12:32 Ja tak mniej wiecej od okresu swiatecznego ciagle mam sny o naszym dzidziolku. Na szczescie raczej mile - choc w kazdym drżę, zeby nic mu sie nie stalo, jak biore na rece czy karmie, ze juz nie wspomne jak w tym snie ktos go na rece bierze... Nigdy natomiast nie wiadomo, czy to chlopiec czy dziewczynka (no bo w rzeczywistosci tez nie wiemy), ale w tych snach nigdy sie nawet nad tym nie zastanawiam - to jest Dzidzia i juz Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: mialam sen 10.01.07, 13:06 Ja to za dużo nie śnię. Ale za to ostatnio mojemu mężowi śniło się, że nasz Synuś się urodził. Tyle, że był taki zaradny, że po porodzie umiał już sam chodzić, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka Re: mialam sen 10.01.07, 13:13 mojemu hasbendowi sie snilo ostatnio ze biedak zostawil malego na siedzeniu w samochodzie w reklamowce. wszedl do gory i sie dopiero zorientowal ze malego nie zabral. polecial spowrotem i przyniosl go i na szczescie nic mu sie nie stalo a mnie sie tez co chwila mlody sni. przewaznie na spacerze. Odpowiedz Link Zgłoś