Dodaj do ulubionych

mialam sen

10.01.07, 09:14
zuzia byla z nami..ubieralam ją, myłam i karmiłam..jej jaki piękny sen!!
Obserwuj wątek
    • aga_lub_marcin Re: mialam sen 10.01.07, 09:59
      Zazdroszczęsmile Ja mam w ciąży same koszmary,szczegolnie straszne te
      dziecmi.Dzisiaj sie zgubiłam w wielkim miescie,ale najpierw to do tego miasta
      z Marcinem i moja siostra na rowerach jechaliśmy- ja z brzuchem.Potem moja
      siostra wygrała w zdrapkę 3 tys i ruszyła w miasto, Marcin wyłączył tel i też
      gdzieś zginął a ja zagubiłam się gdzies na skraju miasta ,gdzie byly już za
      jakas brama tylko lasy i bagna.I nikt nie odbierał telefonu. A wczesniej
      spotkałam jakiegos zebraka co był podobny do tego aktora patryka jakiegos tam
      co grał w derty dencing i dostałam zjebe od jego ochrony, że nie dałam mu nawet
      90 groszy.Potem mnie na szczescie w nieszczeciu skurcz rozbudził i kimalam
      tylko jak zajac pod miedza bez snówsmile)
    • minka2403 Re: mialam sen 10.01.07, 12:32
      Ja tak mniej wiecej od okresu swiatecznego ciagle mam sny o naszym dzidziolku.
      Na szczescie raczej mile - choc w kazdym drżę, zeby nic mu sie nie stalo, jak
      biore na rece czy karmie, ze juz nie wspomne jak w tym snie ktos go na rece
      bierze... Nigdy natomiast nie wiadomo, czy to chlopiec czy dziewczynka (no bo w
      rzeczywistosci tez nie wiemy), ale w tych snach nigdy sie nawet nad tym nie
      zastanawiam - to jest Dzidzia i juzsmile
    • my_cha1 Re: mialam sen 10.01.07, 13:06
      Ja to za dużo nie śnię.
      Ale za to ostatnio mojemu mężowi śniło się, że nasz Synuś się urodził. Tyle, że
      był taki zaradny, że po porodzie umiał już sam chodzić, hihi.
    • anntenka Re: mialam sen 10.01.07, 13:13
      mojemu hasbendowi sie snilo ostatnio ze biedak zostawil malego na siedzeniu w
      samochodzie w reklamowce. wszedl do gory i sie dopiero zorientowal ze malego
      nie zabral. polecial spowrotem i przyniosl go i na szczescie nic mu sie nie
      stalo smile
      a mnie sie tez co chwila mlody sni. przewaznie na spacerze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka